0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğlumuz 1.6 dizel,7 ileri Dsg şanzımanlı,özelikleri saymakla bitmez.tam bir aile babası olacak yapıda.Öyle dirift yapmak,çok yakmak gibi kötü huyları yoktur.Kızınıza aradığınız Beyaz(ibis beyazı) Atlı Prensiniz (Allahı'ım akşam akşam ne yazıyoruz biz böyle ) bir kızı bin Auris ister bir Leon alır
))) duyurmamaya çalışıcaz bakaalımm ama kızına söle çok heyecanlanmasın görünce naz yapsın biraz benim oğlanın peşinde koşaan çok dönüp bakmıyorr
tamam söyleriz biraz naz yapsın ha ha ha dönüp bakmıyormuş
))))))))) kızı bin kişi ister 1 kişi alır:) sen yine duyurma oğluna duymasın eldekinide kaybetmeyelim:)
Ohoooo, onlar eskidendi, artık evlenecek erkek bulmak zor. Çok istiyorsanız açın bununla ilgili bir konu da gerçekler ortaya çıksın. Makyajlı kasa ile de olmaz, hala-yeğen misali. Arkadaşlar, bu konuyu çok dağıtmayalım, takip eden arkadaşlarımız vardır. Konu ile ilgili başlık açabilirsiniz.
umarımm iptaal olurr 4gözle bekliyoruz kestane şekerlerini şeey pardon dilim sürştü yani seni ve yarisi
senden başka herkese çikolatalı kestane şekeri vericem sercan sana yok
Arkadaslar havada sogumalar var ne yapıcaz.
bu arada ben gelsem bana kim önderlik edebilir bilmiyorum anadolu yakasını :s karadanmı gelsem daha iyi olur yoksa pendiğemi geleyim feribotla :S
abi bende onu demiştim tamda kalp kalbe karşıdır derler demeki böle bişimiş
Araç ile neden geleceksiniz ki? Bence aracı orada bırakın öyle gelin. Yenikapı'ya gelirseniz sorun yok.
bursadan ido da yer bulabilirsem dediğiniz şekilde gelirim birde saat kaçta orda olursam uygun olur