0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garip bir marka, ne malı bu alamanmı yoksa caponmu, nereden buldun bunubizim memlekette en ço kracher ve B&W yaygındırbu foam lancenin içine ne koyuyorsun bulaşık deterjanımı yoksa oto şampuanımıalet gelince deneyimlerini yazarmısınbende 100 bar kracher kullanıyordum ama sanırım ayvayı yemiş motoru yaktık galibabu senin alacağın markanın servisi falan varmıgarantisi varmı
Arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek olan yok mu gerçi ürün bugün kargoya verildi yarın bilemediniz en geç cumaya elimde olur eğer üzerindeki faom lancenin işe yarayıp yaramadığını öğrenebilirsem şimdiden foam lance siparişi vereceğim.Kemal abi cihaz gelsin en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşırım .
O sitede bir arkadaş kendi foam şişesiyle deneme videoları koymuştu. Kesinlikle orjinal foam lance performansı vermez daha çok sulu köpük atar
O site dediğin skodaturkey de mi dediğin video onu izledim eğer öyleyse dediğin gibi foam lance en iyisi zaten 1 kere alınıyor almışken tam almak lazım . Arabayı fırçayla yıkasam çiziliyor peluşla yıkasam ben yoruluyorum foam lance ve dls125 şart gibi .
Evet orası. Ben reklam olur diye isim vermek istemedim. Foam lance bana göre fazlasıyla zevk işi. Normal kirler üzerinde etkili ama biraz daha yoğun kirlerde illa bir el değmesi gerekiyor. Bende fırsat kolluyorum daha doğrusu işe girmeyi bekliyorum foam lance almak için ama sadece eğlence için alacağım, yoksa tam anlamıyla temizlik sağlamasını beklemiyorum. Foam lance i genelde İngilteredeki adamlar 2-3 günde bir araba yıkadığı ve ortam şartlarının bizimkinden daha temiz olduğu için aracın tozunu almakta kullanıyorlar.
Mahmut ben senin makinanın gelmesini ve senin yorumunu bekliyorum150 bar için o fiyat gayet iyi ama buradaki videolarda sanki makina güçsüz ve çok gürültülü gibio camları yıkarken çekilmiş videoda basınç hiç yok gibi, parmağını hortuma bastırsan daha güçlü su atarsın gibikimyasal köpüklere pek rağbet etmiyorum, arabanın kaba kirlerini basınçlı suyla çıkarınca fırçayla köpürtmek en fazla 10 dakikamı alıyorama güçlü basınç ve bol su şartsenin intibalarına göre alacağım bu makinadan
Haklısın Mahmutben zaman zaman evdeki halıları yollukları vs bununla yıkıyorum ilk günki gibi tertemiz oluyor hepsidearaba yıkarken büyük kolaylık, ama kullandığım kracher lerin her ikiside kısa ömürlü oldu ve 100 bar yeterli değildi, birazda o yüzden basınç konusunda tedirginimneyse seninki bi gelsin, her şey anlaşılacak
valla videoyu çekebilirsen süper olur, kafamda soru işareti kalmaz
ya , komşu falan çağır birilerini 2 dakikalığına....
Hayırlı olsun güle güle kullanözellikle şu ayarlı nozulun videosunu çek, onu çok merak ettim