0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fransız'ın otomatiğine bulaşma abi.
O eskidendi. Şimdi bir EDC var aman Allah'ım. DSg ile başı çekiyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-anil-otodan-2012-dizel-otomotik-corolla-50-pesin-20-ay-vade-191390240/detaybu aracın fiyatı nasıl sizce?
Dun 2005 otomatik honda civic sattim. 29000 e gitti. Su an piyasasi bu civarlarda
Yanıtlar için teşekkür ederim. E12sedanların tipi hoşuma gitmiyor ve 2004ten beri babamda var aynı kasadan. Açıkcası corolladan bıktım artık, değişik modelleri denemek istiyorum. 2007Civicler hem tip hemde şanjıman olarak çok iyi bir seçenk ancak komple boyalıyı bile o fiyata vereceklerini sanmoyorum.Pejo 307 ve megane için yorum yapacak olanlarıda dinlemek isterim
Abi, senin canın eğlence istiyor.
Selman bey kardesim merhaba.O Focus ne 66 bindedir ne de eski sahibi sahıstır.Kucuk miktarlarda bu kadar kazaya karışması hayra alamet değildir.Ya filo ya da rent aracı olabilir.Gormedim aracı bilmiyorum ama vazgeç bu sevdadan derim.Araban çok iyi degistirme bence.Babam 2011 Corolla'sını satın aldığında (sıfır olarak) babama dediğim su olmuştu "eski Corolla'nı arayacaksın" dediğimde gülmüştü.Ocak ayında bana gülen babam Mayıs ayında itirafda bulundu.2003 Corolla Terras'ını arar olmuştu.Farkli arabalar demeyeceksen Focus,Megane,Peugeot arabalardan uzak dur derim.Parana uygun temiz bir Alman deneyimi yasayabilirsin yoksa arabana keyifle binmeye devam et
Bilgilendirme için teşekkür ederimValla Yüksel sorma aracı özellikle yüksek fiyattan yazdım ki almasınlar diye, ama iki tane müşteri çıktı ciddi niyetle alacak olan. Beklediğimin üstünde bir ilgi olunca satarsam üzülmem. Ama diğer yandan bulunduğum bölgede otomatik araca ön yargı var, biraz zor bulacam bir otomatik.