0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yine başınız sağolsun.Allah sabırlar versin
Bayramda kendi memleketime gittiğimden pek bilgisayara bakmak fırsatı bulamadım.Enişteniz için başınız sağolsun.Üzüntünüzü anlıyorum ancak hayat devam ediyor ve bence kensin gelmelisiniz zira dediğiniz gibi değişiklik olur.
bekliyoruuuuuuzzz hepinizii gelde seni damadınla tanıştırıyım neslihancım nam-ı diyar Safir
damadım mı one beee:)
damadım mı one beee
Serkan'ın arabasıda Auris ya.O mesele
serkan ? ben cana yakınım abi o yüzden Sercan de sen bana
gelirsen görürsünn damadınıı =))
Sercan'ın arabasıda Auris ya.O mesele
teşekkür ederim özcan bey:) bi görelim bakalım kızımıza yakışırmı
Düzelttim.Kusura bakmazsın artık
Not2: Auris'e Auris düşmez, akraba evliliğine girer.
Arkadaşlar, cumartesi hafif yağmurlu olabilir. Sanırım kapalı alanda yemekleri yiyeceğiz. Lunapark uygun mu bizlere, hava durumuna da tabi? Not: Fotoğraf makinesi unutmayalım. Yaşlanınca torunlara gösterirsiniz buluşmaları. Tabi o zaman uçan araçlara binerler herhalde. Not2: Auris'e Auris düşmez, akraba evliliğine girer.
Leon'a düşermi Hakan abi
hazır senin kız gelinliğide giymişken alırız olur biter benim oğlum okumuş etmiş km si daha 1800 de 6ileri vites sport daha nooolsun )yok abi ne kusuru akraba değillllll makyajlı benim oğlumm sonraki nesil ordan yırtıyoz
hakan bey girmez akraba evliliğine )))) bi bakalım kızımız beğenecekmi:)
oda olabilir )))))))))
bakcaz artık:))))) kızımız beğenirse söz keseriz luna parkta:)))))))))))
benim oğlumdan iyisini bulaamaz kendi oğlum diye demiyorum çok karizmadırr =)))hooopp oğlum duymasın kızaaar vallaaa ben yüzükleri hazırlıyım şimdiden beğenişmezmi benim oğluşuum
oğlumuz 1.6 dizel,7 ileri Dsg şanzımanlı,özelikleri saymakla bitmez.tam bir aile babası olacak yapıda.Öyle dirift yapmak,çok yakmak gibi kötü huyları yoktur.Kızınıza aradığınız Beyaz(ibis beyazı) Atlı Prensiniz (Allahı'ım akşam akşam ne yazıyoruz biz böyle ) bir kızı bin Auris ister bir Leon alır
))))))))) kızı bin kişi ister 1 kişi alır:) sen yine duyurma oğluna duymasın eldekinide kaybetmeyelim:)