0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatih bry,aydın parmaksızlar toyota takıyor ıstersenız,600 tl ıstıyorlar.Ben fıyatı duyunca yurtdısından sipariş etmeye kararverdım,dışarda özel serviste taktırmayı dusunuyorum.
(bir dip not: ancak yürüyen aksam - motor vs gibi şeyler için yine yetkili servise gitmek en iyisidir bunu unutmayın)
havalar malum sanırım bagaj amortisörleri de artık eskidi kapak tam yukarıda kadar kalkmıyor ayrıca açıp kapatıyorken gırç gırç ses yapıyordu, aradım servisi amortisörlerin tanesine 253.-tl fiyat verildi yani çifti 506.-tl ye geliyor birde tabi işçilik alacaklar, sonra girdim internete yedek parça satan sitelerden buldum amortisörü tanesi 25.-tl hemen aldım ertesi gün kurye teslim etti, gittim en yakın tamirciye sökülüp takılması 5dk sürdü ve abi bir siftah ver yeter dendi, verdiğim para 10tl toplamda amortisör dahil 50.-tl ödeyerek işi hallettim bu kadar fiyat farkını yaratan toyotanın yetkili servis hizmetine selam olsun(bir dip not: ancak yürüyen aksam - motor vs gibi şeyler için yine yetkili servise gitmek en iyisidir bunu unutmayın)
4 kapı fitili 900tl
2004 1,8 MMT Verso80.000 Bakımı Normal bakıma ekstra olarak, Bujiler, şanzıman yağı, 1 adet bijon saplaması350 TL.