0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maddi olarak uygun olsa, yeni kasa yaris almanızı önerirdim, en azından bir deneme sürüşü yapın, multidrive şanzımanlı yarisi, 7ileri, ve gaz tepkimeleri çok güzel, araç istediğiniz hızda canlı kalabiliyor, vites seçeneği fazla olduğundan, ben eski kasanın mmt sini sürünce hüsran olmuştum, ve 3-4sene boyunca mmt şanzımanı test dahi etmeye korkuyordum, almak bi yana dursun, ama yaris bu son şanzımanıyla ciddi bir şekilde çağ atlamış, atmosferik mini cooperdan çok farkı yok bence, kullanım zevkinin
merhaba 2010 model mmt corolla kullanıyorum. 40.000 km oldu hiiçççç bir sorun yaşamıyorum. kullanımı çok keyifli. en son geçen hafta kızıma 2006 model düz 1.0 motor yaris aldık. onuda arada kullanıyorum. ama mmt tadı bambaşka. son söz: alıştınmı hiç bir arabada bu mmt keyfi yok. debriyaj değişimleri kullanan kişi alışkanlıklarına trafik yoğunluğuna göre değişmekle birlikte 110.000 km altında değiştirene rastlamadım bende araştıryorum ama düz vites tede bu km leri buluyor. eğer hakikatten düzgün üretim standardına uygun kullanmazsanız debriyaj setti yanı sıra ecu da değişiyor toplamda 2.000 tl yi buluyor ve sadece serviste yapılırsa verim alınıyor. diğer türlü yani düzgün(yukarıda bahsedilen tarzda) kullanırsanız sadece debriyaj setti değişiyorki o da diğer düz vitesler ile aynısı oluyor. ancak tam otomatikler bir arıza yaptımı artık düzen tutmuyor. burada da otomatik vites te dünya lideri honda olduğunu ifade edeyim. güzel günlerde keyifli sürüşler dilerim. (Tabiki bütün bunları neden çekeyim mi de diyebilirsiniz, tercih meselesi)