0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahsettiğiniz rakamlara ancak kazalı ya da pert olmuş 2012 jazz alabilirsiniz.
Cvt jazz lar da sıkıntılı olabiliyor. Belirli bir serilerinde sıkıntı var diye duymuştum. Bunun haricinde yağ değişim aralığı çok sık ve de pahalı. Süspansiyon sistemi ise çok sert gelmişti bana. Yaris'in süspansiyon konforu daha iyi gelmişti. B sınıfı bakacağınıza C sınıfı öneririm. e120 kasa corolla otomatik, 2003-2007 arası 1. nesil mazda 3 otomatik, ford focus otomatik yine. Daha iyi araçlardır, eğer ilk aracınız değilse. Çünkü tork konvertörlü B sınıfı araçlar dahi en az 9-10 lt yakmaktadır C sınıfları kadar.Bir diğer seçenek ise city, 2009dan sonraki kasa değişimiyle tork konvertöre geçti diye hatırlıyorum. Ama uzun yol yapıyorsanız/yapacaksanız C sınıf bir araç öneririm.
1.2 swift de olabilir, bagaj dert değilse.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2012-suziki-swift-1.2-gl-otomatik-hatasiz-baris%2Ctan-231061072/detayjazz'a göre vergi avantajı var. fiyat olarak da daha uygun.
Teşekkürler Hakan Bey. Swift de çok baktım ancak gerek ikinci el piyasası, Kayseri bölgesinde yetkili servisinin tam manasıyla olmaması ve gerekse f/p olarak olumsuz bulduğum için özellikle yukarıda belirttiğim modellere bakınıyoruz.Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2015, 14:14:45http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2007-model-orjinal-otamatik-vites-corolla-236351572/detayBu modellerde yağ eksiltme sorunu var mıydı? Bu arada bu araç fiyat olarak nasıldır sizce?
mustafa bey iki ileti yukarıda özellikle "b sınıfı" istiyorlar dedikten sonra corolla soruyorsunuz. daha önce de vermiş olduğunuz fiyat aralığından ayrlıp 2012 jazz sordunuz. porsche panamera öneriyorum ben. konu oraya gelince tekrar yardımcı olmaya çalışırım.
mustafa bey honda jazz lar 2004-2008 arası cvt şanzıman 2009-2011 arası ishift 2012 ler ise cvt sanzumandır.Cvt şanzumanlarda hiç bir problem yoktur gönül rahatlığıyla alabilirsiniz son derece konforlu ve arazı çıkartmazlar..i-shift ler ise kullanıcıların pek tavsiye etmediği yarı otomatik bir şanzumandır.
Yanlış anlaşılmalar iletişim ile düzelir. Jazz'ın son kasaı dış tasarım olarak da çok güzel bence. İçi de çok küçük sayılmaz. Yukarıda bahsedilen Corsa da iyi araçtır. İçi kaliteli sayılır, tam otomatiği iki komşumda vardı, çoj rahattı kullanımı, sorun yaşadıklarını duymadım şanzımandan. Yol tutuşu da sınıfının iyilerindendir. Egr sistemi ise araştırılabilir. Bir de sensörler. Yaris'in de tam otomatik keyifliydi ama iç dizaynda Corsa daha önde o modellerde.
Tam otomatiği konforlu ve sorunsuz fakat performans ve ekonomi olarak çok da iyi değil bence. CVT'li bir Jazz daha iyi olur.
Enes b sınıfı fiyatı insafsızca belirlenmemiş bir otomobil bulmak pek kolay değil. Çünkü piyasada gerçekten otomobilini satmak isteyen kişi sayısı satılsa da olur satılmasada biz ilana koyalımda diyen insan sayısından daha az maalesef. Bir kaç gündür aranıyoruz taranıyoruz. Sonuç ederinin çok çok üstünde fiyatlar. Bu gidişle arkadaşa sıfır alırsak artık şaşırmayacağım çünkü sıfır ile ikinci el arasındaki makas çok dar. Etmeyecek türden fiyatı belirlenmiş araçlara da o parayı vermek doğru değil. Giderek bütçeyi artırmak durumunda kalıyoruz.
arkadaşlar maddi gücüm toyotaya yetmediğinden aşağıdaki aracı düsündüm sizce sorun yaratırmı, 16000tl edermi, acil satışta aynı değerlere satabilirmiyim görüşlerinizi bekliyorum bu arada araba aramaktan yoruldum artık piyasanın 18000tl aracına 22-25 tl istiyorlar..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tr-de-tek-efi-motor-chia-sunroof-abs-h-yast.fulllllll-228733880/detay