0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabayı göndereyim Hayırlı olsun bekliyorum fotoları
arkadaşlar bende h4 xenon far var,kazakistandan 25 liraya corollaya takarım diye almıştım,sonradan öğrendim ki corollaya h7 oluyormuş.h4 ü sis farına takabilir miyim?uyar mı?
Ürünün linkleri var mı? Fiyat nedir.Resimleri ve yorumları sabırsızlıkla bekliyorum. Orjinal görüntüsü oluyorsa ben de almaya planlıyorum.Sinyal yanıp/sönmelerde keskinlik olacak mı bakalım.
MMT olmasam çok planım varda askıdayız hala satma taraftarıyım keşke düz olsaydık o zaman sağlam bi corolla çıkarıcaktım ama bizimkine değmiyor
Abi nedir ne değildir daha bilgim yok.Benden kaynaklanan bir sorun yüzünden ürünün kargosunda gecikme olacak pazartesi elimde olacak inşallah.Led stop Bursa'da araştırdım,nette araştırdım eagle eyes markanın iyi olduğu kanısına vardım.Baktım bu da aynı marka ve fiyat makul öyle aldım.' yıl garanti yazıyor ama bakalım daha sorun yaşayan ya olmamış ya da dile getirmemiş.Bakalım hayırlısı ben de birşey olacakmı.Ürünün linki : http://urun.gittigidiyor.com/toyota-corolla-ledli-stop_W0QQidZZ38008767
Oğuz, arabanı fazla kurcalama, onca mühendis düşünüp tasarlamış.....arabana eklenecek hiç bir şey yok aslındao led ler falan artık sadece şahin-doğan- kartal görünümlü kargalarda falan kaldı
led olayı çok ayağa düştütrafikte görünce kaçıyorum
Bence kaçma abi, senin arabaya bunlar yakışır. Tak beğen.
bu fotoda güzel görünüyor, ama gerçekten çok fazla ayağa düştü yauw, bütün apaçilerde bunlardan varmucidi audi artık kullanmadığı gibi, araç sahipleride söktürüyorlar