0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Yani adamlar tok satıcı eğer volkswagene bineceksen en az 2 ayda beklicen diyor tabi tüm bayiler böyle mi bilmiyorum ama Adana'daki bayi böyle belkide ozamanlar talepten dolayı yetiştiremiyorlardı ama talep olsa idi tüm firmalar araç yetiştiremezdi hangi firmaya gittiysek en geç 4 günde teslim ederim dedi ama volkswagen 3 ay beklemeniz lazım dedi . İyi kide demiş .
+1Yani adamlar tok satıcı eğer volkswagene bineceksen en az 2 ayda beklicen diyor tabi tüm bayiler böyle mi bilmiyorum ama Adana'daki bayi böyle belkide ozamanlar talepten dolayı yetiştiremiyorlardı ama talep olsa idi tüm firmalar araç yetiştiremezdi hangi firmaya gittiysek en geç 4 günde teslim ederim dedi ama volkswagen 3 ay beklemeniz lazım dedi . İyi kide demiş
Teoman'ın bana söylediği şuydu;-abi Vw Almanya'nın bize ön gördüğü sayının üstüne çıktığımızda "talep var o zaman zamlı göndeririz" diyorlar.bizde zamlı gelmemesi için mecburen bekliyoruz.Ah birde VW'nin içinde olsanız kafayı yersiniz Her halde Crafter'ı satınca Audi değilde VW maceramda son bulacak
Af buyur Özcan abi Teoman kim ?
Vw Lojistikte görevli bir arkadaş...
geçen ay almış olduğum corolla'dan önce bende de 140 hp'lik tsi jetta vardı. jetta'yı 43.000 km'de aldım. performans olarak gerçekten müthiş bir araç. 45.000 ve 60.000 km bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. yaklaşık 10 ay kullandım. bu süre zarfında 3. silindirin bobinini, turbonun iki valfini değiştirdim. bu işlemlerden bir ay sonra turbodaki valflerde yaşadığım problemi tekrar yaşadım. valflerle ilgili sorun tsi'lerin kronik sorunlarından. araçlar 50.000 km'ye gelince bu sorunları bir çok tsi yaşıyor. şimdi dizel corolla aldım kafam rahat. ayrıca yakıt tasarrufuda cabası.
Bizim şirketteki WV Tuoareg'in motoru 90000 km'deyken blok çatlattı ve serviste sıfır motor ile garantiden değiştirildi.Aracın motoru diesel V6 3000cc-240hp
3000 CC 240 hp motor 90000 de blok mu çatlattı Levent abi volkswagene az bişe güvenim vardı oda kalmadı ne olursa olsun 3000 cc 240 hp bir motor 90000 de blok çatlatmaması lazım tamam sonuçta kul yapımı arıza verecek ama bukadarda değil bu ne ya biz burda araç içeri ses alıyor göstergenin oradan ses geliyor emniyet kemeri tokası ses yapıyor gibi sorunlarla uğraşıyoruz başkaları kim bilir nelerle uğraşıyor bence halimize şükretmeliyiz .
Niye abi supra motoruna bak 93 yılından bu yana kullanılıyor 3000cc ve 330hp problem yok
Arda Supra yı karıştırma o bambaşka birşey .
Celica kasa olarak bence çok hoşdur. 192pd. lik motorda fena değildir onda ama o motor kendini hiç bşr Toyota'da gösteremedi. Ama Lotus'da süper işler başardı. Toyota-Lotus kombinasyonu gerçekten çok hoşuma gidiyor. Yol tutuş, ekonomiklik, performans. Bu konularda kendinden çok daha pahalı araçlar ile rekabet edebilir.Diğer yandan Turbo kullanıldığında blok, sıkıştırma oranı, yakıt kalitesi gibi bir çok etmen daha çok önem arzeder. Bunlara dikkat edilirse uzun km. ler sorun çıkarmaz.
lotus ortaklığıda iyi ama türkiyede pek tutulmadı parası olan gidip vw alıyor toyota dururken
Toyota'da ucuz sayılacak bir araç değil ama vw deki ince detaylar insanları ona yönlendiriyor bide ALMAN olması bizde corolla yerine 1.6 tdi passat alacaktık ama 3 ay bekliceksiniz dedikleri için daha önceki aracımızda 2009 corolladan memnun kaldığımız için tekrar gidip corolla aldık .Bu konuyu görüncede direkten döndüğümüzü anladım şuda var bir aracın motoru gitti diye hepsinde bu sorun olacak diye birşey yok ama okadar az km yapmış bir araçta böyle bir sorun çıkıyorsa heleki Levent abinin verdiği örnek çok düşündürücü .