0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlar. Bu gün itibariyle yakınıma Kayseri'de 2007 model Corolla Plusline HB 100.700km de tam otomatik vites siyah renkli aracı satın aldık. 35bin liraya satın aldık. Lastikleri michelin ve çok yeni, ayrıca bakımları tam bir araç. Kozmetik olarak çok güzel.B sınıfı otomatik vites araç aramaya başlayarak yola çıktım ancak B sınıfı tam otomatik vites araçlara o kadar fazla fiyatlar istenmekte ki o paraları o araçlara bağlamanın yanlış olduğunu düşünerek yönümü c hb tam otomatiklere çevirmek durumunda kaldım. Şükürler olsun başarılı da olduk. Bu konu altında ciddi olarak ilgilerini esirgemeyen @Hakan Öztürk (3676) , @Mutlu Tekir (30216) , @Zeki Derman (20934) , @MEHMET AKIN (32918) , @Enes Duman (27075) ve @Yüksel IŞIK (26882) kardeşleriime tekrar teşekkür ederim. @Hakan Aydın (11165) kardeşime de ayrıca teşekkür ederim. İnşaAllah kısmet olur da Porsche marka araç alır isem kendisine bilahare danışmak istiyorum. Herkese saygılar, selamlar.
15 gun once Ankara da 2014 polo otomatik kullandım. cok değil 15 dk felan. sordum sahibine bu ses ne diye şanzumandan geliyor dedi. şık-tık-fırk-pirik-şşşşşş gibi ses geliyo arabanın alt tarafından. 40.000 km de idiopel corsa tam otomatik se olabilir ama robotize ise hiç girmeyin. honda jazz cvt (2002-2008) toyota yaris cvt bakın 2. elde de iyi. 2. el derdiniz yoksa çirkinde olsa misubishi colt vt olabilir.hızlı kalkış yaparım basar basmaz vınn diye gitsin derseniz cvt şanzumandan uzak durun. tam otomatik araç(4vites) bakın. biraz fazla yakar. yarisin 2 katı kadar
Mustafa abi hayırlı olsun.Dün telefonla konuştuğumuzda eğlencedeydim, ağız dolaşıklığını tahmin edersin. Ona rağmen yardımcı olabildiysem ne mutlu. En ufak bir şey olursa bir telefon kadar uzağındayım, tekrar hayırlı olsun
Hayırlı olsun... Tam 1 yıl once kızkardesime 2006 sol hb otomatik tamamen orjinal 42000 kmde araç almıştık 32000e. Ben pahalı aldığımızı düsünüyordum ama araba 0 km gibi oldugu icin verdik o parayı. Araba simdi 70000 km'ye geldi. Demek sizin araca göre satsak 37-38 edecek. Vay arkadaş diyorum...
Arkadaşlar corolla almaya karar verdim. Fakat bu kasa corollanın otomatikleri nasıl? Kronik bir arıza vs var mı? Eğer alınır diyorsanız alırken neye dikkat etmek gerekir? Mesela arazın şanzumanı bitmiş fakat içine talaş basıp noralmiş gösterip satanlar var? Daha sonradan süpriz yaşamamak için nelere dikkat etmeliyim. Ayrıca aracın kasa vs. konusunda nelere dikkat edersem temiz bir corolla almış olurum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
@Mustafa Aksay (29708) Hayırlı olsun Mustafa kardeşim. Efsane gitti mi?
@EREN DUMAN (24349) 0 km araç olarak fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. illâ ki alacaksanız ve aceleniz yoksa yıl sonunu ve ocak aylarındaki kampanyaları takip etmenizi öneririm. hatchback araç düşünürseniz kasım ayında opel astra gelecek, incelemenizi tavsiye ederim. bu arada dizel araç alırken motorun euro 6 emisyon standartlarını karşıladığından emin olun. @Serhat Hatinoğlu (30184) mazda 3, mitsubishi lancer, toyota corolla - bunlar 4 ileri otomatik sizin aracınızdaki gibi tork konvertörlü sıkıntısız şanzımanlı araçlar. tek sıkıntıları yakıt. öte yandan 5 ileri civic tercih edilebilir fakat sedan olarak ancak 2002-2006 arasındaki kasadan bulabilirsiniz. fiyatları uçuktur. euro civic nispeten makul fiyatlıdır. 1.6 lt benzinli golf, a3, octavia da tavsiye edebilirim.
Sakincasi yoksa aracinizi kaca.sattınız.20.500 e sattım Tuncay Bey. Dediğim gibi boya problemi vardı. Başka da herhangi bir masrafı yoktu.