0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
paylaşım için teşekkürler,uygulamayı nasıl yaptığınızı da yazabilirseniz.
Valla mükemmel olmuş elinize sağlık...
Mehmet abi eline sağlık, çok güseL açıklamışsınız. Fırça yerine kürdan da kullanılabilir. El ayarım yoktur da benim Ben bu işlemi kaputtaki taş izleri için yapacağım. Ama önce rötuş boyası almam lazım.
Teşekkür ederim, şimdiden sana kolay gelsin, Sekan. Ben boyayı servisten istemiştim; biraz fazla çıvıktı ama iş görüyor (çiziği doldurması çok vakit alıyor). Sanırım Türkiye'de de servislerde boyayı ücretsiz olarak veriyor, oaradan temin edebilirsin.
Abi sen Türkiyede servisin bedava verdiği birşey gördün mü hiç Tek bedava verdikleri şey anahtarlık. Ona da yok diyorlar çoğu zaman Serviste görmüştüm ben 15 TL yazıyordu rötuş boyası için
+1ben sanayide boya kodunu vererek 100 gramını 5 tl ye aldım . Mehmet abi ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın .
Mahmut bizim boyalar simli biliyorsun. Sanayiden aldığımızda simli boya bulabiliyor muyuz?
Serkan abi bildiğim boya kodu ve araç markasını söylüyorsun aynısını veriyorlar benim araç beyaz opak boya yani simli değil ama senin aracın boyasıda sanayide mutlaka vardır eğer servisten bulursan servisi tercih etmeni tavsiye ederim ben servisten almak istedim bana verdikleri cevap boya opak olduğu için bir kaç saatte kullanmam gerektiği gibi saçma bir cevap oldu . Ondan sanayiden aldım .
mehmet hocam emeğine sağlık, işin çıkmamış olsa izi yok edecekmişsin
tebrikler