0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar arkadaşlar.Bende bir otomobil almaya karar verdim. Etrafdan Corolla tavsiye ettiler. 93 94 bir corolla düşünüyorum. Fakat küçük bir sorun var benim ilk arabam olacak bu. 26 yaşındayım ve araçtan hiç anlamam. sitenizden bir kaç şey ögrendim sagolun.Bir araca talip oldugumda ilk bakacagım şey ne. Nesine dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. birde temiz bir corolllaya en fazla kaç para vermeliyim.
arkadaşlar ben 1991 corolla gl alacam araba memur bir arkadaşımda. sürekli bakımların yaptırmış. triger seti,debriyaj.. yenilemiş sürekli bakılan bir araba ve bana 6250tlye verecek. bende de uno sxie 1996 var onu satıp bunu corollayı düşünüyorum. siteniz de yrni üye oldum. bana bu arabayı önerirmisiniz.yardımcı olursanız svinirim. hepinize saygılar
artı ve eksilerini söyleyebilirmisiniz oğuz bey
gl modelini alacağım o zaman oğuz bey. bu arada sizi rahatsız etmek istemem ama bir sorum daha olacak bu araçların yedek parça sorunu varmı ve parçalar uygun fiyatatmı. bu araç orjinal japon ithali olduğundan yedek parça sorunu yaşayabilirmiyim diye çekiniyorum... saygılar...
teşekkürler ve saygılar.çok sağolun oğuz bey.
yalnız bu bakıma rağmen oğuz bey, araba 25000 kmde bu bir sorun teşkil edermi. birde bu araba klima haricinde full.
arkadaşlar ben 1991 corolla gl alacam araba memur bir arkadaşımda. sürekli bakımların yaptırmış. triger seti,debriyaj.. yenilemiş sürekli bakılan bir araba ve bana 6250tlye verecek. bende de uno sxie 1996 var onu satıp bunu corollayı düşünüyorum. siteniz de yrni üye oldum. bana bu arabayı önerirmisiniz.yardımcı olursanız sevinirim. hepinize saygılar