Gönderen Konu: Corollayı satıp passat mı alsam? Ne dersiniz dostlar ?  (Okunma sayısı 11711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollayı satıp passat mı alsam? Ne dersiniz dostlar ?
« Yanıtla #20 : Ekim 25, 2011, 13:10:51 »
Arkadaşlar değerli fikirleriniz için çok teşekkürederim.... şimdilik bekleme kararı aldım niye derseniz bayram yakın fiyatları  şişirmişler aklımda olan passat ve jetta bakalım hayırlısı...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 25, 2011, 13:10:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 25, 2011, 15:06:23 »
bir tanıdığımda 2006 2.0 tdi comfortline passat var. 4 motion 140bin km civarı. satmayı düşünüyor. isterseniz irtibat sağlarım. fiyat olarak makul verecek aracı. bilgi alır ,işinize gelirse değiştirirsiniz.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ekim 25, 2011, 21:06:53 »
bir tanıdığımda 2006 2.0 tdi comfortline passat var. 4 motion 140bin km civarı. satmayı düşünüyor. isterseniz irtibat sağlarım. fiyat olarak makul verecek aracı. bilgi alır ,işinize gelirse değiştirirsiniz.
1.4 ya da 1.6 benzinli dsg düşünüyorum Mustafa bey teşekkürederim.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Kasım 12, 2011, 00:59:24 »
Toyotadan önce bende volkswagen jetta vardı onu sattığıma hala pişmanım.Konfor ve rahatlık olarak üstüne bmw mercedes audi var toyotanın daha çok yolu var o rahatlığı o konforu vermesi için.Ticari menfaatimden dolayı sattım ama ilk fırsatta elimdeki toyotayi satıp bidaha toyota görünce deli gibi depar atıp kaçıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 12, 2011, 01:09:32 »
Toyotadan önce bende volkswagen jetta vardı onu sattığıma hala pişmanım.Konfor ve rahatlık olarak üstüne bmw mercedes audi var toyotanın daha çok yolu var o rahatlığı o konforu vermesi için.Ticari menfaatimden dolayı sattım ama ilk fırsatta elimdeki toyotayi satıp bidaha toyota görünce deli gibi depar atıp kaçıcam

:D zevkler ve renkler tartışılsaydı bu dünyada yaşanmazdı zaten ;)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 23, 2011, 16:33:25 »
Passat benim hem donanımı hem de görünümü ile çok beğendiğim bir araç. Hayırlı olsun  diyeyim. Ama müsadeniz ile birşey soracağım. Corollanız için; boş oğlu boş diyorsunuz. Alırken donanımını, özelliklerini bilmiyor muydunuz?

Sevgiler,
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 23, 2011, 16:38:21 »
Passat benim hem donanımı hem de görünümü ile çok beğendiğim bir araç. Hayırlı olsun  diyeyim. Ama müsadeniz ile birşey soracağım. Corollanız için; boş oğlu boş diyorsunuz. Alırken donanımını, özelliklerini bilmiyor muydunuz?

Sevgiler,
+1
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 73000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 23, 2011, 16:58:03 »
  beyler su kadarını soyleyeyım dunyada toyota 1 numara acın sıtelerı arastırın su an endonezyadayım toyota modellerını
gorsenız ne kadar haklı oldugumu anlarsınız corollası sadece mılyonlarca sattı gerısı hıkaye
 almanın adı var toyotanın albenısı herkese selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 23, 2011, 17:00:55 »
örneğin arabistan ülkeleriii ;)

Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 23, 2011, 17:11:40 »
bu resmi indirip yakınlastırıp hangi ülkelerde hangi araclar kullanıyormus bakmanızı istiyorum

http://img849.imageshack.us/img849/8820/worldsmostpopularcarsby.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 23, 2011, 17:20:02 »

dunyada gıtmedıgım yer kalmadı desem yerdır abıcım az cok gozumuzle goruyoruz kabul edersınız etmezsınız ayrı mesele
 ama toyota cok cok ıyı bır marka heryerde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Kasım 23, 2011, 17:23:02 »
          dunyada gıtmedıgım yer kalmadı desem yerdır abıcım az cok gozumuzle goruyoruz kabul edersınız etmezsınız ayrı mesele
 ama toyota cok cok ıyı bır marka heryerde
+1000000000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 23, 2011, 17:31:43 »
bu resmi indirip yakınlastırıp hangi ülkelerde hangi araclar kullanıyormus bakmanızı istiyorum

http://img849.imageshack.us/img849/8820/worldsmostpopularcarsby.jpg

hahhahaha hep gerillaların olduğu yerlerde hilux var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 23, 2011, 17:35:35 »
olay vw toyota kavgasına dönmez umarım :) vw konfor için uğraşır toyota sağlamlık.. bu genel hatlarıyla böyle :) arada sınıf farkı olması da donanım farkını doğal olarak artırır :) konuya dönersek 1.6 benzinli tavsiye etmem güç olarak yetmiycektir ve fsi dan başka motor seçeneği yok galiba 1.6 da yanlış bilmiyorsam :) 1.4 tsi olabilir tabi tsi motorların sağlamlığı,, ömrü hakkında iyi yorumlar yok malesef aynı şey dsg için de geçerli.. tabi vw nin hiç mi sağlam arabası yok elbet var.. bu da biraz şansa bağlı gibi görülebiliyor.. ayrıca corolla arıza yapmaz diye de bi kural da mevcut değil.. temiz mümkün olduğu kadar az kullanılmış bulursanız muhakkak  corolladan daha iyi bi seçenek olur.. :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 23, 2011, 17:42:52 »
dedıklerınızde haklısınız ama yıgıdın hakkınıda yıgıde vermek gerekır elbette pasat kotu bır arac degıl ama turkıye sartlarında toyotanında
o kadar kotu olmadıgını hatta cok ıyı bır marka oldugunu belırtmemızde fayda var ben arkadasın yerınde olsam aracımı degısmem ama en
son kararı kendısı verecektır sımdıden kararı kendısıne hayırlı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 23, 2011, 18:40:30 »
dedıklerınızde haklısınız ama yıgıdın hakkınıda yıgıde vermek gerekır elbette pasat kotu bır arac degıl ama turkıye sartlarında toyotanında
o kadar kotu olmadıgını hatta cok ıyı bır marka oldugunu belırtmemızde fayda var ben arkadasın yerınde olsam aracımı degısmem ama en
son kararı kendısı verecektır sımdıden kararı kendısıne hayırlı olsun
Haklısınız Ayhan bey şimdilik bekleme kararı aldım belki aralık sonuna doğru sıfır bir araba alırım bekleyelim görelim diyorum.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 23, 2011, 19:13:42 »
bu olay böle kapanmıştır ama burda bitmiycekk :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Kasım 23, 2011, 19:17:18 »
Valla konu hortlayıp duruyor ne desem yaranamıyorum arkadaş... :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Elegant a/t
  • 14 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 23, 2011, 19:36:52 »
Dostlar, geçen yıl 0km passat aldım tipinden tutun konforuna kadar herşeyi çok hoşuma gitmişti taki servise yolum düşünceye kadar, ilk marşta gelen ilginç sesler ve  kışın gelmesiyle amartisörlerden çıkan gürültüler daha 2000 kmde servise düşürdü beni. Tabi günlerce serviste  nasıl süründüğümü neler çektiğimi anlatmıyorum bile,arabamın her herini söküp taktılar daha beter yapıp elime verdiler adınıda hiçbirşeyi yok bunlar kronik sesler koydular.Bende bi yakınımdan emsal bir pasat buldum ve birdaha gittik bu sefer kabul ettiler ve bir yığın parça deyiştiler.sonunda aracımı teslim ettiler ama gözlerime inanamadım! aracımı çok sert bir fırçayla yıkamış hertarafını ağır çiziklerle süslemişlerdi,hatalarını kabullenip boya korumayla hallederiz dediler, ağır bir pasta işlemi uygulanan arabamın rengi matlaştı siyah pasatım neredeyse füme olmuş hertarafı pasta hareleriyle dolmuştu, üstelik hiçbir sorunda halledilmemişti,inanın dostlar günlerce uyku girmedi gözlerime sonunda pes edip takas yapmak istediler oradanda bir kazık atmaya çalıştılar bende mahkemeye vermekle tehtit ettim sonuç olarak aracımı 2. el sergisine çekip sattılar banada paramı verdiler ama olan benim psikoojime ve çok sevdiğim arabama oldu. Bin kere lanet okuyarak soluğu Toyotada aldım ve ilk saniyelerden itibaraen farkı hissettim şimdi huzur içinde siyah toyotama biniyorum 10.000 km ye geldi ve çok şükür zerre sorun çıkarmadı en souk havalarda bile tık ses yok ve pasata oranla müthiş ekonomik.Belki passat kadar gösterişli deyil ama kafam rahat.Elbette zevkler tartışılamaz ama araba almadan edinilmiş tecrübeleride dikkate almak gerektiğini düşünüyorum değerli arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 23, 2011, 19:43:05 »
Dostlar, geçen yıl 0km passat aldım tipinden tutun konforuna kadar herşeyi çok hoşuma gitmişti taki servise yolum düşünceye kadar, ilk marşta gelen ilginç sesler ve  kışın gelmesiyle amartisörlerden çıkan gürültüler daha 2000 kmde servise düşürdü beni. Tabi günlerce serviste  nasıl süründüğümü neler çektiğimi anlatmıyorum bile,arabamın her herini söküp taktılar daha beter yapıp elime verdiler adınıda hiçbirşeyi yok bunlar kronik sesler koydular.Bende bi yakınımdan emsal bir pasat buldum ve birdaha gittik bu sefer kabul ettiler ve bir yığın parça deyiştiler.sonunda aracımı teslim ettiler ama gözlerime inanamadım! aracımı çok sert bir fırçayla yıkamış hertarafını ağır çiziklerle süslemişlerdi,hatalarını kabullenip boya korumayla hallederiz dediler, ağır bir pasta işlemi uygulanan arabamın rengi matlaştı siyah pasatım neredeyse füme olmuş hertarafı pasta hareleriyle dolmuştu, üstelik hiçbir sorunda halledilmemişti,inanın dostlar günlerce uyku girmedi gözlerime sonunda pes edip takas yapmak istediler oradanda bir kazık atmaya çalıştılar bende mahkemeye vermekle tehtit ettim sonuç olarak aracımı 2. el sergisine çekip sattılar banada paramı verdiler ama olan benim psikoojime ve çok sevdiğim arabama oldu. Bin kere lanet okuyarak soluğu Toyotada aldım ve ilk saniyelerden itibaraen farkı hissettim şimdi huzur içinde siyah toyotama biniyorum 10.000 km ye geldi ve çok şükür zerre sorun çıkarmadı en souk havalarda bile tık ses yok ve pasata oranla müthiş ekonomik.Belki passat kadar gösterişli deyil ama kafam rahat.Elbette zevkler tartışılamaz ama araba almadan edinilmiş tecrübeleride dikkate almak gerektiğini düşünüyorum değerli arkadaşlar.
[/quot
buyrun işte toyota düşmanları görünn:D:D:D:D:D elinizdeki arabaların değerini....

doğru yoldasın abii..