Gönderen Konu: Corollayı satıp passat mı alsam? Ne dersiniz dostlar ?  (Okunma sayısı 11709 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollayı satıp passat mı alsam? Ne dersiniz dostlar ?
« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2011, 20:29:22 »
Geçen hafta sonu Ankara Reis Toyotaya gittim aklımda 2011 corolla comfort extra at almak vardı baktım liste fiyatı 47500 tl satış danışmanı arkadaşla konuştum takasa girmek istiyorum dedim aracıma bakmadan sordular hasar varmı diye bende kayıtlar sizde en iyi siz bilirsiniz bir iki sürtme var tamponda dedim tamam dediler 36000tl sayarız ( bu arada aracım 2010 corolla comfort at kilometre 24000 km) Neyse pazarlık falan size 2011 corolla c.extra at 46000 tl veririz 10000 tl üzerinize vermeniz lazım dediler bende yuh dedim yani 36 benim araba 10 daha eşittir 46 .....bende en fazla üstüne 8 veririm dedim olmaz dediler eee iyi o zaman ben 2010 binmeye devam ederim dedim....haa 2010 ile 2011 corollanın arasındaki fark ne dersiniz 1- digital klima  2- bluetooth 3- arka koltuk hava yastıkları 4- usb 5- altı kolon 6- ön krom ızgara ....birde tabi makyajlı kasa.....bunların üzerine ayar oldum yerim toyotasını dedim aralığın sonunu bekliyorum ki fiyatlar insin en iyi teklifi toyotamı verir vw verir artık ne olursa parasına  ve donanımına göre karar verip alacağım. 
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2011, 20:29:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 23, 2011, 20:44:33 »
Sadece başlığı okudum
Tabiki toyota diyorum...
Hayırlı işler
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 23, 2011, 20:50:16 »
valla bizde saglık memuru bir arkadaş temiz boyasız bir paassat aldı 2000 model 5 ay önce..ŞLuana kada geçen söledi 7 bin lira harcamış..Şans işi....
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 23, 2011, 20:55:03 »
yakıt durumu ve masrefı toyotaya göre agır bence :olu:
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 23, 2011, 20:56:54 »
valla bizde saglık memuru bir arkadaş temiz boyasız bir paassat aldı 2000 model 5 ay önce..ŞLuana kada geçen söledi 7 bin lira harcamış..Şans işi....
Tuncay bey zaten 2000 model passat almak pek akıl karı değil .....millet tepe tepe binecek 10 sene sen alacaksın tabiki 7 değil 17 bin lira bile harcarsın hurdacı gibi  :D :D :D
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 23, 2011, 23:11:16 »
konunun geldiği yer beni şaşırtmadı :D... fakat zevkler ve renkler tartışılmaz demişim farkındaysanız arkadaşlar bir önceki sayfada.. toyota sağlam tabi ki taş gibi.. vw dediğimiz zaman aynı şeyi göremiyoruz... biz temprayı sattığımızda 4500 tl ye vermiştik.. çok ağır bakımları olduğu halde bu fiyata verdik diye sevinirken millet bizi fırçaladı... başka bir forum sitesinde de aynı şey oldu hatta kızanların 5-6 tanesi tanıdığında passat olduğunu ve ara sıra verdiği turbo arızasına tamı tamına 4500 tl verdiğini söyledi.. bakımı ağır olan kullanımı için cebi dolu olan vatandaşlarımıza hitap ettiğini düşünüyorum :)... zaten benzinlisine binecek adamın da aynı şekilde azıcık kazancı bol olmalı ki yakıtına yetişebilsin.. benim hondadan artık tiksindiğim gibi sizlerde vw den tiksinmeyin.. hepside güzel markalar aslında.. ama toyota başka :))
94' reno broadway :)