0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seçme şansınız varsa tam otomatik alın. mmt kullanımına ne kadar özenirseniz özenin balatayı erken sıyırıyor. masrafı duyunca sizde balatayı sıyırmayın
unutmamanız gereken şey: MMT otomatik şanzıman değildir, otomatikleştirilmiş manueldir...vites geçişlerindeki sarsıntı, yokuşta geri kaydırma gibi yönlerden manuel araç karakteri gösterirler...geri kaydırma olayı sorun değil ama, ayağınızı frenden çekip gaza basmanız 0.5 saniye ancak sürer, daha da olmadı el freni denen bişey var...
murat bey kardeşim şu anlattıklarınla yaklaşık 1 sene öncesine gittim. hanım manueli kullanamıyor hergün tartışarak arabadan inmekten bıktıydım otomatik olsun bak nasıl sürüyorum falan dedi arabayı da değiştirme niyetine girdiydik o zamanlarda iyi tamam otomatik olsun dedim araştırdım gözüm cıvıc,auris ve golfte 2008 2009 temiz bi araba 32 bin lira falandı o zaman cıvıc gerçi biraz daha pahalı gibiybi.golf eski kasa olacaktı ondan vazgeçtim cıvıcle auris arasında kaldım.2007,2008,2009, aurisler mmt vitesmiş.yukarıda arkadaşların saydığı sıkıntıları internette falan duydum.neyse bi gün toyota bayine gittim.2011 auris pırıl pırıl duruyo bayide kırmızısı beyazı grisi mis anlayacağın kardeşim en ucuz otomatik vites auris kaç para 39.900 dedi.en ucuz hondada otomatik 43.000 dream donanımlısı.dizel auris de 44.500 mmt. gözüm honda da ama 40 binin üstüne çıktıktan sonra dizel olsun dedim. mmt işi beni soğuttu.tanıdığım yakını toyotaydı onu aradım dizel mi benzinli mi sordum kesinlikle dizeli dedi yakıtı çok uygun kullanım ömrü çok uzun dedi. otomatik olması şart deyince o zaman burda dur toyotanın mmt şanzumanı problemli sen bilirisin ama tercihini tam otomatikten yana kullan dedi.tam otomatik benzinliyi aldım gayet memnunum bi problem yok.tabi şöyle bir şey var kullanan arkadaşlar var memnun olanda çok mmt.bu teknolojik alet işi biraz da şans bence adam 4 yıldır mmt dizel kullanıyor hiç bi sıkıntı mis gibi biniyor. manuel dizel auris alırsın 2 ayda turbosu arıza yapan da var.yani şunu bunu seç diyemeyeceğim ama sıfıra yakın bi araba ya da sıfır bi araba tercih et otomatik vitesli araçların 2.elde temizini bulmak biraz mesele. genede kolay gelsin bakalım.