0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VOLKSWAGEN Arıza Giderilmedi! 2008 model Vw Golf 1.4 tsi 140hp araç 120yi geçmiyor. Birkaç kez yetkili servise gidildikten sonra servis motor yapılmasına karar veriyor. Serviste sıfır motor yapılıyor (90 bin kmde iken). Değişen bir şey yok. Araç yine 120yi geçmiyor. Motor yapılalı henüz 1500 km oldu araç şu an yetkili serviste arıza tespiti için bekliyor. http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/869492/g/VOLKSWAGEN+Ariza+Giderilmedi!
VOLKSWAGEN Passat 57000 Km'de Motor Yatak Sarmak Üzere İmiş! 2009 model Passat 1.4 Tsi sahibiyim. Aracım 57.000 km'de ve aracımızı sadece uzun yolda kullanıyoruz. Kullanılmadığı günler garajda muhafaza ediliyor. Şu ana kadar tüm bakımları zamanında yetkili servislerde yapıldı. 1 hafta önce aracımın motorundan hırıltılar gelmeye ve araç sarsıntılı çalışmaya başladı. Ancak motor ısındıktan sonra sarsıntı kayboluyordu. Aracımda herhangi bir arıza ışığı yanmadı. Karadeniz Ereğli'deki yetkili servise götürdüm. Orada herhangi bir arıza tespit edilemedi. Aracı bilgisayara bağladılar. 4. silindirde bir problem var dediler. Bujileri ve bobini değiştirdiler ancak sarsıntılı çalışmaya devam etti. Aracımı 3 gün sonra Ankara Çankaya Doğuş Oto ya götürdüm ve 60.000 bakımlarının yapılmasını istedim ve araçtaki sarsıntıyı söyledim. İkinci günün sonunda aracımın yatak sarmak üzere olduğunu ve muhtemelen bu tamiratın garantiden yapılacağını söylediler. Ancak bugün telefonla ulaştıklarında aracımın motorunun değişmesi gerektiğini, masrafların %70 ini onların karşılayacağını, %30 unu ( 5.500,00 TL + 920,00 TL işçilik ) benim karşılamam gerektiğini söylediler. Bunun adına da iyi niyet garantisi diyorlarmış. Tüm bakımları zamanında ve sadece yetkili servislerce yapılan ve bugüne kadar hiçbir arıza ışığı yanmayan bir aracın motoru nasıl yatak sarar, hem de 57.000 km de? Nasıl bir markadır ki aracına sahip çıkmaz? Bugüne kadar birçok aracım oldu ve hiçbiri 57.000 km'de yatak sarmadı. Volkwagen Passatın motor ömrü bu kadar kısa olmamalıydı. Km garantisi de olmalı. http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/858213/g/VOLKSWAGEN+Passat+57000+Km%27de+Motor+Yatak+Sarmak+Uzere+Imis!
VOLKSWAGEN 4 Aylık Araçta Fabrikasyon Hatası Var Ama Değişim Yok! Passat marka araç sahibiyim. 12 Nisan 2011 Salı günü göstergede yanan motor ikaz ışığı nedeniyle aracımı Maslak Doğuş Oto servisine getirerek yaşamış olduğum sorunla ilgili gerekli bilgileri teknik servis yetkilisine anlattım. Teknik servis yetkilisi gerekli kontrollerin yapılarak arıza ışığının yanmasına neden olan problemle ilgili bana bilgi verileceğini söyledi ve bu şekilde aracımı servise teslim ettim. 15 Nisan 2011 Cuma günü servis yetkilisi tarafından arandım ve problemin motor pistonlarından birindeki sekmanın kırılması nedeniyle meydana geldiğini, araçtaki arızanın pistonların onarılması veya değişimi ile tamirinin mümkün olacağı belirtildi. Bu şekilde aracın motorunun tamir edilmesi motorun rektifiye edileceği anlamına gelmektedir. Henüz 4 aylık 6.000 km yol yapmamış aracımda böyle bir arızanın meydana gelmesi üretimden kaynaklanan fabrika çıkışlı bir problem olduğu izlenimi vermektedir. Daha önce 3 yıl kullanmış olduğum Volkswagen Passat marka aracımı satıp tekrar Passat marka araç almam duyduğum güven ve hizmet kalitesinden kaynaklanmaktadır. 26 Nisan'da aracı her şeye rağmen teslim aldım. 30 Nisan 2011 tarihinde araç tekrar arıza yapmıştır hararet ibresi yanmıştır. Yol yardım ile irtibata geçtim ve aracı aldılar. 02 Mayıs 2011 tarihinde müşteri hizmetleri aracın soketinin yerine takıldığı gerekli bilgisayar kontrolünün yapıldığı aracın hazır olduğu tarafıma iletildi. http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/837048/g/VOLKSWAGEN+4+Aylik+Aracta+Fabrikasyon+Hatasi+Var+Ama+Degisim+Yok!
VOLKSWAGEN Aracımın Motor Arızasının(Silindir Kırılması) Giderilmesini İstiyorum! 2009 Haziran ayında Kdz.Ereğli Volkswagen'den almış olduğum T*** marka aracımda meydana gelen arıza dolayısıyla bu şikayeti yazıyorum. Aracımın yol bilgisayarında gördüğüm ikaz lambasını dikkate aldım ve Volkswagen Yol Yardımı arayarak durumu bildirdim. Bana aracı çalıştırmamamı söylediler ve aracı çekici vasıtasıyla servise götürdüm. Gerekli kontrollerden sonra bana aracımın silindirlerinin 1 tanesinde kırık,1 tanesinde ise hasar oluştuğunu söylediler. Bunun bir kullanıcı hatası olamayacağı ve tamamen üretimden kaynaklanan bir sorun olduğu aşikârdır. Aracın yapılıp bana teslim edileceğini bildirmişlerdir. Ancak ben aracı bu durumda kendilerinden teslim almayacağımı bildirdim ve aracın değişimini istedim. Aracın durumu D***O***'ya bildirildi. Ancak bu süreç içerisinde konu ile yeterince ilgilenmedikleri ve şikâyetimi ciddiye almadıklarını gördüm. Henüz 2 yılı dolmayan,15.000 km ve 3 yıl garanti dahilinde olan aracım şu anda Kdz.Ereğli Volkswagen'de çalışmaz durumda bulunmaktadır. Volkswagen ve D*** O*** yetkilileri tarafından duruma bir çözüm getirilmesini, aksi takdirde haklarımı yasal yollara arayacağımı bildirmek isterim. http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/747932/g/VOLKSWAGEN+Aracimin++Motor+Arizasinin%28Silindir+Kirilmasi%29+Giderilmesini+Istiyorum!
VOLKSWAGEN Memnuniyetsiz Kaldım. 2009 model aracımın henüz garantisi devam etmekte ve daha 35000 km olmadı. Ancak aracımın motoru değişti. Değişme sebebi araç seyir halindeyken titremeler sarsıntılar ve çekişte düşüş yapmaktaydı. 2 kez trafik kazası atlattım ve araçtan tamamıyla memnun değilim. Araç değişim talebim olumsuz sonuçlandı para iadesi de olmuyor ve hala motorun tamir edileceği söyleniyor. Ne mahkemeye verecek gücüm var ne bir şey. Eğer ki böyle bir şeye hakkım varsa bunu nasıl kazanabilirim? http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/673653/g/VOLKSWAGEN+Memnuniyetsiz+Kaldim
DOĞUŞ OTOMOTİV Aracımda Daha 6 Ay Geçmeden Bir Çok Sorun Çıkarttı Arkadaşlar aracı alalı daha 6 ay oldu. 6000 km’de motor ve tüm parçaları arızalandı, aracın motor kısmından 20 adet parça değişti. Araçların 2 yıl garantisi bitince inanın 20.000 TL ye yakında tamamına masraf edecek gibi görünüyoruz. Tiguan araç aldığıma çok pişmanım. Üretim hatalı bence bu araçlar. Zaten herkeste elden çıkarmak için uğraşıyor. Aracı aldığım ilk günden araçtan çik çik diye turbodan ses geliyordu. Yetkililer normaldir bu ses dedi. Motor indi çoğu parçalar değişti, seste kesildi. Hani normaldi. Güya turbodan geliyormuş ses. Alakası yok. Şuan peki neden aynı ses gelmiyor.” http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/526711/g/DOGUS+OTOMOTIV+Aracimda+Daha+6+Ay+Gecmeden+Bir+Cok+Sorun+Cikartti
VOLKSWAGEN Aracın Turbosu Sürekli Tutukluk Yapıyor 2007 de sıfır Jetta aldım, 1 yıl içerisinde ilk turbom gitti. Ankara yolunda servise çektiler, yol yardımı sağ olsun derken 200 TL servis parası, 4500 TL turbo parası istediler. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. 1-2 yağ değişimine servise gitmedim diye kabul etmediler. Ostim’de 2000 TL’ye yaptırdım, yenisini aldım aynı marka ve model. Aradan bir yıl geçti. Tekrar aynı sorun, turbom halen arabamda ama bugün yarın gider diye turboya yüklenmiyorum. 120’i geçmiyorum, turbom tutukluk yapıyor. Daha öncede olduğu gibi ve şu an debriyaj balatası da arıza verdi. _ http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/525630/g/VOLKSWAGEN+Aracin+Turbosu+Surekli+Tutukluk+Yapiyor+
ben olsam TDI alırdım zaten
vw cilere bir bir okumak lazım bunları
Zaten daha vw bayiine girerken başlıyor...Adamlar bu kadarmı tok satıcı olur yada bizi birşeyemi benzetemediler bilmem ama girince insanın yüzüne bile bakmıyorlar.
Oldum olası sevmemişimdir bu WV yi