0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper abi sahibinden linkleri tam yazmadığı için açımıyor
Temizinden bir Mondeo bulursanız gerçekten çok güzel olur sizin için. Bir de sizin bütçenize uyuyor mu bilmiyorum ama Vectra C'nin 2.0 Turbo benzinli modelleri var.
Vectrayı neden sattınız alper bey. Alalı 1.5 ay oomustu. Arabaya ısınamadınız yoksa ticari mi düşünüyorsunuz.
Şimdiden hayırlısı olsun.
2.4 honda accord çok baktım yalnız ne hikmetse bir önceki muayenesi 300 binin altında olan denk gelmemişti ya çok ucuzlara baktım ondan, yada o arabaların kaderi o.. ama içinize sinen bir tane denk getirebilirseniz kaçırmayın mutlaka alın derim vergisi 2.0 ile aynı 1080 lira 192 bg atmosferik 2.4 motor 5 ileri otomatik.. tek donanım seçeneği ile sunroof vinil deri koltuklar ısıtmalı ön koltuklar elektrikli sürücü(sadece 2005 ve 2006larda yolcu tarafı da elektrikli) yağmur sensörü VSC(2.0 larda makyajlı kasaların ful olanlarında oluyor sadece) yol bilgisayarı yok, aynadan sinyal ama katlanmıyor.. kronik arızları yok denecek derecede komik ve az..
Corona bak Alper. Bende çok istiyorum bi Apex Corona.
Evet vectra çok sert..Barış abi tatillerden dolayı henüz devir işlemlerini yapamadık kaporasını bıraktık,aracı pazartesi teslim alıcam inş.ondan sonra deneyip sonuçları paylaşıcam..
Sert kardeşim lakur lukur giden bir araç..artı direksiyonu power direksiyon yarı hidrolik gibi aynı
Aynen..şehir içinde çok yoruyordu vectra..ama elektronik olarak kurtulamadılar b de aynı c de alayı sıkıntılı..sakat bi elektrık tesisatları var benim ki xenon kabul etmıyordu taktıktan sonra abs ile tc devreden çıkarıp ışık yakıyordu artı üst km sayacını sürekli sıfırlayıp ve kadranları komple devreden çıkartıyordu..
Land Cruiser ile neden karşılaştırmayalım anlamadım?