0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir tanıdığımda 2006 2.0 tdi comfortline passat var. 4 motion 140bin km civarı. satmayı düşünüyor. isterseniz irtibat sağlarım. fiyat olarak makul verecek aracı. bilgi alır ,işinize gelirse değiştirirsiniz.
Toyotadan önce bende volkswagen jetta vardı onu sattığıma hala pişmanım.Konfor ve rahatlık olarak üstüne bmw mercedes audi var toyotanın daha çok yolu var o rahatlığı o konforu vermesi için.Ticari menfaatimden dolayı sattım ama ilk fırsatta elimdeki toyotayi satıp bidaha toyota görünce deli gibi depar atıp kaçıcam
Passat benim hem donanımı hem de görünümü ile çok beğendiğim bir araç. Hayırlı olsun diyeyim. Ama müsadeniz ile birşey soracağım. Corollanız için; boş oğlu boş diyorsunuz. Alırken donanımını, özelliklerini bilmiyor muydunuz?Sevgiler,
dunyada gıtmedıgım yer kalmadı desem yerdır abıcım az cok gozumuzle goruyoruz kabul edersınız etmezsınız ayrı mesele ama toyota cok cok ıyı bır marka heryerde
bu resmi indirip yakınlastırıp hangi ülkelerde hangi araclar kullanıyormus bakmanızı istiyorumhttp://img849.imageshack.us/img849/8820/worldsmostpopularcarsby.jpg
dedıklerınızde haklısınız ama yıgıdın hakkınıda yıgıde vermek gerekır elbette pasat kotu bır arac degıl ama turkıye sartlarında toyotanındao kadar kotu olmadıgını hatta cok ıyı bır marka oldugunu belırtmemızde fayda var ben arkadasın yerınde olsam aracımı degısmem ama en son kararı kendısı verecektır sımdıden kararı kendısıne hayırlı olsun
Dostlar, geçen yıl 0km passat aldım tipinden tutun konforuna kadar herşeyi çok hoşuma gitmişti taki servise yolum düşünceye kadar, ilk marşta gelen ilginç sesler ve kışın gelmesiyle amartisörlerden çıkan gürültüler daha 2000 kmde servise düşürdü beni. Tabi günlerce serviste nasıl süründüğümü neler çektiğimi anlatmıyorum bile,arabamın her herini söküp taktılar daha beter yapıp elime verdiler adınıda hiçbirşeyi yok bunlar kronik sesler koydular.Bende bi yakınımdan emsal bir pasat buldum ve birdaha gittik bu sefer kabul ettiler ve bir yığın parça deyiştiler.sonunda aracımı teslim ettiler ama gözlerime inanamadım! aracımı çok sert bir fırçayla yıkamış hertarafını ağır çiziklerle süslemişlerdi,hatalarını kabullenip boya korumayla hallederiz dediler, ağır bir pasta işlemi uygulanan arabamın rengi matlaştı siyah pasatım neredeyse füme olmuş hertarafı pasta hareleriyle dolmuştu, üstelik hiçbir sorunda halledilmemişti,inanın dostlar günlerce uyku girmedi gözlerime sonunda pes edip takas yapmak istediler oradanda bir kazık atmaya çalıştılar bende mahkemeye vermekle tehtit ettim sonuç olarak aracımı 2. el sergisine çekip sattılar banada paramı verdiler ama olan benim psikoojime ve çok sevdiğim arabama oldu. Bin kere lanet okuyarak soluğu Toyotada aldım ve ilk saniyelerden itibaraen farkı hissettim şimdi huzur içinde siyah toyotama biniyorum 10.000 km ye geldi ve çok şükür zerre sorun çıkarmadı en souk havalarda bile tık ses yok ve pasata oranla müthiş ekonomik.Belki passat kadar gösterişli deyil ama kafam rahat.Elbette zevkler tartışılamaz ama araba almadan edinilmiş tecrübeleride dikkate almak gerektiğini düşünüyorum değerli arkadaşlar.[/quotbuyrun işte toyota düşmanları görünn:D:D:D:D:D elinizdeki arabaların değerini....doğru yoldasın abii..