tekrar hayırlı olsun.keşke otm. vites olsaydı.tabi benim kendi görüşüm.o standarttaki araca otm yakıştırıyorum ben.
yakıt tüketimi gerçekten çok iyi.. o kasada öyle bir araç için ideal.. güle güle kullanın
Hayırlı olsun, keyfini sürün.
Bencede passat super bir arac hayirli olsun hic olmazsa kumandadan camlari acip kapatmasi bile yeter. Xenon 6000 k iyidir bence piyasadaki xenonlarda 4300 k yok zannedersem onun aydinlatmasi dahada iyi.
Dediği markayı takacaksa fiyat iyi 6000 k da bana göre en ideali .
Evet evet dediği marka cyclone 2 yıl garantili. Adam dedi ki eğer HİD marka xenonların balanslarını takarsam 130'a bırakırım dedi bende bişe demedim ama olmuşken tam takım olsun hepsi cyclone olsun. Mahmut zamanında çok xenon araştırdın o yüzden sana güveniyor ve yarın 150 lira karşılığında taktırıyorum.. Benim de favorim 6000 k...
tekrar hayırlı olsun.keşke otm. vites olsaydı.tabi benim kendi görüşüm.o standarttaki araca otm yakıştırıyorum ben.
Haklısınız Can bey şahsen bende oto. isterdim D segmenti büyük araçlara oto. çok yakışıyor ve tamamlıyor hele de bu DSG şanzıman ise tadından yenmez valla

Ama babam sürpriz yaptı işte bişe de diyemedim aldık artık ama memnunum ya dizel olduğu için debriyaj falan yormuyor benzinli olsa belki çile olabilirdi ama dizel olduğu için kurtarıyor
yakıt tüketimi gerçekten çok iyi.. o kasada öyle bir araç için ideal.. güle güle kullanın
Evet yakıt gerçekten çok iyi Emrah bey sakin kullanımda bi depo ile 1000 km'yi aşkın yol gidebiliyor. Bu arada çok teşekkür ederim...
Bencede passat super bir arac hayirli olsun hic olmazsa kumandadan camlari acip kapatmasi bile yeter. Xenon 6000 k iyidir bence piyasadaki xenonlarda 4300 k yok zannedersem onun aydinlatmasi dahada iyi.
Sağolun bülent bey evet camları açma kapama var

4300 k gerçekten iyi aydınlatıyor ama sarı olduğu için rengini beğenmiyorum.. 6000 k en ideali. YArın da o cyclone marka xenonları taktıracam...
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Evet evet dediği marka cyclone 2 yıl garantili. Adam dedi ki eğer HİD marka xenonların balanslarını takarsam 130'a bırakırım dedi bende bişe demedim ama olmuşken tam takım olsun hepsi cyclone olsun. Mahmut zamanında çok xenon araştırdın o yüzden sana güveniyor ve yarın 150 lira karşılığında taktırıyorum.. Benim de favorim 6000 k...
Oğuz cyclone yi toyota servisleri kullanıyor ve 350 lira gibi bir rakama takıyorla hepsiburadada en ucuzu 270 tl eğer adam bu markayı 150 ye takıyorsa çok iyi sen yinede adam takarken başında ol sana cyclone diye başka marka takmasın gerçi serviste fiyatlar uçuk ama beni kuşkulandıran hepsiburadada genelde uygun oluyor hadi 50 tl daha ucuza taksa 230 tl eder ama adam 150 ye takıyor ondan açıkçası kuşkuluyum sen dediğimi yap adam takarken başında ol ve markasına bak taktığının .
Xenonunda şimdiden hayırlı olsun 6000k güzel seçim .
Mahmut servisler cenmax kullanıyor istanbulda. 2 kere taktırdım 2side 4300k cenmaxtı.
Oğuz cyclone yi toyota servisleri kullanıyor ve 350 lira gibi bir rakama takıyorla hepsiburadada en ucuzu 270 tl eğer adam bu markayı 150 ye takıyorsa çok iyi sen yinede adam takarken başında ol sana cyclone diye başka marka takmasın gerçi serviste fiyatlar uçuk ama beni kuşkulandıran hepsiburadada genelde uygun oluyor hadi 50 tl daha ucuza taksa 230 tl eder ama adam 150 ye takıyor ondan açıkçası kuşkuluyum sen dediğimi yap adam takarken başında ol ve markasına bak taktığının .
Xenonunda şimdiden hayırlı olsun 6000k güzel seçim .
Hımm anladım mahmut gerçekten bulduğum yer baya uygunmuş ya belki de çin malıdır dicem ama çoğu öyle

Ben hep başında olacam belki bi kaç görüntü de alabilirim montaj sırasında... BAzı sitelerde yorumları okudum herkez memnun inşallah bende memnun kalırım yarın bakacaz
Mahmut servisler cenmax kullanıyor istanbulda. 2 kere taktırdım 2side 4300k cenmaxtı.
Sinan abi 2009 da taktırdım ben cyclone taktılar ozaman bide park sensörü taktırmıştım tam hatırlamıyorum ama 400-500 tl gibi bişe aldılar ikisine park sensörü heralde hediyeydi ama yani aldıkları para sadece xenon fara idi şimdi dediğin gibi cenmax takıyor olabilirler ama 2009 da onatca cyclone takıyordu ozaman siyah arabama taktırmıştım siyahı satarken çıkardım şimdi beyazda kullanıyorum ve çok memnunum sadece geçen yıl ampullerin biri bozuldu o yüzden bende 2 adet 8000k ampul alıp taktım şimdilik sorun yok ama şu aralar gene 4300 k alıp takacam çünkü 8000k nın kötü havada performansı 4300k gibi değil . .
servislerde cenmax takıyorlar.Balansların üzeri turuncu hid35 yazıyo.Cenmaxın tbalastları ile aynı.Artık kime nekadara tuttururlarsa..onun yerine cenmaxtan 200-250 arası alırsınız.
Arkadaşlar sabah cyclone'ları taktırdım gündüz görüntü süperdi gerçeğini akşam görecem parklara da beyaz ampül taktırdım. İlk önce led taktırdım ama hata ışığı yandı ondan dolayı tekrar beyaz ampül taktırdım çokta güzel oldular. Güle güle kullanırım inşallah
Arkadaşlar sabah cyclone'ları taktırdım gündüz görüntü süperdi gerçeğini akşam görecem parklara da beyaz ampül taktırdım. İlk önce led taktırdım ama hata ışığı yandı ondan dolayı tekrar beyaz ampül taktırdım çokta güzel oldular. Güle güle kullanırım inşallah 
Hayırlı olsun Oğuz güle güle kullan .
Dün mesajda yazssaydı parklarıda beyaz yapacağım diye seni led takma diye uyarırdım boşuna uğraşmamış olurdun .

servislerde cenmax takıyorlar.Balansların üzeri turuncu hid35 yazıyo.Cenmaxın tbalastları ile aynı.Artık kime nekadara tuttururlarsa..onun yerine cenmaxtan 200-250 arası alırsınız.
Tuncay abi servis yeni mi başladı cenmax takmaya çünkü 2009 da ben taktırdım sıfır aldığım araca cyclone taktılar .Gerçi ikiside güzel marka zaten fiyatlarıda birbirine yakın .
Aracınız hayırlı olsun...Güle güle kullanın...

Bekliyoruz...
oguz kardeş güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Oğuz güle güle kullan .
Dün mesajda yazssaydı parklarıda beyaz yapacağım diye seni led takma diye uyarırdım boşuna uğraşmamış olurdun . 
Tuncay abi servis yeni mi başladı cenmax takmaya çünkü 2009 da ben taktırdım sıfır aldığım araca cyclone taktılar .Gerçi ikiside güzel marka zaten fiyatlarıda birbirine yakın .
yooo ben 2007 taktırdım.Bu araçlara orjinal alarm diye taktıklarıda cenmax ın
oguz kardeş güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.yooo ben 2007 taktırdım.Bu araçlara orjinal alarm diye taktıklarıda cenmax ın
Abi alarm ve park sensörüde cenmax ama bana xenonu cyclone taktılar belki her servis istediğini kullanyordur xenonda neyse abi okadar önemli değil sonuçta ikiside kaliteli .
Teşekkür ederimm...
Aracn resimlerini yükleyecektim lakin imageshack yüklemiyor ufak bi hata veriyor. Boyutta mı sorun var acaba !!
Teşekkür ederimm...
Aracn resimlerini yükleyecektim lakin imageshack yüklemiyor ufak bi hata veriyor. Boyutta mı sorun var acaba !!
Oğuz ben resim yüklüceğim zaman aşağıda linkini verdiğim adresi kullanıyorum .
Resim yüklendikten sonra Forumlar 3 kutusundaki linki mesaja kopyalaman yeterli .
http://www.hizliresim.com/
Oğuz ben resim yüklüceğim zaman aşağıda linkini verdiğim adresi kullanıyorum .
Resim yüklendikten sonra Forumlar 3 kutusundaki linki mesaja kopyalaman yeterli .
http://www.hizliresim.com/
MAhmut çok teşekkür ederim gerçekten güzel bi siteymiş resimleri yüklüyorum... 800*600 çapında yüklüyorum inşallah iyi olur...