0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapmayın arkadaşlar, kendimi avensis almaya şartlandırmıştım, ... ne o öyle hantal mantal, ş.içi 10 litre yakmalar falangene karasızlığa kapıldım şimdi, tam yuvaya dönecekken..... accord mu alsam yoksa
arkadaşım burda gerçekler var. şimdi 115hp 2004 model bir avensismi daha çekişli olması gerekli yoksa 132hp ve 400 kilo daha hafif olan yeni avensismi? ha konfor ve cazibe konusunda diyecek laf yok. bence iki defa düşün saygılar...
İşte bu hocam ya benzin bir tanecik
Ayrıca şu valvematic sensörleri meselesi vardı
Avensisin 2. eli kötü mü, yoksa genelde alanlar binici olduğu için çok zorunlu mücbir sebepler olmadıkça piyasay düşmüyor mu?
Kim yeni avensise hantal diyor 6ileri şanzumanla gayet iyi bence şuda var o araç beklenen performansı veriyor fazlasını bekleyene elbette hantal kalır
iki kasa arasında 400 kg fark olurmu yaaa:((
Hayirli olsun lpg isleminiz insallah bir sorun cikarmaz rahat rahat binersiniz.. Bu arada garanti falan demis arkadaslar 25000 km kullanmak icin kimse lpg taktirmaz, 25000 km garanti suresi bi araba icin komik bi rakam.. Ayrica verdigim bilgiler kulaktan dolma degil direk servis elemanlarinin soyledigi bu.. Hayirli olsun tekrar allah icinize sindirsin
Servis elemanını tebrik ediyorum valvematic sensörü konusunda. Variable valve timing. Değişken zamanli valf demek, valvematicte hemen hemen aynı mantıkla çalışıyor. Yani gaza basmanızla alakalı subap ve piston durumu(yani aön-üön'ya iniş çıkış mesafesi değişiyor, internette animasyonları var izlemeni tavsiye ederim). Yani ne sensörü varmış valvematiğin merak ettim. Kem şaftla alakalı bu olay. Şimdi vvtiya olan lpg nasıl valvematice olmuyormuş. Brc bile motora 2yıl 25bin ytl garanti veriyor. Servis tabiiki önermez. Olan sistemin yakıt türünü değiştiriyorsunuz. 2 yılda km yapan bir insan motorunda, takılan sisteminde parasını rahatça amorti ediyor.
Şunuda belirtmek isterim ki kocaeli kaya yetkili servisi ve faruk sevgili brc bayiisin aralarında prensip anlaşması var. Sıfır araçlara lpg uyguluyorlar. Arayıp onlara sorabilirsin onların sattığı toyotalarda sensör yokmuymuş