0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir de avrupa yakasından toplanıp geleceklerin buluşma yerini de belirlemek lazım..
Çamlıcaya akşamsahlep için geçilebilir.Lunapark dediğin gibi şart artık Selçuk.Betül hanım, Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark uygun mu? Oradan sonra yolda Sercan katılabilir uygun bir yerde.Harbi Riva gibi deniz kenarı süper olur. Sıkı giyiniriz, mangalda yakarız. Acıktım be.
bana her türlü uyar..yeter ki konvoy olayını layıkıyla yerine getireyim =))
Kim bilir, belki sticker da edinirsiniz.Tamam o zaman, Avrupa Yakası için ilk buluşma yeri Vatan Caddesi Migros yanındaki otopark. Saat sonra netleşir.
arkadaşım benolmazsam gelmiyecekmisin beni bukadar sevdiğini bilmiyordum yau
Pekı tamam sımdı yersten gıderek fınal camlıcada sahlep, oncesınde carrefour carpısan otolar bende semaver var. Cay olayıda hava guzelse tamamdır. Ama mangal ve mangalcıbası konusunda degerlı atılımlara ıhtıyacım var bu arada bulusma saatı 12:30 gıbı ıyıdır derım.
Mangal olayı zor gibi Murat abi gelmezse
12:30 çok erken değilmi_?
vedat versoyu almış hayırlı olsun diyelim arkadaşlar.Bİr rivayete göre versoların ruhsatında 7 kişi yazsada hiç zorlanmadan 12 kişi alıyormuş.Tek vedatın versosu ile gidin işte :)İyice zıpayın amortisörlerini felan patlatın yapın işte bişeyler.
hayırlı olsun diyelim abi adam hakkaten haklıymış versobus demeklee 12 he iyimiş versoyu dolduramayız bilee
artık yoldan bayram bayram hayır işlersiniz.Yolda gördügünüz garibanları tinercileri felan doldurun işte içine ......