0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efsane corolla da fren sorunu dile getirilmiş, tam olarak fren sorunu nedir.bende 93 corolla var, freninden memnunum, sadece benim tespitim ani frenlemelerde çabuk kayıyo, şehir içindeki tümseklere(engel) girerken bile az da olsa sert fren yapsam kaymak üzere iken bile fren sesi geliyor, tabi bu lastikten kaynaklanan bir durum sanıyorum, ama genelde çabuk kayıyor. yoksa bu da mı lastikten.ön lastikleri yeni değiştirdim. Pirelli P2500 , önce den good year vardı onda ses olmuyordu.frenden girdik lastikten çıktık, konu biraz değişti sanırım..
silinme derinliğini bilmiyorum ama fren de pedala baya vurgu yapıyo, burda bir ustaya göstermem, muhtemelen konyaya gittiğimde ustaya gideceğim.
şu beygir konusunada açıklık getirelim 96'nın 2. yarısına kadar bütün ae101 114 hp ( 1.6 için ) 97'den 98'e kadar 105 ( arada xei special'ler var onlar 114 ama special olan xei'ler ) 98'lerde 114 hp + 96'nın 2. yarısından itibaren katalizör vardır.benimki 96 model kat yok 114 hp
93 corollaların üretimi tamamen japonlara ait ve 13"lik jant var.Hp olayına gelinirse ruhsatlarda ve fabrika değerlerinin hiçbiri malesef doğru değil.en iyisi bütün modelleri tek tek alıp dyno testine sokmak tabi güvenilir bir yerde olması şart.
Selamlar arkadaşlar.Bende bir otomobil almaya karar verdim. Etrafdan Corolla tavsiye ettiler. 93 94 bir corolla düşünüyorum. Fakat küçük bir sorun var benim ilk arabam olacak bu. 26 yaşındayım ve araçtan hiç anlamam. sitenizden bir kaç şey ögrendim sagolun.Bir araca talip oldugumda ilk bakacagım şey ne. Nesine dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. birde temiz bir corolllaya en fazla kaç para vermeliyim.