0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cumartesı esımın kuzenının dugunu varmıs her halukarda katılırım ama bulunma surem maalesef kısıtlı olacak gıbı gorunuyor.
Langırt takımlarını da önceden oluşturalım. Fotoğraf makinesini unutmayalım. Birbirimizin telefon numaralarını edinelim. Not: İnşallah hava iyi olur da köfte, sucuk falan, offf.
selamlar hepinize ,alacağınız olsun ayrıca bir askere geldik her hafta buluşuyosunuz kaldı 78 geliyorum auris ide sattım bu arada artık arabasızım buluşmalarda .
bensiz boğazınızdan gececek mi be ! benim yerime de yersiniz artık
Yeriz Hakkı, hatta yerken sana haber veririz. Yok ya, katılabileceğin organizasyonlara diyorum. Arkadaşlar, bayramın 3. ve 4. günü (salı ya da çarşamba) düşünceleriniz nelerdir?
Huleeeeyyyn, hangı bulusmada yan cızmısım ben, en zor sartlarda yarım saat bıle olsa gelmeden durmadım.Benım taraf olsa neysede hanım tarafı olunca hanım baskın cıkıyor care kalmıyor
Tamamdır Sercan, diğer herkese uyarsa Salı ya da Çarşamba'ya yoğunlaşalım. Hem havada iyi gibi görünüyor o günler için, tabi şimdilik.
sen ve benden başka kimse bişe demiyoır bu duruma
Harbiden, olur diyende yok, olmaz diyende. Herkes günü ve saati en uygun şekilde netleştirsin ki kim, ne program yapacak belli olsun. Önce herkes kendine şunu sormalı; buluşma istiyor muyum, istemiyor muyum? Sonrasında gerekli uyum da gösterilmeli.
Arkadaşlar araçsız kabul ediyormusunuz
bence en iyisii belirlediğimiz 12 sinde olsun bitsin gelen gelir kalan sağlar bizimdir
Tamam, 12 'si netleşti. Herkes ona göre ayarlasın kendini.Saat 12:30 tamam mı?