0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
var tabi marka farkı bide farları farklı mesala 98 i farını tutup 93 e takamazsınız kasanın şekli bile farklı...kalite farkı var dediğim gibi 93ler sanki bir üst klasmanın arabası...
utku haklısın farlar stoplar vesaire birbirine uyuyorfakat birazcık dikkatli bakarsan bir bolume değil yanlız aracın tamamına bakayırt edebilirsin yani farklı duruşları var yanlış anlamyın iyi yada kötü anlamında demiyorum yada ben kafayı yedim örnek:jpn olanlar yere daha yakın
benim düldülde ön denge çubuğu yok mesela
koltuk baslıkları hareketli sürücü bolümünde 3 kalorifer peteği var üst kısım diz ve ayak kısmıcam düğmelerinde ışık var kolçak iki bölümden oluşuyor benimde aklıma gelenler bunlardaeksileri napcaz benim düldülde ön denge çubuğu yok mesela
mesela 93-94 parkların üzerinde sinyalde vardır ama yerli üretimde yoktur ama bu parkların yerine yerli üretim parklarıda takılabilir....93-94 caponların kapı döşemeleri farklıdır, yerli üretimlerde ucuz olanına geçilmiştircaponlarınkinde arka plakalık gri renktedir, yerlide siyahaklıma gelenler şimdilik bunlar
++++ EFİ motor u es mi geçtinis abi
yanlış bilgi vermeyelim lütfen, birebir aynıdır... sadece 2-3 parça farklı tasarlanmıştır ama bu parçalar sökülürse yerine yerli üretimlerin ki takılabilirKullanılan malzemenin kalitesi farklı olabilir ama şekli değil