yahu buluşmaları hep 1 hafta ile kaçırıyorum. bu seferde 18 inde istanbulda olacam.
yahu buluşmaları hep 1 hafta ile kaçırıyorum. bu seferde 18 inde istanbulda olacam.
Nasip,kısmet Birkan bey.Antalya'da 4-5 kişisiniz.Sizde bir şeyler düzenleyebilirsiniz....
Özcan Abi, kısmetse görüşüyoruz
yok benim pencereye bakan kısımın giriş kapısı genelde fuhuş masası olarak geciyor, pardon ahlak masası demek istedim...
))))
Bu kadar da açık sözlü olmak zorunda değildin Muhammet

Töbe töbeeee
neslihancım başın sağolsun gelebilirsen seviniriz
Teşekkür ederim sercancım gelmeye çalışacağım
başın sağolsun neslihancım
Teşekkür ederim gülsümcüm dostlar sağolsun.geliyormusun sende ?
Teşekkür ederim gülsümcüm dostlar sağolsun.geliyormusun sende ?
yarın kesinleşir gelip gelemeyeceğim benim canım
Neslihan hanım başınız saolsun Allah sabırlar versin.
Başınız sağolsun Neslihan hanım.Bu durumda gelmemeniz,taziye evinde bulunmanız daha doğru olur.Başka bir zaman diliminde tekrar buluşma olur ve gelirsiniz.Ama doğru olanı (bana göre) taziye evinde bulunmanız.Teyzeniz ve kuzenlerinizin fazlası ile manevi desteğe ihtiyacı var...
Çok teşekkür ederim Özcan Bey,
çok bunaldım 2 hafta öncede cenazemiz vardı annemin teyzezi vefat etti.biraz değişiklik olur diyorum bakalım gelip gelmeyeceğim kesin değil.
Neslihan hanım başınız saolsun Allah sabırlar versin.
Merhaba Hakkı bey,
çok teşekkür edeerim dostlar sağolsun.
Çok teşekkür ederim Özcan Bey,
çok bunaldım 2 hafta öncede cenazemiz vardı annemin teyzezi vefat etti.biraz değişiklik olur diyorum bakalım gelip gelmeyeceğim kesin değil.
Bayramda kendi memleketime gittiğimden pek bilgisayara bakmak fırsatı bulamadım.
Enişteniz için başınız sağolsun.Üzüntünüzü anlıyorum ancak hayat devam ediyor ve bence kensin gelmelisiniz zira dediğiniz gibi değişiklik olur.
belli değil sercan daha yeni geldim istanbuldan
hafta sonları kursum var bayram dönüşü diye belki iptal edilir diye bekliyorum. eğer iptal olursa ordayım.
umarımm iptaal olurr

4gözle bekliyoruz kestane şekerlerini şeey pardon dilim sürştü yani seni ve yarisi
Teşekkür ederim sercancım gelmeye çalışacağım
bekliyoruuuuuuzzz hepinizii gelde seni damadınla tanıştırıyım neslihancım nam-ı diyar Safir