0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa mühür yok . Bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum . Zaten orjinalleri bagajda tutacam .
Ben yine de mühürlü alayım da abi sorun çıkmasın hiç uğraşmak istemiyorum polislerle.
Mustafa uğraşacak olan mühürlü olsa da uğraşıyor ben araştırdım ondan boşuna mühüre 100-150 tl verme . Ama orjinalleri bağajda mutlaka bulundur .Bu arada plakalar bugün geldi bir tek montajı kaldı onuda havalar düzelsin yapacam .
Sen öyle dıyorsan öyledir abi beşiktaş app yaptırayım o zaman bende ama öne kare düşünmüyorum pek.
Mustafa kesinlikle kare yaptır zaten önde plaka yeri kare uzun takınca çok sırıtıyor birde plakalık takmayıp direk yapıştıracaksan kesinlikle kare diyorum .Ben boş bir zamanımda plakaların montajını yapacam fotoları burada paylaşırım .Bu arada ben çiftini 30 tl ye yaptırdım kargoda 6,5 tuttu . Toplamda 36.5 tl tuttu bilgin olsun .
Sahibinden.com linki varsa alabilirmiyim abi?Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım.
bir sorun çıkmıyor sadece söküp yamultup atıyorlar
Onu sökmek iş zaten tolga abi
Benimkinide öyle asılıp sökemezde tamponu alır eline ama şahit oldum emniyet müdürü salihlide bizzat durdu aracıyla indi söktü attı bir aracın applerini
mahmutcuğum ben her zamn beyazı severin ilk defa bu gri metalik ama hala beyaza hayranım. gelin gibi olur maaşallah Allah kaza bela vermesin