0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet nelerle uğraşıyor yavw kısa yoldan satıp yenisini almak varkene
Mehmett abeyyy helaldir sana Tüm hasarların kendi onaracağın boyutta olsun inşallahh
aynı uygulamayı kaportadaki küçük taş izleri için uygulasam olur mu acaba?
büyüksün:))))) emeğine yüreğine sağlık mehmet kardeşim inana çok ama çok faydalı oldu..
Çok faydalı bir paylaşım emeğinize teşekkürler.Şimdilik denemeyeceğim ama şirketin külüsüründe deneme yaparım )))))) Umarım araba eksozunu kafama indirmez .
Dün akşam mersin-fener maçı için mersine gitmiştim,saolsun 01 plakayı görünce baya çizmişler arabayı,bazı yerleri resmen kazımıslar.Yönteminizi uygulayacagım tesekkurler.
Paylaşım için teşekkürler.
ellerinize sağlık, çok güzel paylaşım
eline sağlık abi. benim aracın ön tamponun solunda da böyle bir çizik var ama zımpara yapılmamış ben yapsam nasıl olur acaba? sizin tavsiyeniz nedir?
Kalın pasta ucuz,İnce pasta kaliteli olan mı oluyor?
Ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.Sanırım yenge'min yarisi bu?
Mehmet bey elinize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş.Aracımda muhtelif çizikler vardı, yapmayı istiyordum ve uygulamanız cesaret verdi. şimdi onları boyadım, zımpara için kurumasını bekliyorum.Fotoğraf çekecektim ama telefonun pili bitmiş
Teşekkür ederim. en azından tamamlanmış halinin fotoğraflarını bekliyoruz; siz de diğer arkadaşlara cesaret vermiş olursunuz