0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu buluşmaları hep 1 hafta ile kaçırıyorum. bu seferde 18 inde istanbulda olacam.
Listenin son hali aşağıdaki gibidir...1) Ramazan ALKAN2) Vedat Nurkan GÜLEN3) Sercan KARABULUT4) Hakkı ERASLAN (Gelmeyecek)5) Selçuk GÜZELLER6) Emre KÜLEKÇİ7) Hakan ÖZTÜRK8) Mehmet Ali YILDIZ 9) Emre OZAN (Emreleri karıştırmayın )10) Betul YALIM11) Liv Taylor. 12) Yağız Volkan TEKİR-Yeni Hiace ve Carloss 13) Neslihan SEVGİ (gelemeyebilir)14) Özcan MUSAOĞLU15) Murat Gül Rakip bir marka ile gelsem beni yinede aranıza alabilecekmisiniz? sanırım bu buluşmada HB patlaması yaşanacak
Özcan Abi, kısmetse görüşüyoruz
bu buluşmada gönülleri 1 olup yüzyüze görüşmeyen bir çok kişi görüşecek sanırım... )))
Kısmet Vedat.Ama biliyorsun ben seninle özellikle ve özellikle senin tükanda buluşmak istiyordum.Anlatacaklarım vardı evet öyle olacak inşallah.Sen ve Vedat ile bir türlü görüşemiyoruz.Geçen bir olay çıkardım,Gayrettepe'ye getirirler sandım ama senin oradaki şube farklıymış Muhammet
yok benim pencereye bakan kısımın giriş kapısı genelde fuhuş masası olarak geciyor, pardon ahlak masası demek istedim... ))))
bu buluşmada gönülleri 1 olup yüzyüze görüşmeyen bir çok kişi görüşecek sanırım... )))[/quoteMuhammet Abi, gelirsen, kısmetse seninle de görüşücez
Bu kadar da açık sözlü olmak zorunda değildin Muhammet Töbe töbeeee
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 10, 2011, 14:03:12bu buluşmada gönülleri 1 olup yüzyüze görüşmeyen bir çok kişi görüşecek sanırım... )))[/quoteMuhammet Abi, gelirsen, kısmetse seninle de görüşücez eslafirullah vedat abi kısmetse görüşürüz...
neslihancım başın sağolsun gelebilirsen seviniriz
başın sağolsun neslihancım
Teşekkür ederim gülsümcüm dostlar sağolsun.geliyormusun sende ?
Başınız sağolsun Neslihan hanım.Bu durumda gelmemeniz,taziye evinde bulunmanız daha doğru olur.Başka bir zaman diliminde tekrar buluşma olur ve gelirsiniz.Ama doğru olanı (bana göre) taziye evinde bulunmanız.Teyzeniz ve kuzenlerinizin fazlası ile manevi desteğe ihtiyacı var...
Çok teşekkür ederim Özcan Bey,çok bunaldım 2 hafta öncede cenazemiz vardı annemin teyzezi vefat etti.biraz değişiklik olur diyorum bakalım gelip gelmeyeceğim kesin değil.
Neslihan hanım başınız saolsun Allah sabırlar versin.
belli değil sercan daha yeni geldim istanbuldan hafta sonları kursum var bayram dönüşü diye belki iptal edilir diye bekliyorum. eğer iptal olursa ordayım.
Teşekkür ederim sercancım gelmeye çalışacağım