0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben programı zor yaparım. Kafamı kaşicak bir hayırsever arıyorum Buluşmaya Yağız da gelecek mi? Ona göre.
Ne ZAMAN çalışmıyorsun abi
Listeyi güncelleyelim1)Ramazan Alkan2)Vedat Nurkan Gülen3)Sercan Karabulut4)Hakkı Erarslan5)Selçuk Güzeller6)Emre Külekçi7)Hakan Öztürk8)Mehmet Ali YIldız 9)Emre OZAN (Emreleri karıştırmayın )
listede bir de bayan ismi olsaydı keşke =(
Listeyi güncelleyelim1)Ramazan Alkan2)Vedat Nurkan Gülen3)Sercan Karabulut4)Hakkı Erarslan5)Selçuk Güzeller6)Emre Külekçi7)Hakan Öztürk8)Mehmet Ali YIldız 9)Emre OZAN (Emreleri karıştırmayın )10: Betul YALIM
bizim bura biraz cinstir,arefe günü çalışıyoruz,bayramda sadece ilk 2 gün çalışmıyoruz,29 ekim 30 ağ vesaire hepsi çalışılıyo.haftda 1 pazar da nöbete geliyoruz ;( sonuç! çalış çalış ....1 karış
Listeyi güncelleyelim1)Ramazan Alkan2)Vedat Nurkan Gülen3)Sercan Karabulut4)Hakkı Erarslan5)Selçuk Güzeller6)Emre Külekçi7)Hakan Öztürk8)Mehmet Ali YIldız 9)Emre OZAN (Emreleri karıştırmayın )10: Betul YALIM11) Liv Taylor. Şaka bir yana hoş sohbet Neslihan ve Arzu hanım gelir diye düşünüyorum. Buluşmayı çomaklayan Neslihan hanımdı. Vedat dışarı, geriye kaldı Ramazan ve Selçuk. Biriniz programcı olun arkadaşlar ya da Neslihan hanım bu işi üzerine alsın. Program bana kalırsa benim kafama eser ve Riva falan gideriz ona göre. Gün ve saat konusunda ne düşünüyorsunuz? Bunları netleştirelim.
bir ben miyim diyordum çok şükür tek değilmişim
Selçuk, 12 Kasım neyin arifesi? Yarın kalkıp gitmeyesin oralara!. Ama Bayramın 3. günü falan da olabilir aslında, tabi fikirlerinize göre. Hava soğuk olursa doluşuruz 15 kişi Vedat'ın 7 kişilik Verso'cuğuna. Test olmuş olur. Avrupa Yakası'ndan gelecekler olarak bir ön buluşma yeri belirleyelim, kim nereden gelecek şimdi? Gideceğimiz alanda Bumerang atılabiliyor mu Ramazan?
Abi Bumerangı at kavcacığa kadar gider o biçim yer Selçuk Abi ile ben Sorumlu olabiliriz olur mu Selçuk abi ?
Kucuk camlicadaki yoruk cadirina, benim araba icinde 3ten fazla kisi varken cikamiyor Selcuk abi Severim ama orayi, manzarasi ve turku geceleri guzeldir.
o zaman ne varsa efsanade var deriz doluşuruz haki oğlana soğuk havalarda çamlıcanın tadı daha başkadır tabi sahlep eşiliğinde