Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 617571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #1020 : Eylül 18, 2014, 12:06:04 »

1.8 mi ? Vay be ben bu araçları 2.0 sanıyordum. Şimdi sen söyleyince gördüm meğersem benim talip olduğum araçta 1.8 miş. Cidden çok şaşırdım...
Güzel araç benim pek bir bilgim yok bu araçlar hakkinda fakat tupte 30 kurus mu 35 kurus mu ne yakiyordu
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1021 : Eylül 18, 2014, 12:23:31 »
Makyajsız E200'ler 2.0, makyajlılar 1.8 diye biliyorum
O zaman bu araç binilecek araç ya. Benim çok sevdiğim bir araç beni her şeyiyle tatmin eden bir araç. hele de böyle 1,8 olduğunu duydum ya daha bi sever oldum :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1022 : Eylül 18, 2014, 13:01:09 »
O zaman bu araç binilecek araç ya. Benim çok sevdiğim bir araç beni her şeyiyle tatmin eden bir araç. hele de böyle 1,8 olduğunu duydum ya daha bi sever oldum :)
Alacak kadar paranız varsa beklemeniz hata

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '10
  • 5 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1023 : Eylül 18, 2014, 13:50:32 »
Herkese merhaba,
Arkadaşlar Toyota auris ve Opel astra (ikiside dizel) arasında kaldım. 2010 Qashqai 1.6 Platinium aracım var, satıp bu iki seçenekten birini düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Auris hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat Opel için bir fikrim yok,
tavsiyeleriniz bu yönde olursa daha yararlı olur.
Şerefsiz köpeklerle masaya oturanlar şu hikayeyi bir okusunlar.Hepsinin intikamı alınmadan bu ateş sönmeyecek.

https://eksisozluk.com/entry/37514323

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1024 : Eylül 18, 2014, 14:02:30 »
Herkese merhaba,
Arkadaşlar Toyota auris ve Opel astra (ikiside dizel) arasında kaldım. 2010 Qashqai 1.6 Platinium aracım var, satıp bu iki seçenekten birini düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Auris hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat Opel için bir fikrim yok,
Araçların donanımlarını, vites türlerini vb. belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1025 : Eylül 18, 2014, 14:05:47 »
Araçların donanımlarını, vites türlerini vb. belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz
donanım ve vites türü çok önemli değil, ayrıca performans için değil ekonomik olsun diye dizel istiyorum. İki aracında son kasasından bahsediyorum. Kısacası motor yönünden en az sorun çıkaranı almak istiorum.
Şerefsiz köpeklerle masaya oturanlar şu hikayeyi bir okusunlar.Hepsinin intikamı alınmadan bu ateş sönmeyecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1026 : Eylül 18, 2014, 14:09:34 »
donanım ve vites türü çok önemli değil, ayrıca performans için değil ekonomik olsun diye dizel istiyorum. İki aracında son kasasından bahsediyorum. Kısacası motor yönünden en az sorun çıkaranı almak istiorum.
Astra J ve Yeni Auris'ten bahsediyorsak benim tercihim Astra'dan yana olurdu.

Ama ekonomik bir araç istiyorsanız Auris'te sizi memnun eder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1027 : Eylül 18, 2014, 14:15:08 »
Aurisin yağ yakma olayı düşündürüyor açıkçası, eski kasadaki gibi problemler olabilir mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1028 : Eylül 18, 2014, 14:16:48 »
Aurisin yağ yakma olayı düşündürüyor açıkçası, eski kasadaki gibi problemler olabilir mi ?
Yeni kasada düzeltildi diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1029 : Eylül 18, 2014, 14:19:50 »
Herkese merhaba,
Opel almayin auris en iyi secenek olcaktir bence  yeni kasasi harika oldu bayide incelemenizi tavsiye ederim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1030 : Eylül 18, 2014, 14:49:51 »
Alacak kadar paranız varsa beklemeniz hata
Var ama harcayamam o araca. Sermaye çünkü araç alım satım yapıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1031 : Eylül 18, 2014, 15:03:05 »

ben olsam düşünmeden astra alırım. neden ? çünkü iki aracı da inceledim. otomobile bineyim isterseniz ve şehirler arası kullanıyorsanız astra derim. şehir içi geziyorsanız zevkinize kalmış. aracınıza özen gösterirseniz kolay kolay arıza vermez. bence bir test edin, ne demek istediğimi anlarsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1032 : Eylül 18, 2014, 15:03:16 »
Herkese merhaba,

Öncelikle dizel motor alacaksanız Opel'in kullandığı 1.3 dizel d4-d'den daha sağlam bir motor. Dünyanın en sağlam 2. dizel motoru seçilmişti. Yanılmıyorsam GM yapıyordu o motoru.
  Yakıt konusunda ikisi de üzmez. Oto. vites tercihiniz varsa tercih Auris'ten yana olmalıdır.
Donanıma gelirsek eğer full paket alma durumunuz varsa yine Astra daha üstün geliyor.

Geriye kalan durumlar ise tamamen sizin ihtiyaç ve beklentileriniz. Yalan konuşmak olmasın ama Auris'in maalesef artı bir özelliği gelmiyor benim aklıma Astra'dan.

Yol tutuşu aracın ağırlığı direksiyon hissiyatı Astra'da daha yüksek. Ama tip olarak hangisi hoşunuza giderse onu tercih edebilirsiniz. Mesela Auris'te cam tavan var bu çok güzel bir özellik.

Bu arada şunu da bilmenizi isterim eğer Astra'nın motorun da sorun çıktığı zaman dışarı da uygun fiyata temin edebilirsiniz. Çünkü Fiat Chevrolet hepsi aynı motoru kullanıyor ve dışarı da ucuza bulanabiliyor...

(Yorumlarımın hepsi denemelere dayalıdır. Auris'i test ettim Astra'yı ise hem 1,3 dizel hem de 1,4 T versiyonlarına sahiptim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1033 : Eylül 18, 2014, 23:57:36 »
Araba arayisimda yardimi olan herkeze tesekkurederim.suan temiz kazasiz kmsi dusuk 2013 model linea ile soz kestik dizel.kiayla cok gidip geldik ama cok binilmicegi icin satisi kolay olsun tekrar diye bunu tercihettik haber vermek istedim.
ilgilenenlere tekrar tesekkurederim.o ilanda atilan focusta gayet temiz ayrica ilgilenen olursa ve ilk ilandaki ceratoda ole
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1034 : Eylül 19, 2014, 07:12:02 »
Araba arayisimda yardimi olan herkeze tesekkurederim.suan temiz kazasiz kmsi dusuk 2013 model linea ile soz kestik dizel.kiayla cok gidip geldik ama cok binilmicegi icin satisi kolay olsun tekrar diye bunu tercihettik haber vermek istedim.
ilgilenenlere tekrar tesekkurederim.o ilanda atilan focusta gayet temiz ayrica ilgilenen olursa ve ilk ilandaki ceratoda ole
Hayırlısı olsun. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1035 : Eylül 20, 2014, 01:20:14 »
Astranın son kasasında fren disklerini kısa surede yeme gibi bir problem var. İki arkadaşımda var ikisi de 10000 olmadan değiştirdiler. Garanti kapsamına da almıyorlarmış. Bilginize
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1036 : Eylül 20, 2014, 01:25:51 »
Astranın son kasasında fren disklerini kısa surede yeme gibi bir problem var. İki arkadaşımda var ikisi de 10000 olmadan değiştirdiler. Garanti kapsamına da almıyorlarmış. Bilginize
ben bilerek solemedim bu durumu hic ben soleyince yanlis anlasilabiliyor arkadasim aldiktan cok kisa sure sonra satti dayanamadi.biraz sans iside ama bunu epey duydum ben

Mesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2014, 01:27:03
Hayırlısı olsun. [emoji4]
tesekkurler
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1037 : Eylül 20, 2014, 02:27:39 »
Ben de 0 km astra j sahibiydim. Fren disklerini yeme dediğiniz disklerin eğrilmesi ise ben de yaşadım. Yüksek hızlarda frene bastığımda direksiyonda titreme yapıyordu. Garanti dahilinde fren disklerim değişti. Garanti dışında diye birşey yok yani. Opelsizasla forumuna da üyeyim, üyelerin tamamına yakını astra j sahibi. Forumda bu problemi yaşayan ve garantiden diskleri değiştiren birçok arkadaş mevcut. Böyle bir problem yaşamayanlar daha fazla. Bence sizin arkadaşlarınız ve gittikleri servisler arasında bir problem oluşmuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1038 : Eylül 20, 2014, 02:33:25 »
Ben de 0 km astra j sahibiydim. Fren disklerini yeme dediğiniz disklerin eğrilmesi ise ben de yaşadım. Yüksek hızlarda frene bastığımda direksiyonda titreme yapıyordu. Garanti dahilinde fren disklerim değişti. Garanti dışında diye birşey yok yani. Opelsizasla forumuna da üyeyim, üyelerin tamamına yakını astra j sahibi. Forumda bu problemi yaşayan ve garantiden diskleri değiştiren birçok arkadaş mevcut. Böyle bir problem yaşamayanlar daha fazla. Bence sizin arkadaşlarınız ve gittikleri servisler arasında bir problem oluşmuş...

benim arkadaşım degiştire degiştire bir hal oldu tekrarladı ve sonra gene tekrarladı gene vs vs.enson sürekli servise gidemem ben abi satıyorum aracı dedi sattı.bu biraz şans işi biraz kullanım işi biraz kesinlikle servis işi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1039 : Eylül 20, 2014, 04:37:30 »
Hayırlı olsun