0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
raif bey sizin araç comfort selcuk beyın aracıda 2008 comfort bextra herhalde....cc uzun yolda otobanda bir işe yarıyor..tek şeritli yollarda zor..selcuk bey dun d.bakırdaydık erganıye arkadasın tazıyesıne gittim..orda künefeci levent ustayada ugradık..mardin .d.bakır arasında 8,5 ltr 21,5 lira yaktı.80-110 km arası hızda..
Serkan Bey, o tür anahtarlar benim de aklıma geldi ama hatırladığım kadarıyla basıldıklarında tam 0R olmuyor kontak , hafif basarsanız daha yüksek bir direnç görebilirisiniz , kontak dirençlerini basma kuvvetine göre ölçüp kontrol etmenizde fayda var.
merhaba Tuncay bey kusura bakmayın. arada atlamışım mesajınızı. Arkadaşınıza Allah sabır versin. Künefe afiyet olsun. Yakıt gayet iyi. Bir dahaki sefer önceden haber verin. Tanışmış oluruz.
Okey yarin bi elektrikcilere bakayim olmazsa o sekilde hallederim sen su isitici olayini hallet ondan sonra bende bakarim
raif bey . koltuk ısıtıcı konnektorun pinin bir tanesini sökün ölçün eğer uyarsa neden kullanılmasınki? bir de koltuk ısıtıcı projesi yapacak halimiz yok ya.
Merhabalar selçuk bey en son telefonda konuştuktan sonra ecu ile ilgili bir gelişme data buldunuzmu bu arada raif beysiz konnektörden deneme yaparken nasıl yaptınız pin yerine ne kullandınız bende deniyorum fakat emin olamıyorum tam olarak..
selam arkadaşlar bugün pin aramaya gittim bulamadım servis de tanesine kablolu olmak üzere 30 tl dedi ve selçuk bey bilgisayar kasasından bak dedi sanırın serkan bey siz öyle yapmışsınız ,şimdilik ecu 24 nolu sokete bağladım ordan ek kablo ile direksiyon altına getirdim ve yine pini 5 nolu sokete bağladım ,cc kolunun saşe kablosunu direksiyonda bir vidaya doladım .direksiyondan komut veriyorum artık teşekkürler selçuk bey yardımların için yarın swich siparişini verdim mi senin gibi beklemede kalacam
evet serkan bey biraz küçük ama oldu (boy olarak) soketi sökmeden dışardan filkete ile ittim oturdu.çıkmasına gelince geri çektim fakat çıkmadı demekki tam oturdu.