0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut abi Allah kaza bela vermesin güzel araç Senin aracının fotoğraflarını çok merak ediyordum sonunda gördüm
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.
navigasyonlu teyp yakışmış...
tekrar hayırlı olsun mahmut... iyi günlerde kullan.....
Mahmut cidden çok güzel aracın rengi hep istediğim ama bir türlü kısmet olmayan beyaz olamsı ayrı bır beğenmeme neden oldu içide siyh nagıgasyona diyecek bırsey bulamıyorum zaten kazasız,belası bın kardeşim Allah kem gözlerden korusun
Allah, kazasız belasız binmek nasip etsin hemşerim, bu aracı bir kez gördüm, hatta içinde de sen vardın sanırım ama emin olmadığım için yanına gelemedim.
Maşallah mavi gibi beyaz corollalarıda çok seviyorum..Seninde jantlarda değişiklik yapman gerek..
Mahmut kardeşim aracın çok güzeL maşallah. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Jantlar tanıdık geLdi
Advanlarda olmasa biz japoncular ne yapacağız acaba 1 ve 2 numara güzel..
abi makınanın guzelliği tartışılacak gibi değil ama senin de dediğin gibi jantlar değişmek ister.Allah kaza bela vermesin.şu navigasyonu bende bi taktırsam benimkide guzel olacak da bakalım hayırlısı.
Teşekkürler Yunus Navigasyon konusunda taktırırsan flyaudio diye marka var onu tavsiye ederim benimki navitech ben memnunum ama arkadaşımın insignia sında flyaudio var o daha güzel .
abi kamera var mı senin kinde maliyeti ne oldu bide.