0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen o da güzel ama siyah bambaşka Ford mondeoda gece gri diye bir renk var acaip bir renk hani siyah bile yanında halt etmiş diyebilirim
avensisin kırmızısı yok değilmi
doğru siyah bambaşka bende beğeniyorum avensiste siyahı valla bizim burda hiç mondeo görmüyorum. tek tük demekki tutulmamış araba renkleride füme
O araba tutulmaz mı ya
Mondeo benimde piyasada çok fazla gördüğüm bir araç değil. Genelde makam araçlarında kullanılıyor. Ama yeni modeo gelince ne olur bilmiyorum
Eskişehir de var baya ilginç bir şekilde ama ne bileyim motor özelliği müthiş özelliklerde güzel tipte oturaklı güzel araç ama yeni çıkacak olan kasa bentley çakması olmuş yani kısaca olmamış
Bentley çakması olsa ne olacak Görende hergün bentley görüyoruz zanneder
bizim buaranın tek arabası toyota. %70 ve üstü hep toyota var ve piyasası baya var burada 2005 sol kasalar peynir ekmek gibi satılıyor yeni kasalarda baya var . kalan %30 luk kısımda diğer arabalar işte
Tam 2 gün sonra üyeliğimin 2. yıl dönümü olacak aracı alalıda 1 yılı geçti ha bugün ha yarın paylaşırım diyordum kısmet buguneymiş . Buyurun buda bizim 2010 corolla
Olsun maş. aracınız ilk günkü gibi Allah kaza bela vermesi keyifli sürüşler:))
Arkadaşlar bir şey soracağım Corollanın yeni kasasını görmüştüm direksiyonda sanki BMW M3 teki direksiyondan vites gibi bir şey vardı. -Corollanın direksiyondan vitesli aracı varmı?-Yoksa benim görüğüm başka birşey mi?
Bir M3 gibi olmasa da 2007 den beri mmt vites seçeneğinde mevcut .
Demek istediğim direksiyonun arkasındaki kollardan mı vites değiştiriliyor?
Evet . İster dreksiyondaki kulakçıklardan ister vites kolundan vites değiştirebiliyorsunuz .
Araba temiz güzelde lastikler olmuş mu abicim o şekilde Kazasız belasız inşallah abicim