0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prins marka lpg sistemi lpg olayına son nokta koymuş bir sistem arkadaşım 2010 f1 şanzumanlı honda cıvıc aracına taktırdı.araç triptonik vites.inabılmaz memnun herhangi bir arız ışıgı yanmıyormuş ve yakıt net yarı yarıya düşüyormuş .çekğiş ise kesinlikle düşme olmuyo muş ?
Komşumuz sıfır aldığı avensise taktırdı hiç bir sorun yaşamıyor ne arıza ışığı nede çekişten düşüş iyi bir marka taktırırsanız sıkıntı çekmezsiniz prins gibi bir marka tercihiniz olabilir.
civic te yanmaması avensiste yanmayacağı anlamına gelmez.. valvematic motorda lpg kullanıldığında yakıt ekonomisi için subap kontrolü yapan ve benzin aktarımını kontrol eden tüm sensörler devre dışı kalıyor.. bu nedenle araç normalden çok daha fazla yakıt tükettiği gibi motor garntisinden de çıkıyor.. insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. iyice araştırmadan sakın lpg takmayın derim ben...
arkadaşlar görüşleriniz için çok sağolun. dün 1500 tl ye landi renzo marka lpg taktım. Arıza ışığının yanması konusunda garanti aldım. Yaptığım ilk 100 km.de gördüğüm kadarıyla arabada biraz çekiş düşüklüğü var ve biraz daha motor sesi sertleşti. benzinli tercih etme sebebim ise dizelin fiyat farkıydı. galiba avensisin hantal olmasından birtek ben şikayetçi değilim. hepinize saygılar...
Merhaba, Hayırlı olsunBen de 132 HP 2010 AVENSİS'e bayramdan önce TELEFLEKS taktırdım. şehir içi - şehir dışı karışık ( ortalama 700 -800 kmsi şehir dışı) 1100 km yol yaptım. ortalama 120 - 140 km arası 4-5 kişi ile dolu kullandım. 95 litre LPG yaktı. yani 8,6 Litre/100 km. sanırım çok iyideğer bu kasa ve motor için. Siz ne dersiniz?Telfleksin diğer kitlere göre farkı enjektörlerin doğrudan manifolda takılması nedeni ile diğer kitlerdeki enjektörden manifolda gaz taşıyan boru olmaması nedeniyle (zengin- fakir karışım olmasına neden olabilecek aradaki bağlantı fazlalıkları) arıza ışığı yanma olasılığının daha az olması. (takan ustanın tavsiyesi) Çok şükür şu ana kadar bu sorunu yaşamadım. ayrıca çekiş konusunda da belki profesyonel olmadığımız için bir fark göremedim. veya var ise bile hissetmedim. LPG de hep söylenen öncelikle işçilik ve montaj deniyor. sanırım şu ana kadar edindiğim izlenim TELEFLEKS in doğru karar olduğu. Not: Daha önce 97 XEİ ye de BRC taktırmıştım. onda da sorun yaşamamıştım.Fakat AVENSİS için TELEFLEKS bana daha mantıklı geldi. ( FİYAT= Peşin 2500, 10 ay 2700 TL) olarak maloldu.
mega marka tüp taktırdım.. eski 2003 sol sedanıma.. motor arıza ışığı yanıoayrıca arabanın çekimi düşüo... her rampada 1.vitese düşmek zorunda kaldım.. en sonunda sattım o arabamı ve gittim 2006 benzinli aldım.. benzin pahalı olsada dahada tüp taktırmam ben arabama bnm görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım tabi
Lpg konusu kişiden kişiye değişir.Dizeli hesaplı olsa avensis dizel harika olur.Ancak çok pahalı.Güzel araba ama avensisin 2. eli çok kötü.