0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6000 tl gibi butceyle cok zor. Bulsaniz bile esinizin guvenligi daha onemli, ariza potansiyeli yuksek olacak, astari yuzunden pahaliya gelebilir daha sonra.
öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum2005 model 1.6 avensıs elegant extra ful almak istiyorum bir araç buldum 82000 km.ve 29000 tl fiyat.b u fiyat normalmidir ayrıca bu tür araçlara lpg takılıyormu...şimdiden teşekkür ediyorum...
Eskiden param yoktu arabalara bakar dururdum, şimdi de para var arabalar bana bakıyor. Auris 1.6 elegant veya 1.4d comfort plus arasında karar vermekte zorlanıyorum. Forumlarda çok şey okudum, dizel aurisin yağ yakma sorunlarından korkuyorum, elegant alınca da çok yakacak,auristen de vazgeçmek istemiyorum. :/ Tecrübeli auris kullanıcıların bilgileri ışığında yeni bir yol haritası çizip bir an önce aracıma kavuşmak istiyorum. Satılık aracı olan varsa da talibim. Teşekkürler.
Çok km yapmıyorsanız benzinli Auris 1.6 öneririm. Yeni kasalar hafifledi, tüketim biraz daha düştü.
attıgım araç tanıdık bir araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-onumuz-yaz-dizel-farkiyla-tanisin-154912032/detay
Arkadaşlar, birkaç haftadır Honda Civic otomatik vites 2008-2010 modellerine bakıyorum fiyatlar şöyle Dream modelleri 35-37 Elegance modelleri ise 37-42 bin arası değişiyor sizce nasıl fiyatlari, bu araçlara bu kadar para verilirmi?Toyota aracımı gecen haftalarda sattım.