0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzelmiş Oğuz tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle .Bu arada plakan aklımda önümde görürsem rahatsız ederim .
güle güle kullan oğuz, bide dsg olsaydı 10 numara olurdu
Hayırlı olsun Oğuz Bey. Benim de ne zamandır niyetlendiğim arabalardan biri çok da beğeniyorum. Merak ettiğim bir konu var. Arabayı çok sıkıştırırsanız aşırı performanslı max yakıt tüketimi nedir acaba?
oğuz şu opel hakkında biraz bilgi versene satılmadıysa tabii bi arkadaş araba arıyorda.
hayırlı olsunn
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler dilerim biraz geç olsada kusura bakmayın..Geçenlerde bir haber vardı vw dizel bazı araçları geri çağırıyor diye inşallah size vurmamıştır.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle hayırlı günlerde bin passat güzel araba yollar onun ve senin hevesini alana kadar inme
Oğuz bey kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Xenon ampul takma derim.Mercek halojen ampul merceği oldugu için ışığı iyi yansıtmıyor.Ben memnun değildim.Ampulün teki yanınca da bütün sistemi söktüm.Daha iyi oldu.Yok illa alacağım dersen de 4300 kw olanından al.Bendeki de 6000 kw'dı. Sana araç hakkında bir kaç küçük ip ucu vereyim.- Emniyet kemerin bağlıysa el frenini devreden çıkarma zahmetine girmene gerek yok.Emniyet kemerini bağla,vitesi 1 tak ve hareket et.Bunu yaparsan el freni otomatik olarak devreden çıkıyor...- Hilholder tuşu,araç durduğunda,aktif haldeyken emniyet kemeri çıkarılırsa el freni otomatik olarak devreye direr.- İleri yada geri manevralardan sonra vitesin yanında bulunan P ))) tuşuna basarsan sensörler susar.- Bakımlarını servise yaptırmayacaksan yedek parçanı servisten al.Corolla'dan bile ucuz.Herkese ellettirme aracını.- Bozulan pahalı parça olursa serviste yaptır.1 yıl garanti dahilinde kalıyor o parça.- Hava difizörlerine parfüm falan takma.Difizörlerin üzeri kaplama.Parfüm değdimi hemen kalkıyor.İyi hoş biz parfüm takmamamıza rağmen bizimkiler kalkmıştı - Kapısı Toyota gibi yumuşak kapanmaz.Kapıyı hızlı kapattığını sanıpta kimseye "kırsaydın bari" deme VW grubunun bütün kapıları sert kapanır.- Islak ve yağışlı havalarda dikkat et ESP çok çabuk devreye giriyor.Birde öneride bulunayım.Arka tamponda,plakanın alt kısmında kesik bir çizgi ile ayrılmış olan alanı iyi bir boyacıda gri'ye(refleks gümüş) boyatırsan araba süper durur...
Bulursam eğer bizim Passat'in fotografını eklerim,görürsün
Bulunca hemen ekleyeceğim.Ama görünce beğeneceksin