0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkat ne o öle ya
vardı yoktu dicene kalk gel bende isten erken cikicam yetisicem hatta Kaya nerde oda gelse ?
Çok emek verdim o kelimeyi bulmak için
Kaya iş adamı oldu tanımıyor artık bizi abi adamın ofisi neyin var
Bugün Neslihan ablanın aurisi bizim mahallede gördüm
Tamam gibi görünüyor herşey ama yine de bir şey unutmuyor musunuz? Gideceğimiz yerde araç yıkanabiliyor mu? Neslihan hanım, başınız sağolsun.
merhaba canımevet fotosunuda göndermişsin teyzemler orda oturuyor eniştem vefat etti.onların evindeydim.
Teşekkür ederim hakan bey,ben buluşmayı kaçırmadım dimi bir yandanda aklımda o vardı
Buluşmayı sizin organize etmeniz lazım, nasıl kaçırasınız? Ramazan, bak bu olmadı şimdi. Benim araç yıkamadan geçirdiğim buluşma görülmüş mü? Ya Ramazan ve Neslihan, sizinki çok ilginç tesadüf olmuş, harbi nereden nereye.
Sağolasın Ramazan, düşünmen yeter, zaten yağmurlu olabilir o gün hava. (bende yağmurda yıkarım ) Bu arada yol tarifi haritasını tekrar paylaşırsan iyi olur Ramazan. Navigasyon'da ne diye girelim mevkiyi?
Saat 12:30 12 kasım da Ümraniye mesire alanında Neslihan abla senin evin ümraniyede nerede ?
benim cumartesi günü gitmem gereken hastane planı iptal olduğundan cumartesi günü vatan caddesi migros önü avrupa yakası toplanması ve konvoy olarak ümraniyeye gidişte ben de varım. Sercan ve Hakan beyle son defa netleştirsek güzel olur..