Gönderen Konu: Lavor SMT 150 basınçlı yıkama makinesi + foam lance yardım .  (Okunma sayısı 20897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Lavor SMT 150 basınçlı yıkama makinesi + foam lance yardım .
« Yanıtla #40 : Mart 13, 2012, 22:35:47 »
Zannedersem benim eski karcherin hortumu da buna uyacak
(elimde yeni hiç kullanmadığım bir yedek hortum ve tabanca var)
ama heralde gerek olmayacak, , onun uçlarıda aynı, ondada ayar yok, ancak dediğin gibi ayara gerek te yok
normal nozul  tam istediğim gibi püskürtüyor; turbo ise içinde dönen bir bilya vasıtasıyla spiral  su atıyor ama 170 bara çıkıyor, arabaya zarar verir kesin, onu sadece kalın halıları falan yıkarken kullanırım, arabanın paspasına bile tutamam, makinanın basıncı gerçekten çok iyi
önceki 100 bardı, bu 130 bar, arada bu kadar fark olacağını sanmazdım, bakalım ömrü nasıl olacak
öncekini çok uzun süre açık tutuyordum, arabayı yıkadıktan sonra garajın tamamını da yıkıyordum (garaj 8 araçlık),
bırak 15 dk. saatler sürüyordu, gene iyi dayanmış rahmetli
ama bunu kullanırken tavsiyelerine uyacağım, 15 dk. aralarla ... ki araba yıkarken zaten yetecektir
kaç zamandır makina yok araba yıkamanın zevkide yoktu, hazır havalarda düzelmeye yüz tutmuşken iyi denk geldi
evin yakınında bir oto yıkamacı var, köpüğü gıda çarşısı diye bir yerden toptan alıyormuş, bir ara uğrayıp araştırcağım , bulursam sanayi tipi köpükten sanada yollarım

Kemal abi daha önceki makinemi yukardaki tavsiyelere uyarak 3 yıl civarı kullandım en son birden basıncı düştü ama genede yıkıyordu fakat traktörde yıkadığım için 150 barlık bir makine aldım diceğim o ki bu makine benim daha önceki makinemden çok daha fazla dayanacaktır çünkü eskisinin pompası plastikti lavorun pompaları ise aliminyum alaşımdan yapılmış . Bide abi turbo nozulu eğer davlumbaz içinde aşırı çamur varsa orda kullanabilirsin mükkemel temizliyor halıda ise çok fazla yakından kullanmamaya özen gösterin çünkü delebilir .

Köpük için tavsiyem kostik içermeyen herhangi bir köpük ilacı olur ama ucuza kostik içermeyen ilaç bulmak zor ondan cilalı oto şampuanını tavsiye etmiştim .Bu arada düşünmeniz yeter Kemal abi köpük ihtiyacım şimdilik yok ama başka bir marka ucuz iyi bir köpük bulursanız markasını paylaşırsanız sevinirim .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 13, 2012, 22:35:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 13, 2012, 23:46:55 »
 :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 13, 2012, 23:53:26 »
senin verdiğin fiyat bana pahalıymış gibi geldi, buradaki yıkamacı çok ucuza alıyor
makinasındanmı yoksa köpük kaliteli ondanmı, acayip köpürüyor, ama adam yinede köpük attıktan sonra
pelüş eldivenle üstünden geçiyor,  o köpükten bulmam lazım, bulursam deneyip sonucu sana bildiririm,
gönderebilirimde , kargoyla falan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #44 : Mart 14, 2012, 08:43:43 »
senin verdiğin fiyat bana pahalıymış gibi geldi, buradaki yıkamacı çok ucuza alıyor
makinasındanmı yoksa köpük kaliteli ondanmı, acayip köpürüyor, ama adam yinede köpük attıktan sonra
pelüş eldivenle üstünden geçiyor,  o köpükten bulmam lazım, bulursam deneyip sonucu sana bildiririm,
gönderebilirimde , kargoyla falan
Teşekkürler Kemal abi
Abi benim aldığım köpük biraz pahalı doğru ondan ben de bitince cilalı şampuan kullanmayı düşünüyorum . :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-foam-lance-kopuklu-yikama-aparati-50862614/detay/

o köpük bu  köpük Kemal abi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-kopuklu-yikama-kimyasali-ultra-foam-cleaner-50954993/pasif-ilan/

Tunç abi bu köpük benim kullandığım köpüktende pahalı ben 5 lt sini 50 tl ye alıyorum yazın 150 gr ile bir araba rahat yıkanıyor kışın  ise 200 gr kullanıyorum .

Kullandığım ürün ise aşağıdaki linkte :
http://www.sanalpazar.com/Atas-Dls-125-kopuk-Banyosu-Fircasiz-Yikama-Sampuani-5kg__isp2256176

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 17, 2016, 02:06:28 »
Teşekkürler Kemal abi
Abi benim aldığım köpük biraz pahalı doğru ondan ben de bitince cilalı şampuan kullanmayı düşünüyorum . :(

Tunç abi bu köpük benim kullandığım köpüktende pahalı ben 5 lt sini 50 tl ye alıyorum yazın 150 gr ile bir araba rahat yıkanıyor kışın  ise 200 gr kullanıyorum .

Kullandığım ürün ise aşağıdaki linkte :
http://www.sanalpazar.com/Atas-Dls-125-kopuk-Banyosu-Fircasiz-Yikama-Sampuani-5kg__isp2256176
Mahmut bey merhabalar konu baya eski ama birşey sormak istiyorum lavor one extra 135 model makina almak üzereyim 252 tl sizce ürnnasıl almalı mıyım sanıım baya araştırma yapmışşınız bu konuda şimdiden teşekkürler
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #46 : Haziran 17, 2016, 03:12:40 »
Mahmut bey merhabalar konu baya eski ama birşey sormak istiyorum lavor one extra 135 model makina almak üzereyim 252 tl sizce ürnnasıl almalı mıyım sanıım baya araştırma yapmışşınız bu konuda şimdiden teşekkürler

Yunus bey merhabalar . Ben smt150 yi halen kullanmaktayım tek sıkıntı basınçlı hortumun tabanca bağlantı noktasından su sızdırıyor yeni tabanca ve hortum alacaktım fakat araştırdığımda bunun lavorlarda kronik olduğunu öğrendim ve vazgeçtim .Bu sorun kullanımda bir sıkıntı çıkarmamakla birlikte yeniden makine alacak olsam tercihim bosch veya karcher olurdu . Size tavsiyem almışken karcher veya bosch alın lavorda güzel makine fakat dediğim gibi belli bir müddet sonra basınçlı hortumun tabanca tarafındaki bağlantıdan su sızdırıyor ve bu araştırdığım kadarıyla kronik .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 17, 2016, 03:14:48 »

Konuyla alakalı değil ama bugün mediamarkt kataloğunda görmüştüm, siz konuya mesaj yazınca belki bir alternatif olabilir diye yazayım dedim. Karcher k2 car set  olan modeli basic değil 289 tl ye düşmüş. Hiç anlamam iyi mi kötü mü sadece sizi bilgilendirmek istedim. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Haziran 20, 2016, 01:07:37 »
Yunus bey merhabalar . Ben smt150 yi halen kullanmaktayım tek sıkıntı basınçlı hortumun tabanca bağlantı noktasından su sızdırıyor yeni tabanca ve hortum alacaktım fakat araştırdığımda bunun lavorlarda kronik olduğunu öğrendim ve vazgeçtim .Bu sorun kullanımda bir sıkıntı çıkarmamakla birlikte yeniden makine alacak olsam tercihim bosch veya karcher olurdu . Size tavsiyem almışken karcher veya bosch alın lavorda güzel makine fakat dediğim gibi belli bir müddet sonra basınçlı hortumun tabanca tarafındaki bağlantıdan su sızdırıyor ve bu araştırdığım kadarıyla kronik .
mahmut bey tesekkürler cevabınız için o zaman 2 soru daha sorayım size murat beyin paylaştığı kracher k2 car set nasıl veya bime haftya gelecek kracher k2 compact modeli nasıldır ya da sizin önerebileceğiniz 400 tl civarı maksimum marka var mı

Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2016, 01:08:21
Konuyla alakalı değil ama bugün mediamarkt kataloğunda görmüştüm, siz konuya mesaj yazınca belki bir alternatif olabilir diye yazayım dedim. Karcher k2 car set  olan modeli basic değil 289 tl ye düşmüş. Hiç anlamam iyi mi kötü mü sadece sizi bilgilendirmek istedim. :tamam:
murat bey tesekkürler evet bu fiyat çok iyi bayadır araştırıyorum bi bakayım bu makinaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 20, 2016, 01:55:06 »
Bende almayı düşünüyorum Bosch ve Black&Decker ikisinden birini seçecem  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #50 : Haziran 20, 2016, 04:24:41 »
mahmut bey tesekkürler cevabınız için o zaman 2 soru daha sorayım size murat beyin paylaştığı kracher k2 car set nasıl veya bime haftya gelecek kracher k2 compact modeli nasıldır ya da sizin önerebileceğiniz 400 tl civarı maksimum marka var mı

Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2016, 01:08:21
murat bey tesekkürler evet bu fiyat çok iyi bayadır araştırıyorum bi bakayım bu makinaya

Rica ederim .

Yunus bey sadece kendi aracınızı yıkayacaksınız karcher k2 işinizi görecektir .

Bende almayı düşünüyorum Bosch ve Black&Decker ikisinden birini seçecem  :)

Yaşar bey ileride foam lance alırım diyorsanız bosch veya karcher almanızda fayda var . Karcher alırsanız foam lanceyi çok daha kolay temin edersiniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 20, 2016, 06:21:47 »
Karcher k2 car modelini Bauhaus tan 5 ay önce 360 a aldım.Gayet memnunum.Ama basınç 130 bar olsa fena olmazdı. Hortum 4m.  6m. olmalıydı. Bauhaus 5 yıl garanti veriyor Karcher anlaşmalı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 20, 2016, 06:49:41 »
Teşekkürler Mahmut kardeşim hem araba hemde traktörü yıkamak için bi ürün seçecem  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #53 : Haziran 20, 2016, 10:31:55 »
Teşekkürler Mahmut kardeşim hem araba hemde traktörü yıkamak için bi ürün seçecem  :)
Rica ederim abi. Ben traktörü ilaçlama makinesi ile 40-50 barda 2.5 luk meme ile yıkıyorum daha iyi temizleniyor. :)

iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 20, 2016, 11:18:46 »
Karcher tavsiye ederim, K2.15 modelini 3-4 senedir kullanıyorum, daha tık demedi :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Haziran 20, 2016, 12:41:45 »
Ben idareten bu ürünü kullanıyorum inatçı çamurlarda pek işe yaramasada yinede iş görüyor. Mahmut ilaç makinesi iyiymiş bizdeki 600 litrelik holderi bu iş için revizemi etsem acaba?  :) Ürünü sabah inceledim Alper hocam bayramda bi bakacam. Bide arkadaşlar bu tarz ürünlerde herhangi bi su  filtresi felan bulunuyormu? :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 20, 2016, 15:13:42 »
girişinde çok kaba bir filtre var, toz toprak girip kompresörü bozmasın diye. Ayrıca satılan bir Karcher aparatı da var girişe takılan, profesyonel serilerinde standart geliyor.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Haziran 20, 2016, 16:48:06 »
Rica ederim .

Yunus bey sadece kendi aracınızı yıkayacaksınız karcher k2 işinizi görecektir .

Yaşar bey ileride foam lance alırım diyorsanız bosch veya karcher almanızda fayda var . Karcher alırsanız foam lanceyi çok daha kolay temin edersiniz .
Mahmut bey son olarak 420 tlye kracher k3 modelini almaya karar verdim sadece kopuk olayi nasil olur bilemiyorum umarim isimi gorur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 20, 2016, 22:14:34 »
Orjinal karcher köpük aparatı çöp, ona hiç güvenmeyin :) Aliexpress üzerinden düzgün foam lance alınabilir ucuza.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Haziran 20, 2016, 23:42:53 »
Orjinal karcher köpük aparatı çöp, ona hiç güvenmeyin :) Aliexpress üzerinden düzgün foam lance alınabilir ucuza.
O zaman sadece makinenin ozellliklerine bakmak lazim simdi aklimda 3 model var kracher k2 kracher k3 ve ya bosch 37 13. Kracher k3 ile bosch 37 13 fiyat olarak ayni ama hangisini alsam karar veremedim bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim