0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz, arabanı fazla kurcalama, onca mühendis düşünüp tasarlamış.....arabana eklenecek hiç bir şey yok aslındao led ler falan artık sadece şahin-doğan- kartal görünümlü kargalarda falan kaldı
Fiyat çok makul hakkaten. 450 altında fiyat hiç görmemiştim bu üründe.Eagle eyes marka olduğu nerde yazıyor? İlanda göremedim eagle eyes ibaresi.Siz alın ve sizin yorumunuza ve resimlere göre ben de hemen alacağım.Montaj yapılmadan daha ürünü görünce kalitesinin yorumunu da yapabilirsen sevinirim. Kaliteli ürün kendini belli ediyor.(Plastik baskı kalitesi, işçilik, şeffaflık v.s)Şimdiden teşekkür ederim.
Fiyatta bir yanlışlık olmasın? Bana aşırı ucuz geldi.İnşallah kargonuz gelir en kısa zamanda.
Abi geçen gün Bursa'da bir araç gördüm.Gittim ilerden döndüm tekrar yanına geldim.Çok güzel durmuştu.O gün araştırmaya başladım.Yani beğeni,özenme üzerine bu işe kalkıştım.Bakalım taktıktan sonra nasıl duracak.Satıcıyı arayıp öğrendim abi markasını,bir de satıcı gayet ilgili Bursa'da bir tuning firmasında şu kadar fiyat var sizinki neden böyle dedim.O firamnın sahibi arkadaşım olur ben de fiyat güncellemesi yapayım o zaman dedi.Ben aldıktan sonra stokta kalmadığını görmüşler gitmiş başka bir firmadan daha fazla fiyata aldım dedi.Ben de eyvallah dedim ne diyim Allah razı olsun adamdan.Böyle yaparsa para değil müşteri kazanır.İşi biliyor demekki.
Gittigidiyor'dan satıcıya mesaj attım markasını sordum ve orta kısmı siyah mı diye sordum.Bana markası hakkında bilgi yazmadı. Bu stopların ortası beyaz olanları de var, beyazlar bazı yerlerde daha ucuz ve siyahlar kadar hoş durmuyor.http://www.biarada.com/en-ucuz-Toyota-Corolla-2008-Sedan-Ledli-Arka-Stop-fiyatlar%C4%B1,,839162,Urun-Detay.aspx?lh=5 İnşallah bir aksilik olmazsa yarın elimde olacak abi.Resimli ve detaylı şekilde anlatırım.
Satıcıyı arayıp öğrendim abi markasını,bir de satıcı gayet ilgili Bursa'da bir tuning firmasında şu kadar fiyat var sizinki neden böyle dedim.O firamnın sahibi arkadaşım olur ben de fiyat güncellemesi yapayım o zaman dedi.Ben aldıktan sonra stokta kalmadığını görmüşler gitmiş başka bir firmadan daha fazla fiyata aldım dedi.Ben de eyvallah dedim ne diyim Allah razı olsun adamdan.Böyle yaparsa para değil müşteri kazanır.İşi biliyor demekki.
Son paragrafın aynısını bende duydum angelları alırken pek fazla inanmayın hepsi aynı..Kemal abi satıyorum zaten müşteri arıyorum
Levent abi malesef deneyecek yer bulamadım.Sonkar'a gittim öyle birşey yapamayız dediler.Bende anca 12 walt elektrik verip ledlerin yanıp yanmadığını görmekle yetindim.Artık fotoları Bursa'ya gittiğimde kendi aracıma montajı yaparken çekerim inşallah.Bu arada merak ettiğim bir konu var.http://www.cardomain.com/ride/3881379/2009-toyota-corolla-xrs-sedan-4d Hadi hayırlısı. Ben de sipariş ettim dün aynı seninkilerden.Bu resimdekiler sendekilerinin benzeri değil mi?Bu arkadaş bu stopları nerden buldu ? Ya da nasıl yaptırdı ? Bendekilere de yapılabilir mi acaba ?
Nasıl yanıyor led'ler? Işık şiddeti falan?Hadi hayırlısı. Ben de dün sipariş ettim seninkilerden.Bu led stoplar da sendekilerinin aynısı değil mi?Ek : Bu arada, satıcıdan haber gelmedi. Dün benim siparişin ödemesini yaptım, mesaj da attım satıcıya. Ama cevap da yok, kargo bilgileri de yok.
Abi ışık şiddeti gayet iyi ve yeterli.Araba üstünden görmeden içim rahat etmicek sanırım :S Akşam saatlerinde cevap atıyor abi genelde.Google'a sem tuning yaz sitesi ve telefon numaraları çıkıyor istersen bir ara böyle böyle diye.
Ben mesaj beklerken, ürünün kendisi kargo ile geldi. Ürün cillop gibi.Montaj konusunda senden yardım isteyebilirmiyim.
Levent abi çok sevindim.Valla ben senden yardım istemek durumundayım çünkü benimki kutusunun içinde yanımda durmakta malesef araba babamda şu ara.
Montajı ilk yapan yardım edecek desene (Ben yakın zamanda montaj yapamayabilirim. Önceki hafta sonundan bu yana rahatsızım.)
Geçmiş olsun abi.Allah şifa versin.Aldık kenara koyduk nasıl olsa istediğimiz zaman montajlarız.Ya şaka gibi ama bence baya ucuza aldık abi.İnşallah birşey çıkmaz insan düşünmeden edemiyor.Tuning firmaları baya kar yapıyor demekki :S
Geçmiş olsun Levent abi .Stoplarda hem size hem Oğuz beye hayırlı olsun güzel günlerde kullanın .
Sağ ola Mahmud'um. Rahat duramıyoruz işte Hâla motorlu aynalardan almak var aklımda. Bir de onları bulsak.....
Abi bence onlar için çıkmacılara bak makyajlı kazalı araçlardan ucuza halledebilirsin benim tahminim makyajsıza uyarbir tek aynalarını birde içerdeki tuş takımını alacan çünkü makyajlılarda tuş takımının üzerinde bir tuş fazla var aynaları kapatıp açmak için.
mahmut artık çıkmacılarında gözü açılmış,bazen parça fiyatına aynı fiyata sayıyorlar yada cok yakın söylüyorlar.Has satılmayacak zor bişeyse biraz fark oluyor.MEsela sigorta kutusunun üst kapagı serviste 49 tl çıkmacı ben veremem takım bozulur diye vermiyor zorlayıncada 60 tl istiyor..Corolla gösterge cercevesini servis sıfır fiyatı 140 tl cıkmacı 100 tl.Bu aynalarda serviste tanesi 300 tl ise çıkmacı enaz 200tl ister ....Öyle bir havaya girmişlerki alırsan al almazsanda çokta ....... yani