0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar mutluyum çünkü cc yi denemeye çıktım ve sorunsuz çalışıyor.12 voltu torpido lambasından verdim şimdilik swich gelene kadar
Selçuk bey merhaba 24 ve 13 nolu pinlerin bağlantılarını yaptım biliyosunuzki bunun için kendi led lambamı ve kendi uydurduğum kolu taktım ve led yandı kol düğmeleri gayet güzel çalıştı demeye çıktığımda işlem gerçekleşmedi acaba bende 10 nulu pine 12v vermemmi gerekiyo verirsen bir problem olurmu 10 nolu pinde bende boş duruyor ne dersiniz. Siz arabamın otomatik vites olduğundan dolayı gerek yok demiştiniz ama.Bu arada raif bey sizde başarmışsınız güle güle kullanın sizinde fikirlerinizi almak isterim siz ne dersiniz benim bu olaya.
Merhaba bende 2010 makyajlı kasa düz vites Aurise monte düşünüyorum aklıma takılan soru sadece bu kol yeterlimi takıyoruz bitiyormu? tam teknik bilgiye sahip olmamam sebebiyle anlatılan bazı hususları anlamadım.toyotaya mail attım ilgili parca numaralarını istedim cevap henuz gelmedi ama dayanamayıp ebaydan satıcıya mail attım auris uyumlumu diye haber bekliyorum arabamı inceledim direksiyon simidini sökmeden plastikte kapak yok ama takma yeri gibi biz iz var sanırım ordan kesiliyor ve takılıyor Ankarada ve cevresinde teknik olarak yardımcı olabilecekler varmı şimdiden teşekkürler bu işin üstesinden gelirsem bende fotoğraflarla yayınlamak istiyorum saygılar ilyas
serkan sana gönderdiğim 06.pdf'e bakarsan 10 nolu pine 10A lik gauge sigortasından 12V geliyor. 10 nolu pine 12V geliyor. sizde 10nolu pine 12V uygulayarak deneme yapabilirsiniz. Raif bey sizede hayırlı olsun diyorum. iyi günlerde kullanın.
Selçuk bey ben kolu yaparken dirençleri paralel bağlamışım yanlışlıkla kafam daldı herhalde şimdi düzelttim problemi araçta yarın denicem eğer olmaz ise 10 nolu pine 12v vericem ama siz demiştiniz ki araç otomatik olduğundan dolayı gerek yok sadece debriyajlı araçlarda 12v verilir demiştiniz. şimdi şemada var diye siz verin diyorsunuz yani benim anlamadığım açıkçası otomatik yada manueller için aynı işlemi uygulanıyor. Bakalım denicem inşallah bişi olmaz ve mutlu sona ereriz hep birlikte.
Otomatik viteslilerde de debriyaj bilgi sinyalinin ECU ya ulaşması gerekiyor , otomatiklerde bu anahtarı sonradan monte etmek zor olur düşüncesiyle tüm araçlara fabrikasyon koymuşlar , bu nedenle ilave montaj gerektirmiyor.Bu arada bizim 2009 araçlarla ilgili döküman buldum ,hafta sonu direksiyonu açıp bir bakıcam durum nedir diye.