0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin. Paylaş resimlerini ama bizi toyota dan soğutma )
Kimi arkadaşlar biliyordu ne zamandır daha yüksek D segmenti bi araca geçmek istiyordum avensis ya da accord düşünüyordum.. Nasıl olduysa bi baktım passat almışım hemde dizel Araç 2006 model comfortline modeli daha dün almama rağmen kısa yol ve uzun yol tecrübeleri edindim yakıtı gayet makul ve süper performanslı bi araba tek kelimeyle şahane.. Aldığıma çok memnun ve mutluyum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim inşallah resimleri de paylaşırım bi ara
Hayırlı olsun.Ben ısrarla avensis için zorluyorum.
Arkadaşlar bu arada lafını da açmışken siz bu xenon farlar hakkında ne diyorsunuz adam aceleye getirdi bana 6000 kelvinlik sipariş etti. 150'den aşağı inmiyor fiyatta montaj kendine ait. Sizce bu cyclone marka iyi midir !! Ben bu tür şeyleri her zaman siz değerli dostlarımın tavsiyesiyle yapıyorum eğer hayır kalitesiz falan derseniz hemen iptal ettiririm.. 2 yıl sorgusuz anında değişim garantisi veriyor.. (Aslında alacağım yer hiç kalitesiz ürün bulundurmaz ama önemli olan sizin yorumlarınız)