0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 T25 Avensis isteklerinize gayet uygun. Lpg tam uyumlu olsa durmayın 2.0 elegant excutive alın derdim. Ama 1.6 elegant tam idealize bir araçYasin Bey 1.6 avensisin motoru 1300kg lık bir kasada ne kadar verimli. Eğer hızlanmalarda ve sollamalarda sorun olmuyorsa c sınıfı parasına d sınıf tabiki daha akıllıca seçim olacak. Açıkçası hiç avensis kullanmadım ve seriliği hakkında bir fikrim yok.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ekim 21, 2015, 16:39:321.6 T25 Avensis isteklerinize gayet uygun. Lpg tam uyumlu olsa durmayın 2.0 elegant excutive alın derdim. Ama 1.6 elegant tam idealize bir araçYasin Bey 1.6 avensisin motoru 1300kg lık bir kasada ne kadar verimli. Eğer hızlanmalarda ve sollamalarda sorun olmuyorsa c sınıfı parasına d sınıf tabiki daha akıllıca seçim olacak. Açıkçası hiç avensis kullanmadım ve seriliği hakkında bir fikrim yok.Bence yeterli geliyor. Zira ben 1.33 Auris kullanıyorum 1430 kg araç. Öyle vasat bir performansı yok. Bu ışıkta değerlendirirsek ziyadesiyle verimli. Ben bahsettiğim araçtan da kullandım. Standart bir 1.6 motor performansı var. Üzeceğini sanmıyorum sizi. Yakınınızda bir tane satılık ilanı bulup o aracı inceleyerek daha verimli bir karar verebilirsiniz.
Arkadaşlar herkese Merhabalar.1998 model GLİ spesial aracıma pazartesi günü veda etmiş bulunmaktayım. Arabam 222.000 kilometredeydi ve güneş yanığından dolayı boya problemi vardı. Bende sanayide ustalarla uğraşamadığımdan aracımı değiştirmeye karar verdim.Hemde birazcık model yükseltirim diye düşündüm.Ama şimdi efsaneyi aratmayacak bir araba bulmakta zorlanıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Maximum 33.000 liraya kadar bana sorun çıkartmayacak bir araç arıyorum. 2004-2005 model mazda 6 lar kafamı kurcalıyor. Toyatodan sonra nasıl olur. Birde 2.0 motor olmaları dolayısıyla yedek parça ve bakım maliyetleri beni üzer mi. Veya sizin önerebileceğiniz başka modeller nelerdir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
2004-2005 hatta makyajlı 2006-2007 mazda 6 lar çok iyi arabalardır. Ne yedek parça ne de bakım maliyetleri sizi üzer. Hatta yetkili servise gitmek bile çoğu markadan ucuza gelir. Geçen sene 3. mazdamı sattım. Her birini en az 5 sene kullandım. En son 2005 model mazda 6 idi. Mazda kullanmak bir hastalık gibidir. Başka markaya geçseniz de aklınızın bir yerinde daima o kalır.
Seat Ibiza St 1.2 TSI hakkında bilgisi olan varmı, araç full paket 42200 tl, bagajı geniş station geniş uzun bi araç. seat ?Mesaj Birleştirildi: Ekim 22, 2015, 10:22:28hocam benzinli model den mi bahsediyosun...Mesaj Birleştirildi: Ekim 22, 2015, 10:23:23Seat Ibiza St 1.2 TSI hakkında bilgisi olan varmı, araç full paket 42200 tl, bagajı geniş station geniş uzun bi araç. seat ?
Seat Ibiza St 1.2 TSI hakkında bilgisi olan varmı, araç full paket 42200 tl, bagajı geniş station geniş uzun bi araç. seat ?
Bence yeterli geliyor. Zira ben 1.33 Auris kullanıyorum 1430 kg araç. Öyle vasat bir performansı yok. Bu ışıkta değerlendirirsek ziyadesiyle verimli. Ben bahsettiğim araçtan da kullandım. Standart bir 1.6 motor performansı var. Üzeceğini sanmıyorum sizi. Yakınınızda bir tane satılık ilanı bulup o aracı inceleyerek daha verimli bir karar verebilirsiniz.
Araç ağırlığı daha farklı Yasin. 1.250Kg civarlarında olması lazım. Hatta bu konuyu bir başlıkta işlemiştik.
Hakan abi eğer bizim Aurisin ağırlığından bahsediyorsan eğer ağırlık konusunda çok eminim. Lpg uygulanmadan önce 1360 kg idi. Sonrasında bu değeri aldı. Corollalar 1250 kg civarında ağırlığa sahip. Bahsettiğin konuda da benim verdiğim rakam üzerine tartışma çıkmıştı