0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi beğendin mi? Emin misin? Ve ya kafa mı buluyorsun?
ben bundan getittirmeyi düşünüyorum. Aracımın renginede uyuyor. fiyatıda burdakilerle hemen hemen aynı kargoda +90 $ toplam 290 $ a gelmiş oluyor buradakilerle aynı fiyat en azından farklı burdakilere görehttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/09-10-Toyota-Corolla-Smoke-LED-Tail-Lights-Brake-Lamps-/230677063358?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACorolla|Year%3A2009&hash=item35b56ca6be
Ürün güzel ama gümrük ve ileride garanti sorunları çekebilirsin.
Yavw tabiki kafaben orijinalciyimsonradan yapılanlara, takılanlara karşıyım
Arkadaşlar sonunda ben de stoplarımı aracıma taktım.Şimdilik birkaç foto yüklüyorum devamını fotoğraf çekip eklerim ilerleyen günlerde.
Güzel olmuş Oğuz, arabanın arka görünüşü çok değiştiriyor.Sorun oldu mu montajda falan. Bir de, arka vites ışığı zayıf kaldı biraz bende, sende nasıl?Arka sis lambasını hallettin mi?
Allah stoplara bak garee..Maşallah abi seninkilerde cuk olmuş eni sonu alıcam ya baksana şu güzelliğe 41 kere Maşallah..İşçiliğe serviste ne verdiniz ? İç tarafta kalan arka sis ve geri vites lambalarının üstündeki kırmızı ledler yanmıyor mu beyaz yabancı bir corollanın öyleydi daha şık duruyordu denediniz mi ?Su almaz merak etmeyin buhar yapar oda geçer..angellardan biliyorum yıkarken pek su tutmıcaksınız sadece..Birde şu bagaj çıtası neye mal oldu Oğuz abi ? Çok soru sordum
Audi hariç önde led yakıştırmıyorum ben..ama kötüde değilmiş yeni tipler..Far karartma ya da angel takmadan ön taraf hiçbirşeye benzemiyor..Cevapların için teşekkür ettim Oğuz abi..İlk iki foto hariç kareleri çektiğin her yerde bulundum yazın Tekrardan güle güle kullan..
Önerim var Oğuz.Buyur:http://www.ebay.com/itm/09-Toyota-Corolla-Halo-LED-Smoke-Projector-Head-Lights-Brand-New-Left-Right-Set-/280753408475?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACorolla&vxp=mtr&hash=item415e3509db
Leven abi daha önce gördüm ama nedense bunu beğenmedim ya.Belki de hiç canlı görmediğim içindir.
Ön ekler ve fark karartma gayet şık olucaktır...Örnekleri aynı renk..tek fark panjur onuda bursada istanbulda halledebilirsin abi..Alıntı Evet örnekleri var fakat evin garajına girişim zor olduğu için arabayı tek başıma kullanmaya başlayana kadar yay takmam imkansız Yay olmayınca da nasıl durur tek kafama yatmayan taraf o.Bir de bu panjuru araştır bir ara baya niyetliydim ama şu an tek el olduğu için far ve ön ekin toplamı kadar sadece onun maliyeti var.Panjura daha başka birşey düşünülebilir.Folyo kaplama tarzı birşey.
Evet örnekleri var fakat evin garajına girişim zor olduğu için arabayı tek başıma kullanmaya başlayana kadar yay takmam imkansız Yay olmayınca da nasıl durur tek kafama yatmayan taraf o.Bir de bu panjuru araştır bir ara baya niyetliydim ama şu an tek el olduğu için far ve ön ekin toplamı kadar sadece onun maliyeti var.Panjura daha başka birşey düşünülebilir.Folyo kaplama tarzı birşey.