Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 617571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 30 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #980 : Eylül 16, 2014, 03:27:10 »
O fiyatA dusuk km kia cerato 1.6 dizel  120 bg arac alabilirsin hem performans hemdr konfor var ozellikle advance modelini tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #981 : Eylül 16, 2014, 05:17:10 »
Kia ceed dizelde güzel araba bakmanizi tavsiye ederim
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #982 : Eylül 16, 2014, 11:30:02 »
mahir abi ve cavit abi teşekkürederim akşam bakmaya başlıcam ilk kialarla başlıcam aklıma yattı ama tekrar satarken ki piyasası düşük diye biliyorum işte tek sıkıntım o.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #983 : Eylül 16, 2014, 13:02:07 »
o da dogru yani 1150km ne yaptı acaba o araç.yani özellikle yol tutuşunda hiç dedigini yaşamadımki fordun direksiyonunu severim ben aslında yol tutuşunuda severim yani.öle diyorsan vardır bir bildigin aklımda olsun ercüment teste çıkarız ford begenirsek bi deneriz ozaman :Ddediklerini dikkate alcam teşekkürederim.önerin varmı peki.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 01:30:10
gözümde yok 82lik bakmak 100lükler daha iyi olcak temiz varsa söle hemen kabülüz sıkıntımız yok.hantal mantal ama iş yaparlar yani. :)temizine bakacam zaten varmı yokmu diye.bunu zamanında da konuşmuştuk dizel dedin mi aklıma en başta dci gelir biliyorsun.

82 ler bile hantal değil emin ol. Bizdeki 82 idi gidişi mükemmel. Hele 100 lükler Bizim e12 leri her türlü yer acımaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #984 : Eylül 16, 2014, 13:26:05 »
Focus megane cerato belkide creed..suanlik temiz olsunda arac oncelik bu bunlarin arasindan :) farkli alternstif dusuncesi olan barsada açığım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #985 : Eylül 16, 2014, 13:30:04 »
82 ler bile hantal değil emin ol. Bizdeki 82 idi gidişi mükemmel. Hele 100 lükler Bizim e12 leri her türlü yer acımaz :D

Valla ben 100lukle kalktim baya 3 boy falan cekirdek gibi citleyip koydum kenara :Lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #986 : Eylül 16, 2014, 13:34:32 »
Valla ben 100lukle kalktim baya 3 boy falan cekirdek gibi citleyip koydum kenara :Lol:

Şöförden şöföre farkediyor :) Bizde 4 sene boyunca kimlere el sallattırdık ama burda yazınca olmuyor yaşan görmen lazım yoksa kıymeti yok yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #987 : Eylül 16, 2014, 13:39:28 »
Sunu inkar etmenin anlami yok megane hantal araba.evet gidisi genede guzel kotu degil basmasini bilirsen her arac gibi gaywtte gidicektir ama gemede hantal araba biraz dizeli.buda nirmal yakit tasarrufu yaninda cok onemli değil.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #988 : Eylül 16, 2014, 14:12:00 »
Megan 277 binde arkadasimin arabasi  dizel yakit konusunda super gidis eh iste hantal biraz ama basarsan gidiyor direksiyonu falan cok rahat  bu km geldi hala sorun yok bir kere enjektor hatasi berdi benim bildigim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #989 : Eylül 16, 2014, 14:26:25 »
Megane II sağlamlık yönünden beni çok itiyor o vidyoda ki hız normal şartlarda çıktığımız hızlardan çok düşük ve reno fabrikasında çalışan akrabalarım var tamam motor muazzam fakat bahsettiğiniz 2004-2005 lerden sonra araçta çok büyük eksiltmelere gidilmiş koruma demirleri falan çoğuna koymamışlar bir kaç tane kaza yapanına kendim şahit oldum kağıt tabiri olur ya resmen o şekilde..iç aksam deformeleride cabası...
Cordabalara sardım bu aralar.. 1,4 TDI 3 silindirli 85 hp 190 NM tork yazılımla 110-120 hp 250 ve üstü torklara çıkartılabiliyor sorunsuz bir şekilde..aldığım turbo dizel veya turbo benzinli ne olursa olsun yazılımı muhakkak düşündüğüm için ona göre model bakıyorum..
Bi üyemiz 1,5 crdi ya da 1,6 crdi hyundai kia ikilisinden bahsetmiş aslında onlarda aklımda gerçekten çok iyi gidiyorlar stokken bile..fordun dizellerini düşünmüyorum..toyota zaten bu fiyatlara hayal.. :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #990 : Eylül 16, 2014, 14:31:44 »
Megan 277 binde arkadasimin arabasi  dizel yakit konusunda super gidis eh iste hantal biraz ama basarsan gidiyor direksiyonu falan cok rahat  bu km geldi hala sorun yok bir kere enjektor hatasi berdi benim bildigim

benim gözümde kendini ispatlamış bir motor ve başarılı bir araba yani.hiç sözüm yok zaten.temizini bulmak sıkıntı işte :)hantallıgını örtüyor araba yakıt performansıyla hemde fazlasıyla yani.gazladıgımız arabalar farklı enişteyle zaten.ralliye gitmeyecez sonuçta ;) ama gayette güzel gidiyor genede yetiyor yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #991 : Eylül 16, 2014, 15:25:04 »
herkeze iyi akşamlar.ablam ve eniştem ev aldıkları için 2014 seat sattılar ve şuan 30-35bin arası öncelik dizel modeli çok düşük olmıyan kmsi yüksek olmıyan temiz bir araç arıyolar.dizel piyasasını bilmedigim için fikrim yok.ilan olur fikir olur sizlerin önerisini almak için konu açtım.ankara kocaeli istanbul arabası olması önceligimiz daha uzaga gidemicez araba almak için.

Ogün hocam, sen iyi bir araç bulursun kesin buna eminim ama bayram sonrasına sarkıtma ihtimaliniz varmı? Şuan çok yüksek piyasa 2 ayda 2000 TL zarar etmeni istemem!
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #992 : Eylül 16, 2014, 15:43:07 »
Ogün hocam, sen iyi bir araç bulursun kesin buna eminim ama bayram sonrasına sarkıtma ihtimaliniz varmı? Şuan çok yüksek piyasa 2 ayda 2000 TL zarar etmeni istemem!

teşekkürederim gökhan abi sağol inşallah gene güzel bir araç düşürücez bakalım kendi çapımızda işte.ama dedigin gibi kötü bir zamana denk geldi bayram sonrasına kadar hep araştırıcaz belki aradan çekeriz temiz piyasayı çok bilmeyen güzel bir araç.mecbur araştırıcaz çünkü ablam hamile nezaman ne olcagı belli olmaz malum.çok acelemiz yok çokda geç olmıcak şekilde dedigin gibi bayram sonrası gözüküyor bize.belki işte bir umut aradan bişeyler çıkar diye bakmakda yarar var şimdilik diye düşündüm.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #993 : Eylül 16, 2014, 15:44:57 »
megane 2 dediğiniz araç motoru çıkardıktan sonra zaten plastik yığını; hurda bile değil. toyota'dan sonra geçmek büyük hata olur. yazıldığını görmedim ama vectra'nın 2.0 dti motorlu olanları var (2001 model civarı). cordoba'dan da ucuza alınabilir temizi. yazılım durumu hakkında bilgim yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #994 : Eylül 16, 2014, 15:48:10 »
teşekkürederim gökhan abi sağol inşallah gene güzel bir araç düşürücez bakalım kendi çapımızda işte.ama dedigin gibi kötü bir zamana denk geldi bayram sonrasına kadar hep araştırıcaz belki aradan çekeriz temiz piyasayı çok bilmeyen güzel bir araç.mecbur araştırıcaz çünkü ablam hamile nezaman ne olcagı belli olmaz malum.çok acelemiz yok çokda geç olmıcak şekilde dedigin gibi bayram sonrası gözüküyor bize.belki işte bir umut aradan bişeyler çıkar diye bakmakda yarar var şimdilik diye düşündüm.

Ogün arabayı mı değiştiriyorsun?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #995 : Eylül 16, 2014, 15:56:51 »
Ogün arabayı mı değiştiriyorsun?

yok abi ablamlar çok temiz bir 2014 seat leon sattılar ev almak içinde şimdi işte bu bütçe civarlarında temiz bişeyler lazım idareten olcak sanırım.biraz kullanılar diye.ablamda hamile olunca.çok uyduruk olmıcak temiz bir araba bakıyoruz.onlarda hemen bana sölediler araba bakıyoruz diye.bende işte kendi çapımda araştırıcam birşeyler ama zamanlaması kötü oldu biraz.
ben satmam daha abi  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #996 : Eylül 16, 2014, 16:00:14 »

:) Haklısın bakmakta fayda var. Sağlıklı ve bereketiyle,nasibiyle gelir inşallah yeğenimiz. Bende bakarım bir yandan uygun bir şey olursa yazarım sana
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #997 : Eylül 16, 2014, 16:05:21 »
yok abi ablamlar çok temiz bir 2014 seat leon sattılar ev almak içinde şimdi işte bu bütçe civarlarında temiz bişeyler lazım idareten olcak sanırım.biraz kullanılar diye.ablamda hamile olunca.çok uyduruk olmıcak temiz bir araba bakıyoruz.onlarda hemen bana sölediler araba bakıyoruz diye.bende işte kendi çapımda araştırıcam birşeyler ama zamanlaması kötü oldu biraz.
ben satmam daha abi  :)

Çocuk olacaksa C sınıfı ve bagajı nispeten küçük olmayan bir araç bakmakta fayda var. 3. elini de düşünürsek 2010 dizel Jetta alınabilir bu bütçeyle. Almanların dizel motoru iyidir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #998 : Eylül 16, 2014, 16:07:13 »
:) Haklısın bakmakta fayda var. Sağlıklı ve bereketiyle,nasibiyle gelir inşallah yeğenimiz. Bende bakarım bir yandan uygun bir şey olursa yazarım sana

abi aradan çıkıyor piyasayı bilmeyenler arabası temiz olanlar falan.birçok kez şahit oldugum için gene öle birşeye denk gelirsek diye işte.maksat hem biraz piyasayı ögrenmek hem boş vakti geçirmek hemde belki bişeyler buluruz diye.valla sölemene bile çok mutlu oldum abi Allah razı olsun sevinirim yani seni yormayacaksa mahçup oldum valla çok teşekkürederim ilgine.
Amin abi Amin.çok garip bir duygu yani tarifi yok.inşallah saglıklı birşekilde kız olcak inşallah :)

Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 16:08:45
Çocuk olacaksa C sınıfı ve bagajı nispeten küçük olmayan bir araç bakmakta fayda var. 3. elini de düşünürsek 2010 dizel Jetta alınabilir bu bütçeyle. Almanların dizel motoru iyidir.
2010 dizel jetta? biçilmiş kaftan olur abide hiç düşünmezdim o fiyatlara ben ya.öleyse hemen bakıyım yani bulurum ben alman wv grubundan temiz bişeyler yani.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #999 : Eylül 16, 2014, 16:11:52 »
... Almanların dizel motoru iyidir.