0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de varım kısmetse...
9 olmaz kendinize gelin yahu! Sinir yaptim yalniz dellendirmeyin beni =) Ayrica gidecegimiz yer tahminimce ot bayir olacak gayet acik bir mekan, donmayalim sonra.
Vedat'ın Verso'da yer varsa ben de gelirim
sabah 9 da kimsenin afyonu patlamamış olmaz mı?
Erdinç abim hızlı döndü sabahın 6sında maaşallahh Abiiii o değilde her buluşmanın fix konusu senin tampona yine kim vurdu
Tarih ve zaman konusunda Hakkı dışında problem yok sanırım. Kimler, nereden katılacak onu da belirleyelim. Organizasyonda neler yapacağız onu da tabi. Orada mı bir şeyler yiyeceğiz? Ne yenir orada, mangal mı düşünceniz?
Selçuk, 12 Kasım neyin arifesi? Yarın kalkıp gitmeyesin oralara!. Ama Bayramın 3. günü falan da olabilir aslında, tabi fikirlerinize göre. Hava soğuk olursa doluşuruz 15 kişi Vedat'ın 7 kişilik Verso'cuğuna. Test olmuş olur. Avrupa Yakası'ndan gelecekler olarak bir ön buluşma yeri belirleyelim, kim nereden gelecek şimdi? Gideceğimiz alanda Bumerang atılabiliyor mu Ramazan?
Yauuw, hakkı yauwwwKaca kadar calısıyorsunkı abı sen? Samuraı ye vedadan sonra ılk bulusmada olmaman gercı faydana ama geleydın beeeaaaa
Sorun 'baska yer'de zaten =) o kadar adamla zor oluyor ha deyince baska yer bulmak, bilirsin
Sercan, Bebeği bırakıp geleceksin değil mi? Hakkı, dur bakalım neler yapabiliriz. Arkadaşlar, Salı ya da Çarşamba uygun mu? Yani bayramın 3. ya da 4. günü.
abi benim için gün değişkliği yapma düşüncesi için sağol,eksik olma ama üzgünüm ben 3. ve 4. günlerde de çalışıyorum ;(
Problem yok abi yeterki gel buluşmaya