0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kazasız belasız inş. bide ona panaromik tarzı film çektirin damat gıbı olsun (:
Rica ederim, beklemedeyiz.
Merhaba Mahmut Bey.Anladımkibu araca en çok beyaz yakışıyor... Benim Toyota Corollam metalik gri ama keşke beyaz olsaymış.Sanki farklı bir araçmış gibi dolgun duruyor. Güle güle kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.Saygılar ve SelamlarMekanikci
Jant lazım abi jant
çok yakışıklı maşallah . gerçekten beyaz ok yakışıo bu kasaya cumartesi 2011 comfort 2.000 kmde bir araba bakıcam 41 diolar. ama gümüş gri beyaazları gördükçe vazgeçesim gelio griden
Teşekkürler . Bende beyaz tavisye ederim ama gümüş gride çok güzel bir renk özellikle kir konusunda 1 ay arabayı yıkama yanına yaklaşmassan kirli olup olmadığını çözemiyorsun .
şimdiki aracımda gümüş gri ama. bizim ev şehrin yeni yerleşim olarak tabir ettiği bir yerde yeni yeni geliştiği için yollarımız bozuk . garaja çekiorum yoksa 2 saat içinde toz içinde kalıo ama gri güzel bir renk ama artık bıktım. 96,2003,2006,2009 toyotalarımın hepsi gri oyüzden biraz değişiklik yapsam ii olucak. siyahta hoşuma gidio bu kasalarda aslında
Mahmut Allah kaza bela vermesin kardeşim..
Eğer yollarınız bozuksa siyah tavsiye etmem aracı temiz göremessiniz . Bundan önce bizde siyah corolla vardı arabayı yıkardım yarım saat sonra eski haline gelirdi .
ozamn tek bir renk kalıo oda beyaz
+1Şuan yine corolla alsam herhalde beyaz alırdım .
diğer alt kasalarda beyaz çok hoşuma gitmio am bu kasalara gerçekten çok yakışıo . pamuk şeker gibi bu kasa beyaz bitane alsam bir 5 sene satmam artık
Beyaz son yıllarda tüm yeni araçlara yakışıyor .Kimi eski lüks araçlarını beyaza bile kaplatıyor moda oldu . Eski lüks araç dediğim 2003-2007 arası mercedes e bmw 5 serisi v.b. araçlar .forever Beyaz .
Avensise beyaz yakışmıyor yahu var olan heybetini söndürüyor açıkçası Ama siyah avensis olduğunda dadından yinmiyor
kül gri die bir renk var galiba oda çok yakışıyor avensise