0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Psa grubunun araçları donanım açısından çok çok iyiler.Türkay'ın dediği gibi gırtlağına kadar donanım dolu.Ama iş memnuniyete gelince sürekli irili ufaklı arıza yapıyorlar.Arkadaşımın birine sıfır 208 verdiler.Tasarımı falan çok hoş olmuş.İstanbul içi bir depo ile yaklaşık 850 km yol gidiyor.Uzun yolda 1100km'yi görmüş.Ama sonuç olarak o bir Peugeot
Bugün mesaj attığım 2006 trend otm. 168bin km de bir focus sahibi beni aradı. Araç temiz bin lira hasar kaydı var. Şahıs öğretim görevlisi aralık kampanyalarından faydalanıp sıfır araç almak için satıyor. 4Adet yazlık lastiği daha hiç kullanmamış üzerinde kar lastiği var. Telefonda 26,500e bırakırım dedi ama 26ya düşer diye ümit ediyırum. Eğer benim araç salı günü satılırsa almayı düşnüyorum.
arkadaşlar uzun zamandır araba bakıyorum.fakat her araba araştırmamda forumlarda vs hep bi şikayet sıkıntı olur vs...opel astra eleganse twinport h kasa,honda civic vitec 2 es,ve toyota corolla arasında bi seçim yapacagım son olarak.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.astraya baya bi karar kıldım gibiydi fakat son araştırmalarımda çok arıza veriyor gibi konular çok geldi gözüme forumlardan.vitecte hiçbirdonanım yok ama sıkıntısı az ve gereksiz pahalı toyota konusundada sizden yorum bekliyorum.teşekkürler
Biraz daha detay verirseniz elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz. Hangi motor, şanzıman, kasa, almayı düşündüğünüz ?