0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağolasın mahmut , ama bu hiç 150 bar gibi görünmüyor benim kracher 100 bar idi ama felaket basıç vardı, kaç kere elimi ayağımı yaraladım suylabirde suyu yelpaze gibi püskürtüyordu (turbosu değil normali) bu seninki garip püskürtüyor yavw
Ben boch marka aldın 110 bar veriyor flexi jet diye bir uç ekstradan hediyesi vardı.250 tl ye aldım ben aslında daha ucuz bir ürün almaya gitmiştim.bahouse a oradaki satış elemanı ile görüştüm dedim bizde 3 tane araba var bayada titiziz bu alet bizim işimizi görür mü ? Abi bak biz bu ürünleri satıyoruz ama bu ürünü hiç durmadan 15-20 dakikadan fazla çalışırsa motoru 3 gün sonra arıza yapar dedi onun yerine benim size tavsiyem metal motorlu bosch olur dedi hem motorou çok uzun ömürlü hem basıncı yüksek ekstra flexi jet uç hediyesi var dedi.Onun dışında br sürü ucu varda bir halta yaramıyor .5 metre hortumu var .Valla aldık şu anlık çok memnunuz basınç gayet yeterli ama tabi yıkama firmalarındaki o büyük aletler gibi degil ama gerçek 110 bar verdigine eminim hemde servis sıkıntısı felan yok mara bosch çünkü
yavw ben karcher'in günahını almışım o zamansiz burada 15 dk. dan bahsediyorsunuz; ben arabamı yıkarken en az 1 saat aralıksız çlıştırıyorumyıkama sonrası garajı temizlerken dahada fazla süre çalıştırıyorumbi keresinde halı yıkdadım sanırım 2 saatten fazla sürdügünahını almışım garibinBosch marka olarak çok güven veren bir isism, ama onunda kore yapımı olanları falan çıktı şimdiinsan neye güveneceğini bilemiyor artıkMahmut bu Foam Lance yi nereden alıyorsun kaça alıyorsun, nasıl kullanıyorsun ,biraz geniş anlatabilirmisin
Mahmut sen adananın nersinde ikamet ediyorsunAdanaya gelsem şu makinayı canlı olarak görsem diyorumŞaka değil, harbi söylüyorum, gelip o lavoru çalışırken görmek istiyorumgelmşiken birde adana kebap yerim hazır tam yerindeİzmir Koçtaşta var Lavor, ama denememe izin vermiyorlar
Lavorun içinden çıkan F.L. neden iyi sonuç vermedi acaba, seni bir daha masrafa soktular
Senin aldığın F.L. şu videodaki gibi kocaman birşeymi, hani belediye elemanları sırtlarına takıp ilaçlama yapıyorlar, onlar gibimi
makinenin tabancasının ucuna katılan bir aparat olan F.L. yi biliyorum, fotosunu koymuştun zatenbirde bunun kocaman olanları var, oto yıkamacılarda falan da oluyor, videodaki gibi, onu merak etmiştimbirde senin lavor un içinden çıkan F.L neden iş görmüyor onu anlayamadım
Sağol Mahmutbirde şu ayarlı nozulun yelpaze şeklinde püskürttüğünün videosunu çekebilirsen çok makbule geçecek
Mahmut Kardeşimçok uzun zaman geçti ama sonunda aldım Lavor usenin yorumlarını , paylaşımlarını dikkatle izledim, sonuçta iş görüyorsa neden iki katı para vereyim diyerek lavor almaya karar verdiminternet alışverişlerine pek alışık olmadığım için önce görüp sonra alayım diyerek, bauhaus, koçtaş vs gibi marketlere baktım, genellikle kracher ile aralarında çok fazla fiyat farkı yoktu , biraz tereddütte kaldım, o mu bu mu derken dün bir baktım lavor 95 tl ye düşmüş, hemen aldım tabibu gün de denedim, basınç süper , benim eski karcherlerin 2 katı desem abartmış olmam; namussuz karcher in adı varmışhem basıncı hem debisi düşükmüş; lavor canavar gibi valla, gerçi benim aldığım daha düşük 130 bar (turbo da 170 bar) içinden ayarlı nozul çıkmadı, veya belki ayarlıdırda ben anayamadım, ama ne olursa olsun makina süper, tabancayı zor zaptediyorum, tükürmüşüm karcher ine; üstelik bunun foam lance si de var, şimdilik bulaşık deterjanıyla denedim, süper köpük attı, ama senin bahsettiğin köpükten alacağım, pril fazla güçlü gelebilir , arabanın boyasını kazımayayım ...bu arada senin makina nasıl , her hangi bir sorun çıkardımı