bir de avrupa yakasından toplanıp geleceklerin buluşma yerini de belirlemek lazım.. 
betül hanım ben o işi ayarlarım daha var her şey bi netleşsin kim gelcek kim gelmicek
ben hakan abiye katılıyorum ve riva gibi yerlere gidebiliriz diyorum anaadınmı
Çamlıcaya akşamsahlep için geçilebilir.
Lunapark dediğin gibi şart artık Selçuk.
Betül hanım, Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark uygun mu? Oradan sonra yolda Sercan katılabilir uygun bir yerde.
Harbi Riva gibi deniz kenarı süper olur. Sıkı giyiniriz, mangalda yakarız. Acıktım be.
Çamlıcaya akşamsahlep için geçilebilir.
Lunapark dediğin gibi şart artık Selçuk.
Betül hanım, Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark uygun mu? Oradan sonra yolda Sercan katılabilir uygun bir yerde.
Harbi Riva gibi deniz kenarı süper olur. Sıkı giyiniriz, mangalda yakarız. Acıktım be. 
bana her türlü uyar..yeter ki konvoy olayını layıkıyla yerine getireyim =))
bana her türlü uyar..yeter ki konvoy olayını layıkıyla yerine getireyim =))
Kim bilir, belki sticker da edinirsiniz.
Tamam o zaman, Avrupa Yakası için ilk buluşma yeri Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark. Saat sonra netleşir.
Kim bilir, belki sticker da edinirsiniz.
Tamam o zaman, Avrupa Yakası için ilk buluşma yeri Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark. Saat sonra netleşir.
her gün yeni bir bilgi...bir de sticker olayı varmış demekki..olsa da ne güzel olurmuş..=) bunun için kıdem gerekli anladığım kadarıyla
Pekı tamam sımdı yersten gıderek

fınal camlıcada sahlep, oncesınde carrefour carpısan otolar

bende semaver var. Cay olayıda hava guzelse tamamdır. Ama mangal ve mangalcıbası konusunda degerlı atılımlara ıhtıyacım var

bu arada bulusma saatı 12:30 gıbı ıyıdır derım.
Arkadaşlar tam tarih ve yeri kesinleştikten sonra mesaj olarak atarsanız çok iyi olur valla
Mangal olayı zor gibi Murat abi gelmezse
tertibimin kursu var yoksa ben ayarı verirdim ona da
12:30 çok erken değilmi_?
12:30 çok erken değilmi_?
sabah 9dan bahsediyorlardı 12 30 daha iyi değilmi
vedat versoyu almış hayırlı olsun diyelim arkadaşlar.Bİr rivayete göre versoların ruhsatında 7 kişi yazsada hiç zorlanmadan 12 kişi alıyormuş.Tek vedatın versosu ile gidin işte :)İyice zıpayın amortisörlerini felan patlatın yapın işte bişeyler.
vedat versoyu almış hayırlı olsun diyelim arkadaşlar.Bİr rivayete göre versoların ruhsatında 7 kişi yazsada hiç zorlanmadan 12 kişi alıyormuş.Tek vedatın versosu ile gidin işte :)İyice zıpayın amortisörlerini felan patlatın yapın işte bişeyler.
hayırlı olsun diyelim abi adam hakkaten haklıymış versobus demeklee 12 he iyimiş versoyu dolduramayız bilee
hayırlı olsun diyelim abi adam hakkaten haklıymış versobus demeklee 12 he iyimiş versoyu dolduramayız bilee 
artık yoldan bayram bayram hayır işlersiniz.Yolda gördügünüz garibanları tinercileri felan doldurun işte içine ......
12:30 en geç olsun bence. Erken kalkan çok yol alır.

Muhabbet falan derken zaman yetmiyor sonra, sonu buluşmadan hatırlarsanız.
Sticker vermeden önce testimiz var, aracınızı nizami bir şekilde paralel park yapmanız gerekiyor.

Yer güzelmiş Ramazan, mangal olmaz ise bile bir yerlerden köfte ekmek, kola falan alırız orada yeriz, mekan çok doğal. Gerisini zaten Selçuk yazmış. Langırt için takımları da kurun bu sefer de turnuva olsun.

Verso'nun bagaj mangal yapmaya müsaittir değil mi, bu donanımından haberin var mıydı Vedat? Gerçekten hayırlı olsun, aracı da iyice analiz ederiz artık.
artık yoldan bayram bayram hayır işlersiniz.Yolda gördügünüz garibanları tinercileri felan doldurun işte içine ......
ondan sonra arabayı bırakıp gidelim

bence vedoot abi kıyamaz arabaya bizide almaz