0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizel ve siyah tavsiyem... dsg şanzımanı söylememe gerek varmı bilmiyorum...
2006 1.6 dsg fsı passat var dilerseniz en full donanımlısı anahtarsız çalıştırma vs herşey mevcut km biraz fazla 180 binde, araç fazlası olduğundan satıyoruz kullanamıyoruz pek.
Kilometresi çok fazla çoşkun bey birde Allahtan pek fazla kullanmamışsınız corollam ile takasa girip almayı düşünüyorum.
jetta süper arac herkeze tavsiye edebilirim
passat tabiki sınıf olarakta donanım olarakta üstün bir araç. dün tdi olanını bakıma götürdüm. corollaya göre parça fiyatı ve bakım giderleri çok yüksek. ama şunu söyleyeyim yolda yılan gibi kıvrılabiliyorsunuz. 3. viteste lastikten patileme sesi geliyor. kırmızı ışık kalkışlarında toz yutturuyor. corolla satılıp passat alınır ama dizel olsa iyi olur. benzinli bir corollayı hasarsızsa her daim değerinde satarsınız ama passat gibi bir aracı km fazla ise zor elden çıkarırsınız. alacak olan ağır bakım maliyetlerini hesaplıyor ve vazgeçiyor. ona vereceğim parayla yeni kasa corolla alır paşalar gibi binerim diyor. kısır döngü yanibende aynı düşünceyi irdeliyorum. 2007 tdi passat gell gell diyor ama aynı paraya 2011 comfort extra at ler var. mantığım corolla diyor.
Fırsatım varsa, Corolla'yı satıp, Passat dizel 7 otomatik dsg alırım.