0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zannedersem benim eski karcherin hortumu da buna uyacak(elimde yeni hiç kullanmadığım bir yedek hortum ve tabanca var)ama heralde gerek olmayacak, , onun uçlarıda aynı, ondada ayar yok, ancak dediğin gibi ayara gerek te yoknormal nozul tam istediğim gibi püskürtüyor; turbo ise içinde dönen bir bilya vasıtasıyla spiral su atıyor ama 170 bara çıkıyor, arabaya zarar verir kesin, onu sadece kalın halıları falan yıkarken kullanırım, arabanın paspasına bile tutamam, makinanın basıncı gerçekten çok iyiönceki 100 bardı, bu 130 bar, arada bu kadar fark olacağını sanmazdım, bakalım ömrü nasıl olacaköncekini çok uzun süre açık tutuyordum, arabayı yıkadıktan sonra garajın tamamını da yıkıyordum (garaj 8 araçlık), bırak 15 dk. saatler sürüyordu, gene iyi dayanmış rahmetliama bunu kullanırken tavsiyelerine uyacağım, 15 dk. aralarla ... ki araba yıkarken zaten yetecektirkaç zamandır makina yok araba yıkamanın zevkide yoktu, hazır havalarda düzelmeye yüz tutmuşken iyi denk geldi evin yakınında bir oto yıkamacı var, köpüğü gıda çarşısı diye bir yerden toptan alıyormuş, bir ara uğrayıp araştırcağım , bulursam sanayi tipi köpükten sanada yollarım
senin verdiğin fiyat bana pahalıymış gibi geldi, buradaki yıkamacı çok ucuza alıyormakinasındanmı yoksa köpük kaliteli ondanmı, acayip köpürüyor, ama adam yinede köpük attıktan sonrapelüş eldivenle üstünden geçiyor, o köpükten bulmam lazım, bulursam deneyip sonucu sana bildiririm, gönderebilirimde , kargoyla falan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-foam-lance-kopuklu-yikama-aparati-50862614/detay/o köpük bu köpük Kemal abihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-kopuklu-yikama-kimyasali-ultra-foam-cleaner-50954993/pasif-ilan/
Teşekkürler Kemal abi Abi benim aldığım köpük biraz pahalı doğru ondan ben de bitince cilalı şampuan kullanmayı düşünüyorum . Tunç abi bu köpük benim kullandığım köpüktende pahalı ben 5 lt sini 50 tl ye alıyorum yazın 150 gr ile bir araba rahat yıkanıyor kışın ise 200 gr kullanıyorum .Kullandığım ürün ise aşağıdaki linkte : http://www.sanalpazar.com/Atas-Dls-125-kopuk-Banyosu-Fircasiz-Yikama-Sampuani-5kg__isp2256176
Mahmut bey merhabalar konu baya eski ama birşey sormak istiyorum lavor one extra 135 model makina almak üzereyim 252 tl sizce ürnnasıl almalı mıyım sanıım baya araştırma yapmışşınız bu konuda şimdiden teşekkürler
Yunus bey merhabalar . Ben smt150 yi halen kullanmaktayım tek sıkıntı basınçlı hortumun tabanca bağlantı noktasından su sızdırıyor yeni tabanca ve hortum alacaktım fakat araştırdığımda bunun lavorlarda kronik olduğunu öğrendim ve vazgeçtim .Bu sorun kullanımda bir sıkıntı çıkarmamakla birlikte yeniden makine alacak olsam tercihim bosch veya karcher olurdu . Size tavsiyem almışken karcher veya bosch alın lavorda güzel makine fakat dediğim gibi belli bir müddet sonra basınçlı hortumun tabanca tarafındaki bağlantıdan su sızdırıyor ve bu araştırdığım kadarıyla kronik .
Konuyla alakalı değil ama bugün mediamarkt kataloğunda görmüştüm, siz konuya mesaj yazınca belki bir alternatif olabilir diye yazayım dedim. Karcher k2 car set olan modeli basic değil 289 tl ye düşmüş. Hiç anlamam iyi mi kötü mü sadece sizi bilgilendirmek istedim.
mahmut bey tesekkürler cevabınız için o zaman 2 soru daha sorayım size murat beyin paylaştığı kracher k2 car set nasıl veya bime haftya gelecek kracher k2 compact modeli nasıldır ya da sizin önerebileceğiniz 400 tl civarı maksimum marka var mı Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2016, 01:08:21murat bey tesekkürler evet bu fiyat çok iyi bayadır araştırıyorum bi bakayım bu makinaya
Bende almayı düşünüyorum Bosch ve Black&Decker ikisinden birini seçecem
Teşekkürler Mahmut kardeşim hem araba hemde traktörü yıkamak için bi ürün seçecem
Rica ederim .Yunus bey sadece kendi aracınızı yıkayacaksınız karcher k2 işinizi görecektir .Yaşar bey ileride foam lance alırım diyorsanız bosch veya karcher almanızda fayda var . Karcher alırsanız foam lanceyi çok daha kolay temin edersiniz .
Orjinal karcher köpük aparatı çöp, ona hiç güvenmeyin Aliexpress üzerinden düzgün foam lance alınabilir ucuza.