0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih sende 10 nolu pin boş. bendeki konnektorden sende de olabilir. ama bir sonraki birleşim noktasına kadar gidiyordur muhtemel. sen c18 konnektorunun olduğuna kesın karar ver. bir sonraki birleşim noktasını ben sana yazarım.
Senin resimlerine baktım abicim aynısı ama ecuya gitmiyor işte
'IE3 konnektorunun 8 nolu pininde +12V göreceksin. 9 nolu pinde müşürden geri gelen olacak. yani sen c18 konnektörünü kısa devre edince 8 ve 9 nolu pine +12V görmen lazım'bu kısmını pek anlayamadım abi...9 nolu pin e5 'e kablo cekicem ama 9 nolu pin boş mu onuda pek anlamadım galiba hiç bişey anlamamışım
Effal bey yani 10 nolu pine 12v vermeye gerek yokmu diyosunuz.
Ben bazı mesajları okumadan mı geçtim haberi yok bu led mevzuundan? CC bağlantısı hazır ama Led bağlantısı mı yoktu Serkan'ın aracının , alem adam şu japonlar.. Serkanın aracında göstergede olmayıp yanda kenarda durup yanan led mi olacak şimdi..Şu ecu terminallerinin hangisindeymiş şu led sinyali bir daha bakayım.Bu arada benim araç dizel , ecu su yazılımı başka.
selçuk bey 12 v torpido lambasında gevşeklik olmuş ondan sanırım bugün 5-6 kez kullandım sorun yok bide fatih beye anlattıkların sanırım benim içinde gecerli galiba, yanlışım varsa düzelt,c18 konnektörü dediğin ayak dayamanın üstünde ucu boş olan değilmi ıe3 konnektörü 8 nolu pin 12v ,c 18 konnektörü kısa devre edince ıe3 konnektörün 9 nolu pine 12 v geliyor peki bu 9 nolu pine 12 volt 8 nolu pinmi veriyor yani 8 nolu pin c 18 konnektörünemi bağlı?eğer böyleyse aynı sistemi bende uygularım debraj müşürünün ucunu kesip bağyacaktım kesmeden direk sokete bağlarım
tamam bu sefer olayı çözdüm ama kafama bişey takıldı bunları yaparken hiç sigorta kullanmamıza gerek yok mu sadece + yukle ugraşıyoruz sayılır ama cc kolunda - de var sıkıntı olur mu?
zaten c18 e elektrik sigortadan geliyor Fatih.
hayırlı olsun serkan bey güle güle kullanın kazasız belasız
anladım abi peki cc kolunun elektırıgınde sıkıntı olur mu yoksa silecek kolundan şase alsak sigortalı olur mu?