0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.8 mi ? Vay be ben bu araçları 2.0 sanıyordum. Şimdi sen söyleyince gördüm meğersem benim talip olduğum araçta 1.8 miş. Cidden çok şaşırdım...
Makyajsız E200'ler 2.0, makyajlılar 1.8 diye biliyorum
O zaman bu araç binilecek araç ya. Benim çok sevdiğim bir araç beni her şeyiyle tatmin eden bir araç. hele de böyle 1,8 olduğunu duydum ya daha bi sever oldum
Herkese merhaba,Arkadaşlar Toyota auris ve Opel astra (ikiside dizel) arasında kaldım. 2010 Qashqai 1.6 Platinium aracım var, satıp bu iki seçenekten birini düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Auris hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat Opel için bir fikrim yok,tavsiyeleriniz bu yönde olursa daha yararlı olur.
Araçların donanımlarını, vites türlerini vb. belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz
donanım ve vites türü çok önemli değil, ayrıca performans için değil ekonomik olsun diye dizel istiyorum. İki aracında son kasasından bahsediyorum. Kısacası motor yönünden en az sorun çıkaranı almak istiorum.
Aurisin yağ yakma olayı düşündürüyor açıkçası, eski kasadaki gibi problemler olabilir mi ?
Alacak kadar paranız varsa beklemeniz hata
Araba arayisimda yardimi olan herkeze tesekkurederim.suan temiz kazasiz kmsi dusuk 2013 model linea ile soz kestik dizel.kiayla cok gidip geldik ama cok binilmicegi icin satisi kolay olsun tekrar diye bunu tercihettik haber vermek istedim.ilgilenenlere tekrar tesekkurederim.o ilanda atilan focusta gayet temiz ayrica ilgilenen olursa ve ilk ilandaki ceratoda ole
Astranın son kasasında fren disklerini kısa surede yeme gibi bir problem var. İki arkadaşımda var ikisi de 10000 olmadan değiştirdiler. Garanti kapsamına da almıyorlarmış. Bilginize
Hayırlısı olsun. [emoji4]
Ben de 0 km astra j sahibiydim. Fren disklerini yeme dediğiniz disklerin eğrilmesi ise ben de yaşadım. Yüksek hızlarda frene bastığımda direksiyonda titreme yapıyordu. Garanti dahilinde fren disklerim değişti. Garanti dışında diye birşey yok yani. Opelsizasla forumuna da üyeyim, üyelerin tamamına yakını astra j sahibi. Forumda bu problemi yaşayan ve garantiden diskleri değiştiren birçok arkadaş mevcut. Böyle bir problem yaşamayanlar daha fazla. Bence sizin arkadaşlarınız ve gittikleri servisler arasında bir problem oluşmuş...