0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz, arabanı fazla kurcalama, onca mühendis düşünüp tasarlamış.....arabana eklenecek hiç bir şey yok aslındao led ler falan artık sadece şahin-doğan- kartal görünümlü kargalarda falan kaldı
Annemmm o beyaz corolla ne öle ya eridim Stoplarınız hayırlı olsun Oğuz ve Levent abi..Takında görelim artık..Bu arada geçmiş olsun Levent abi..Bu arada geri vites ve arka tek sisin sarı yanması lazım öle diye biliyorum doğru mudur ?
Çok doğru bir laf. Bence de kurcalama.
Modifiye farklı olma duygusu başka orjinal arabayı bende hiç sevmem herkeste aynısı var..arka siside geriye bağlatmayı iyi düşünmüşssün tampon altındaki yuvarlak reflektörleri tam arka sis için idealler bende alırsam öyle düşünüyorum...
Arkadaşlar montaj bitti.Nazar boncuklarını özellikle koydum. Şu ana kadar arabama eklediğim nerdeyse her şeyde sonradan sorun çıktı. Abi çok tatlı olmuş keske geri vitesi yakıp ta çekseydin bide nazar değmesin 41kere masalllah .d
Pazar oldu Levent abi akşamına fotoları görelim Oğuz abi sen bana yolla onları ben takıp fotolarını falan yollarım testte etmiş olurum hani
Arkadaşlar montaj bitti.Nazar boncuklarını özellikle koydum. Şu ana kadar arabama eklediğim nerdeyse her şeyde sonradan sorun çıktı.
on numaradanda üstün derler ya , bu ondanda üstün olmuş