0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizden bişey rica edecem arkadaşlar.Aracınızı iyice bir dinleyin.Debriyajdan ayagınızı kaldırırken az gaz verin sol taraftan tık lık tarzı bir ses geliyor..Yetkili servise götürdüm ,servisten ayrılma başak birisinede gösterdim,şanzumandaki normal boşlukmuş.Araç çukura veya başka bi şekilde ses gelmiyor..Yani bişey çarpıyodur olsa yada bozuk olsa devamlı yapar bu sesi.Sadece 1-2 vites değişirken gazı az verirseniz lık diyor..Versoların çogunda var dedi yetkili servis.Lpg ciye götürdüm montajında sorun u var bişey mi değiyor diye bişey yok dedi..Altına baktırdı akslar körükler yürüyen felan hiç bişey gözükmüyor.corolla da böyle bişey yoktu.Versolara özgü bir durummu bu.Yanlız ses debriyaj pedalına bastıgınızda gelen çıt sesini demiyorum.(Marş yapmak için pedalın altına bir switch koymuşlar onun çıt sesi değil.)motor sanzuman kulagı falan olsa gögüste hissedersin diyorlar.40 bin kmde servis bakımlı.İki yetkili servis sesi bile duymadı ben zorla formene duydurdumm Dediğim gibi araç 1 de kalkarken az gaz verirsen motor zorandıgında lık diye ses geliyor...uzun yolda çukura düş tümsege vur ses yok.Boşta oluncada ses yok işin ilginç yanı.sadec bir ve 2 de çok dikkatli dinlerseniz bir lık tık tarzı bişey varmış gibi ses var.Bİrde halil xenonun hayırlı olsun farlar Hb4 mü H 7 h 11 mü.Hangisi.
80.000 bakım için ilave olarak ön fren diskler komple değiştirerek 1.450.- tuttu
Tuncay bey dediğiniz olaya ben baktım benim aracımda öyle bir problem yok bayağı dinledim ses yok aracımda h7 xenon güzel biraz kullanayım deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam.Birde arkadaşlar cam rüzgarlığı taktıran bulabilen varmı biri allah rızası için söylesinde alayım bende ya 4 camada takım.
Murat bey bende alalı 1 ay kadar zaman oluyor 2006 elegant verso şöyle diyeyim seniclerede baktım ford c-max da buna dahil kullandımda verso kadar güven vermedi c-max gene fena değil ama senic bilmiyorum ben almam şahsım adıma can güvenliği yok o araçda benim görüşüm bu bilmiyorum kullanan arkadaşlar vardır.Ama ben o paraya c-max alırım eğer versoya para yetiştiremiyorsam çünkü seniclerde biliyormusunuz bilmiyorum ama tempralarda nasıl dijital gösterge hastalığı var aynı olay seniclerdede gecerli o yüzden ben senic almam bilmiyorum diğer arkadaşlar ne söyler.
h7 olduguna emin misiniz? ben 9006 taktım 9006 hb4 oluyordu sanırım