Gönderen Konu: 140 HP TSI VAK'ASI  (Okunma sayısı 31657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
140 HP TSI VAK'ASI
« : Eylül 08, 2011, 13:42:52 »
Konuyu DonanımHaber'de bir üye paylaşmış şimdilik anladığım 140 HP'lik Tsi'lar sıkıntılı

2011 Ocak ayında ilk ve son Golfümü büyük bir heyecan ve mutluluk ile almış idim, Aracım 2008 model Comf. Tsi 140 Bg 96000 Km idi aracımı Dod'dan aldım güvenilir olduğu için 101 nokta expertizinden geçirilmiş bir şekilde teslim edildi aracım ancak 101.000 Km'de periyodik bakımını yaptırdım şuanda 116.000 Km'de... Bayramın 1. günü akşamı yemek yemek için bir yere gittim ve otopark görevlisine aracı teslim ettikten 10 dk kadar sonra görevli yanıma geldi ve abi senin araç çalışmıyor dedi itirek kenara çekmişler aracımı bende kontağı çevirdim marş basıyor herhangi bir arıza lambası yanmıyordu ve araç çalışmadı hiç ellemedim çekici ile Yetkili servise çektirdim aracımı motor sökülecek dendi sorunu anlamak için ve şuanda 28-30 liralık araç için 25.000 Lira masraf çıktığını söylediler ve Doğuş oto ile yazışmalar yapılmış iyi niyet tarzında bişeyler ama ordanda çıkacağı 10.000 Tllik bir indirim olurmuş en fazla servisin söylediği. Sorun ne dediğimde motorun içindeki herşeyin kırıldığını söylediler. Neden dediğimde herşeyin buna sebep olabileceğini söylediler. Ben aracımı asla hor kullanmam yakıtını çalıştığım firma ile anlaşmalı bir kuruluştan alıyorum zaten ilk arabam benim gözüm gibi bakıyorum uzay otoda yaptırdım bakımlarını ve ufak tefek sıkıntılarını kıyamadığımdan.
Şimdi benim sizden ricam ben nasıl bir yol izlemeliyim çok mağdur bir durumdayım en son çare arabamı parça parça çıkmacılara satmak olucak bunuda yapmak istemiyorum.

Bana Fake diyenlere Tükürdüğünü yalamak istiyenlere yada kafasında bi art niyete cevap Arayanlara bu konu hakkında başka mesaj yazmıyıcam. Başıma böyle birşey geleceğini önceden bilseydim emin olun bende çok önceden kayıt olur ve gereksiz yorumlarla insanların canını sıkarak kendi inanınırlığımı artırırdım.

Başlık yanlış diyenlere Tsi motor sadece Golf'te yok golfe özel bir motor değil markanın kendi teknelojisi ve üretimi.

(Kusura Bakmayın arac plaka bilgilerini ve servis bilgilerini kaldırdım inanmayan arkadaşlar servisi arayarak araç plakası ile durumun doğruluğunu Teyit etmişlerdir konunun devamında onlarında yorumlarını göreceksiniz)

Hala inanmayan varsa bana desinki kardeşim şunu ispatla sana 5.000 Tl (bir işe yarasın bari) ispatlayamazsam ben 10.000 TL üstünede bu arabayı vericem bu hali ile.

Bu kısım sonradan eklenmiştir;

Hayırlı akşamlar...
Evet akşam üstü Yenibosna Altur Servisine gittim amca oğlumda orda personel ilk işim onun yanına inmek oldu normalde yetkili serviste atölyeye inemezsiniz kesinlikle yasaktır... Doğuş otodan müşteri iyi niyetine red cevabı gelmiş (3 yılını dolduran araç almanyada genel merkezdede bakım yaptırsan iyi niyetten faydalanamıyormuş akrabam var diye servis bi güzellik yaptı doğuş yerse) aracımın arızasını net olarak bu gün öğrendim Allaha şükür, Sibob kesmiş piston gömlek ana yatak kol yatak sibob takımı kayt gezi ayı eksantrik mil eksantrik yatağı kapakları anlıyacağınız tam takır bir motor yapılması gerekiyor. 24.900 TL para tutacağını söylediler tabi servis politakası varya bunların KALİTEciler, onarım ile kurtulacak parçayı değiştir politikas yüzünden veı onunla ilgili tüm kombinasyon edilmiş motor parçalarını değiştiriyorlar blok falan çok güzel fiyatları olduğu için işçiliği ile beraber 24.900 TL. Ancak doğuş oto tabi kerizi bulduya iyiniyete red verdikten sonra yetkili servise madem bu adam sizin iyi müşteriniz görüşün motor revizyonunu kabul eder ise gerekli parça listesini gönderin parça üstünden tekrar bi değerlendirme yapalım demişler bende iyi gönderin bakalım neyi değerlendirecekler dedim servisten çıktım ama kabataslak kafamda oluşturduğum rakam parçada indirim yaparlarsa bana maliyeti serviste 14 ila 16 Bin lira gibi bişey çıkıcak yarın bu rakamda belli olur... neyse servisten çıktıktan sonra Aksaraya gittim ben erzincanlıyım ordaki parçacılarında yüzde ellisi erzincanlıdır köylüm hemşerim onlardanda yardım istedim yedek parça maliyetim 4 bin ile 5 bin arasında çıktı parçaların hepsi orjinal oda şöyle oldu Aksaraydan biri sıfır motor getirmiş Tsi yurd dışından bi şekilde (adam kurnaz işin içinde getirmiş hemen motoru sorun çıkacağını biliyor vakti gelmiş Tsi'ların) o motordan benim motorun eksiklerini alarak tamamlama yaptırıcam işçiliğimdi rektefiyesi idi revizyonuydu 2000 - 2500 arası bişey tutuyor yani 7000 - 7,500 arası bi maliyetle arabayı yaptırıcam inşallah.
Gel gelelim kullanıcı hatası olayına bana 140 Bg Tsi motora TAŞ gibi diyenlere atölyeye indiğimde motor ustası ekrandan sorunlu parçalarıın fotolarını gösterdi bende başımdan geçeni anlattım burda yazdığım gibi bu benim hatammı dedim yada motorun sorunumu çünkü aracım yetkili servis bakımlı yağı suyu tuzuda eksik değil en az 50 tane sensör var uyarı için hiç biri uyarı yapmıyor... ben arabayı alırken borç yaparak aldım halan borcunu ödüyorum enayi değilim kendimi riske atıcak kadar kasdırayım motorunu oturduğum semttede aracım temizliği bakımından herkezce beğenilir aracı bu hali ille 19.500 TLye alırız da dediler. Ustanın dediği bak kardeşim bu motorlar yeni ve vw artık 140 Bg motor üretmiyor demek ki var bi sıkıntısı üretmiyor ki bu arabayı süratli diye basmıyıcaksın basacaksan git GTI sini al dibine kadar bas dedi, normal bi 1.4 benzinli araç gibi kullansan 100 de değilde 200 binde bu olurdu ve 140 Bglik Tsi motorlar sorun çıkartıyor dedi beygiri fazla geliyormuş anlıyacağınız arabaya işin özü bu tabi onlarda bu Beygirlerin arkasında duramıyorlar Kullanıcı hatası vs vs. ama aracın garantisi bitmemiş olsa suçu kabulleneceklerini söyledir çünki hukuki yoldan netice elde edebilirsiniz... Anlıyacağınız Garantisi biten Tsi motor aracınızı 100 Bin kmde elden çıkarmaya bakın ufak bir kasdırmanızda siz anlamadan motor elinizde kalıcak yada para vererek garanti bitmeden en son 8 ay önce garantisi uzatılıyormuş garantisini uzatın.
Dayımın oğlu aksarayda Mercedes Bmw yedek parçası satıyor ve piyasada söz sahibi bir firması var. aksaraydan aldığım fiyatlara bakmak istedi Aksaraydan aldığım fiyata bile görünce bana Oha dedi Mrc bile fiyatları bu şekilde değil dedi. Aklımda kalanlar bunlar sormak istediğiniz kafanıza takılan birşey varsa cevaplaya bilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_52398199/tm.htm

Toyota Club Türkiye

140 HP TSI VAK'ASI
« : Eylül 08, 2011, 13:42:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: 140 HP TSI VAK'ASI
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2011, 13:51:01 »
Şimdi VW fanatikleri atlamıştır yok öyle şey olur mu böyle şey olmaz vs vs :) Adama da birsürü çamur atmışlardır. Yazık bi dünya para veriyorsun sonra verdiğin para kadar masraf çıkartıyor sana. Sıradan bir vatandaştan alsa neysede, birde DOD dan almış adam.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 435 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2011, 13:51:37 »
Aslanım corollam. 1,3 falan  ama  en azından dertsiz  tasasız... Varsın 75 bg  olsun.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2011, 13:52:47 »
faydalı paylaşım teşekkürler
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2011, 14:09:27 »
bunların birde 170 hp olanları vardı :)

140 hp olanlar yazılımla 170hp de olabiliyor :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2011, 14:23:44 »
Dh'de VW fanatikleri (fanatikliğin ötesinde) adama demediklerini bırakmamışlar. Hatta servisi arayıp araç hakkında bilgi alan bile var durumun gerçek olduğunu ispatlamak için. Motoru kullanmayı bilememişsin senin suçun diyen de var...
Motor için 25.000tl fiyat veren servise de söylenecek bir şey yok

Aracın fotoğrafları:

Alıntı
VOLKSWAGEN Arıza Giderilmedi!
2008 model Vw Golf 1.4 tsi 140hp araç 120yi geçmiyor. Birkaç kez yetkili servise gidildikten sonra servis motor yapılmasına karar veriyor. Serviste sıfır motor yapılıyor (90 bin kmde iken).

Değişen bir şey yok. Araç yine 120yi geçmiyor. Motor yapılalı henüz 1500 km oldu araç şu an yetkili serviste arıza tespiti için bekliyor.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/869492/g/VOLKSWAGEN+Ariza+Giderilmedi!

Alıntı
VOLKSWAGEN Passat 57000 Km'de Motor Yatak Sarmak Üzere İmiş!
2009 model Passat 1.4 Tsi sahibiyim. Aracım 57.000 km'de ve aracımızı sadece uzun yolda kullanıyoruz. Kullanılmadığı günler garajda muhafaza ediliyor. Şu ana kadar tüm bakımları zamanında yetkili servislerde yapıldı.

1 hafta önce aracımın motorundan hırıltılar gelmeye ve araç sarsıntılı çalışmaya başladı. Ancak motor ısındıktan sonra sarsıntı kayboluyordu. Aracımda herhangi bir arıza ışığı yanmadı. Karadeniz Ereğli'deki yetkili servise götürdüm. Orada herhangi bir arıza tespit edilemedi. Aracı bilgisayara bağladılar. 4. silindirde bir problem var dediler. Bujileri ve bobini değiştirdiler ancak sarsıntılı çalışmaya devam etti.

Aracımı 3 gün sonra Ankara Çankaya Doğuş Oto ya götürdüm ve 60.000 bakımlarının yapılmasını istedim ve araçtaki sarsıntıyı söyledim. İkinci günün sonunda aracımın yatak sarmak üzere olduğunu ve muhtemelen bu tamiratın garantiden yapılacağını söylediler. Ancak bugün telefonla ulaştıklarında aracımın motorunun değişmesi gerektiğini, masrafların %70 ini onların karşılayacağını, %30 unu ( 5.500,00 TL + 920,00 TL işçilik ) benim karşılamam gerektiğini söylediler. Bunun adına da iyi niyet garantisi diyorlarmış.

Tüm bakımları zamanında ve sadece yetkili servislerce yapılan ve bugüne kadar hiçbir arıza ışığı yanmayan bir aracın motoru nasıl yatak sarar, hem de 57.000 km de? Nasıl bir markadır ki aracına sahip çıkmaz? Bugüne kadar birçok aracım oldu ve hiçbiri 57.000 km'de yatak sarmadı. Volkwagen Passatın motor ömrü bu kadar kısa olmamalıydı. Km garantisi de olmalı.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/858213/g/VOLKSWAGEN+Passat+57000+Km%27de+Motor+Yatak+Sarmak+Uzere+Imis!

Alıntı
VOLKSWAGEN 4 Aylık Araçta Fabrikasyon Hatası Var Ama Değişim Yok!
Passat marka araç sahibiyim. 12 Nisan 2011 Salı günü göstergede yanan motor ikaz ışığı nedeniyle aracımı Maslak Doğuş Oto servisine getirerek yaşamış olduğum sorunla ilgili gerekli bilgileri teknik servis yetkilisine anlattım.

Teknik servis yetkilisi gerekli kontrollerin yapılarak arıza ışığının yanmasına neden olan problemle ilgili bana bilgi verileceğini söyledi ve bu şekilde aracımı servise teslim ettim. 15 Nisan 2011 Cuma günü servis yetkilisi tarafından arandım ve problemin motor pistonlarından birindeki sekmanın kırılması nedeniyle meydana geldiğini, araçtaki arızanın pistonların onarılması veya değişimi ile tamirinin mümkün olacağı belirtildi.

Bu şekilde aracın motorunun tamir edilmesi motorun rektifiye edileceği anlamına gelmektedir. Henüz 4 aylık 6.000 km yol yapmamış aracımda böyle bir arızanın meydana gelmesi üretimden kaynaklanan fabrika çıkışlı bir problem olduğu izlenimi vermektedir. Daha önce 3 yıl kullanmış olduğum Volkswagen Passat marka aracımı satıp tekrar Passat marka araç almam duyduğum güven ve hizmet kalitesinden kaynaklanmaktadır.

26 Nisan'da aracı her şeye rağmen teslim aldım. 30 Nisan 2011 tarihinde araç tekrar arıza yapmıştır hararet ibresi yanmıştır. Yol yardım ile irtibata geçtim ve aracı aldılar. 02 Mayıs 2011 tarihinde müşteri hizmetleri aracın soketinin yerine takıldığı gerekli bilgisayar kontrolünün yapıldığı aracın hazır olduğu tarafıma iletildi.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/837048/g/VOLKSWAGEN+4+Aylik+Aracta+Fabrikasyon+Hatasi+Var+Ama+Degisim+Yok!

Alıntı
VOLKSWAGEN Aracımın Motor Arızasının(Silindir Kırılması) Giderilmesini İstiyorum!
2009 Haziran ayında Kdz.Ereğli Volkswagen'den almış olduğum T*** marka aracımda meydana gelen arıza dolayısıyla bu şikayeti yazıyorum. Aracımın yol bilgisayarında gördüğüm ikaz lambasını dikkate aldım ve Volkswagen Yol Yardımı arayarak durumu bildirdim.

Bana aracı çalıştırmamamı söylediler ve aracı çekici vasıtasıyla servise götürdüm. Gerekli kontrollerden sonra bana aracımın silindirlerinin 1 tanesinde kırık,1 tanesinde ise hasar oluştuğunu söylediler. Bunun bir kullanıcı hatası olamayacağı ve tamamen üretimden kaynaklanan bir sorun olduğu aşikârdır.

Aracın yapılıp bana teslim edileceğini bildirmişlerdir. Ancak ben aracı bu durumda kendilerinden teslim almayacağımı bildirdim ve aracın değişimini istedim. Aracın durumu D***O***'ya bildirildi. Ancak bu süreç içerisinde konu ile yeterince ilgilenmedikleri ve şikâyetimi ciddiye almadıklarını gördüm.

Henüz 2 yılı dolmayan,15.000 km ve 3 yıl garanti dahilinde olan aracım şu anda Kdz.Ereğli Volkswagen'de çalışmaz durumda bulunmaktadır. Volkswagen ve D*** O*** yetkilileri tarafından duruma bir çözüm getirilmesini, aksi takdirde haklarımı yasal yollara arayacağımı bildirmek isterim.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/747932/g/VOLKSWAGEN+Aracimin++Motor+Arizasinin%28Silindir+Kirilmasi%29+Giderilmesini+Istiyorum!

Alıntı
VOLKSWAGEN Memnuniyetsiz Kaldım.
2009 model aracımın henüz garantisi devam etmekte ve daha 35000 km olmadı. Ancak aracımın motoru değişti. Değişme sebebi araç seyir halindeyken titremeler sarsıntılar ve çekişte düşüş yapmaktaydı. 2 kez trafik kazası atlattım ve araçtan tamamıyla memnun değilim. Araç değişim talebim olumsuz sonuçlandı para iadesi de olmuyor ve hala motorun tamir edileceği söyleniyor. Ne mahkemeye verecek gücüm var ne bir şey. Eğer ki böyle bir şeye hakkım varsa bunu nasıl kazanabilirim?

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/673653/g/VOLKSWAGEN+Memnuniyetsiz+Kaldim

Alıntı
DOĞUŞ OTOMOTİV Aracımda Daha 6 Ay Geçmeden Bir Çok Sorun Çıkarttı
Arkadaşlar aracı alalı daha 6 ay oldu. 6000 km’de motor ve tüm parçaları arızalandı, aracın motor kısmından 20 adet parça değişti. Araçların 2 yıl garantisi bitince inanın 20.000 TL ye yakında tamamına masraf edecek gibi görünüyoruz. Tiguan araç aldığıma çok pişmanım. Üretim hatalı bence bu araçlar. Zaten herkeste elden çıkarmak için uğraşıyor.
Aracı aldığım ilk günden araçtan çik çik diye turbodan ses geliyordu. Yetkililer normaldir bu ses dedi. Motor indi çoğu parçalar değişti, seste kesildi. Hani normaldi. Güya turbodan geliyormuş ses. Alakası yok. Şuan peki neden aynı ses gelmiyor.”

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/526711/g/DOGUS+OTOMOTIV+Aracimda+Daha+6+Ay+Gecmeden+Bir+Cok+Sorun+Cikartti

Alıntı
VOLKSWAGEN Aracın Turbosu Sürekli Tutukluk Yapıyor
2007 de sıfır Jetta aldım, 1 yıl içerisinde ilk turbom gitti. Ankara yolunda servise çektiler, yol yardımı sağ olsun derken 200 TL servis parası, 4500 TL turbo parası istediler. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. 1-2 yağ değişimine servise gitmedim diye kabul etmediler. Ostim’de 2000 TL’ye yaptırdım, yenisini aldım aynı marka ve model. Aradan bir yıl geçti. Tekrar aynı sorun, turbom halen arabamda ama bugün yarın gider diye turboya yüklenmiyorum. 120’i geçmiyorum, turbom tutukluk yapıyor. Daha öncede olduğu gibi ve şu an debriyaj balatası da arıza verdi. _

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/525630/g/VOLKSWAGEN+Aracin+Turbosu+Surekli+Tutukluk+Yapiyor+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2011, 15:35:01 »
Oldum olası sevmemişimdir bu WV yi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2011, 15:48:45 »
ben demiştim 140 hp fazla o motora diye.. :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2011, 16:49:34 »
  Hmmm, gelişmeleri izliyorum.
 Paylaşım çok iyi olmuş Doğan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2011, 17:18:32 »
Vw'ciler ayrı bir dünyada yaşıyor dokunmamak lazım onlara :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 08, 2011, 17:21:08 »
bu gt lerde bi sıkıntı var die çıktığı zaman söylentiler olmuştu ama yenilerinde sanmıyorumki olsun tsi işini çözdü wv.
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2011, 17:32:40 »
ben olsam TDI alırdım zaten :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2011, 17:51:16 »
gerçekten yazık. insanlar alın terini döküyor alıyor zorla bir araba onda da böylesine dili yandımı kendini toparlayamaz insan..
zaten sanayide gir bir rektefiyeciye sor sana gelmeyen motor diye düşünmeden toyota honda diyor adamlar.
ama ben yinde ufak hacim yüksek beygir konusunda başarıya ulaşılacağına inanıyorum. inanıyorum da o zamana kadar bu şekilde kaç kişinin canı yanar onu bilmiyorum.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 08, 2011, 20:04:05 »
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 08, 2011, 20:51:02 »
vw cilere bir bir okumak lazım bunları !!!
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 09, 2011, 00:25:55 »
vw cilere bir bir okumak lazım bunları !!!
sopayla kovalarlar hemşerim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 09, 2011, 12:02:31 »
Zaten daha vw bayiine girerken başlıyor...

Adamlar bu kadarmı tok satıcı olur yada bizi birşeyemi benzetemediler bilmem ama girince insanın yüzüne bile bakmıyorlar.

0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 09, 2011, 12:09:00 »
biz geçen sene avensis , c5 , passat ve superb arasında kalmıştık.. ben açıkçası passat ı istiyordum.. ancak bayiye gittiğimizde satıcıyla konuştuk sohbet ettik ben de o sırada ya biz çok km yapıyoruz mesela corollamız 200.000 km ye geldi 5 senede.. zaten bu yüzden toyota kullanıyoruz hiç sorun çıkarmadı dedim.. adamda babama ; abi siz o zaman bu tsi olayına hiç bulaşmayın dedi.. paranız varsa 2.0 tdi alın (ozman 1.6 tdi yoktu maalesef) yoksa da toyotadan şaşmayın , çünkü tsi ın teorik motor ömrü 250.000 km dedi.... ki bu km den öncede sorun çıkarmaz diyemiyorum dedi ve biz bir daha vw bayiine uğramadık... bence bu sadece vw için geçerli değil çoğu küçük hacimli turbo motorlar zaten yıllardır atmosferik benzinlilerin sorunsuzluk olarak yanına yaklaşamıyor bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 09, 2011, 12:30:30 »
Zaten daha vw bayiine girerken başlıyor...

Adamlar bu kadarmı tok satıcı olur yada bizi birşeyemi benzetemediler bilmem ama girince insanın yüzüne bile bakmıyorlar.

+1
Biz 1.6 tdi passat ilk çıktığında almak için gitmiştik satıcı biraz ödeme yaparsınız 3 ay sonra aracı teslim ederim geri kalanı teslimatta alırız dedi bizde 1000 tl gibi bişe istiyor sandık ok dedik adam demez mi en az kdv tutarını ödemeniz lazım yoksa fiyatı sabitliyemem aracın geldiği günkü fiyat geçer diye bizde passattan vaz geçtik jetta ya bakak dedik ondada aynısı sonra satıcıya elinizde hangi araç var diye sordum bana verdiği cevap beyefendi bizim çalışmamız böyle deyince çıktık gene toyota aldık bundan önceki aracımızda 1.4 d-4d corollaydı . :) ve ertesi gün plaka ve ruhsatla birikte aracı teslim aldık .

Yani adamlar tok satıcı eğer volkswagene bineceksen en az 2 ayda beklicen diyor tabi tüm bayiler böyle mi bilmiyorum ama Adana'daki bayi böyle belkide ozamanlar talepten dolayı yetiştiremiyorlardı ama talep olsa idi tüm firmalar araç yetiştiremezdi hangi firmaya gittiysek en geç 4 günde teslim ederim dedi ama volkswagen 3 ay beklemeniz lazım dedi . İyi kide demiş .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 09, 2011, 12:37:05 »
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri